рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Lancôme Ombre Hypnose Iridescent: найулюбленіші Юлині тіні


Непостійна душа б'юті-блогера: пробувши фанатом палетки матових тіней Naked Basics багато-багато місяців і впевнившись в тому, що краще для мене нічого не буває, я спробувала восени нові сяючі тіні Lancôme - і пропала. Що мене саму дуже здивувало - ну дуже вже мене завжди бентежили блискучі тіні (мій максимум - трохи вологі світлі сяючі кремові, в тюбиках, як зняті з виробництва Clinique - навіть чаббістікі для очей вже не дуже мені на собі подобалися). Думаю, тут мене зрозуміють дівчата з жирною шкірою - коли все обличчя періодично блищить, не хочеться ще і цих блискіток в районі очей.

Другий момент, який мене завжди дратував - це подтон таких блискіток. Якого б кольору не були самі тіні, часто блищать і переливаються вони чимось занадто тепло-золотим або навпаки дуже холодно-сріблястим - і мені постійно здавалося, що цей подтон живе окремо від мого обличчя.

Як же так сталося, що реально дуже сяючі тіні Lancôme Ombre Hypnôse Iridescent Grandiôse не покидають свого почесного місця в моїй косметичці «для щоденного використання» вже чотири місяці ( ось ще коли я писала, що балдію від них) - я сама не до кінця зрозуміла. Але думаю, справа в дуже вдалих відтінках.

Але думаю, справа в дуже вдалих відтінках

Ці перлинні моно-тіні вийшли на підтримку нової туші Lancôme Grandiôse , Це «найтонша шовковиста вуаль» і «перлова пудра», яка красиво переломлює світло.

Текстура і правда дуже класна - м'яка, оксамитова, без проблем набирається на кисть і лягає, дуже добре розтушовують (боже, я з цими тінями навіть жодного разу не переборщила, а будь-які надлишки легко прибираються пензлем для розтушовування). Обіцяна стойкоcть 24 години, але тут марка, думаю, трошки прикрасила - хоча тіні непогано живуть навіть на моїх жирних століттях і без бази, цілодобово тут не пахне, але на робочий день вистачає нормально. При цьому тіні практично не блякнуть до кінця дня.

Вийшли тіні в п'яти відтінках:

  • Ombre Hypnôse Iridescent 108;
  • Ombre Hypnôse Iridescent 206;
  • Ombre Hypnôse Iridescent 306;
  • Ombre Hypnôse Iridescent 112;
  • Ombre Hypnôse Iridescent 308.

Мені до рук потрапили чотири з них: 112 (найсвітліший і сяючий), 108 (рожевий), 206 (taupe erika, красивий бежевий Таупо, на фото - єдиний в упаковці) і 308 (насичений сірий).

Вони відрізняються по щільності - сірий самий щільний, їм легко можна смоки намалювати; 112 - напівпрозорий, 108 і 206 можна нашаровувати і робити різної насиченості.

У мене в постійному ходу залишилися 112 і 206 - 112 кладу на все віко, і Таупо 206 створюю тінь в складці століття і на зовнішньому куточку. Виходить начебто нюд-макіяж, але небанальний за рахунок сяйва. Сяйва, яке анітрохи не дратує, не ріже мені очей, а навпаки - все підсвічує, очі теж виблискувати починають. А кольори при цьому нібито і немає - ну ось нюд і все -).

Відтінки: сірий 308, рожевий 108, Таупо 206 і світлий сяючий 112.

Подивитися в макіяжі ці тіні можна, наприклад, тут . Хоча просто скажу: реально носила їх практично кожен день до кінця грудня, поки не полетіла у відпустку (де ходжу взагалі без макіяжу і радію життю при цьому -)).

До речі, ці ж тіні в рожевому відтінку 108 любить Майя beautybymaya . А ось ще мій улюблений 206 в макіяжі на kosmetista .

Рекомендована: 1530 рублів (було в листопаді, але все могло змінитися).

фото: Alyona Ko і мій інстаграм

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com