рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!

  1. Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear! Реклама Привіт! Ми...
  2. справжній денім
  3. Рівні, міцні шви
  4. посилений пояс
  5. Увага до деталей
  6. Обробка декоративних дірок
  7. Джинси за розміром і міркою
  8. Від 99 $ + доставка за 20 $
  9. Повернення і обмін
  10. Підтримка по-російськи
  11. Продаж своїх моделей
  12. Ось що кажуть покупці
  13. Алекс, студентка
  14. Павло, інженер
  15. Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!
  16. Каталог готових моделей
  17. справжній денім
  18. Рівні, міцні шви
  19. посилений пояс
  20. Увага до деталей
  21. Обробка декоративних дірок
  22. Джинси за розміром і міркою
  23. Від 99 $ + доставка за 20 $
  24. Повернення і обмін
  25. Підтримка по-російськи
  26. Продаж своїх моделей
  27. Ось що кажуть покупці
  28. Алекс, студентка
  29. Павло, інженер
  30. Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!
  31. Каталог готових моделей
  32. справжній денім
  33. Рівні, міцні шви
  34. посилений пояс
  35. Увага до деталей
  36. Обробка декоративних дірок
  37. Джинси за розміром і міркою
  38. Від 99 $ + доставка за 20 $
  39. Повернення і обмін
  40. Підтримка по-російськи
  41. Продаж своїх моделей
  42. Ось що кажуть покупці
  43. Алекс, студентка
  44. Павло, інженер

Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!

Реклама

Привіт!

Ми Яша і Слава, співзасновники нового джинсового бренду і магазину «Гетвеар» . Це єдине місце в інтернеті, де ви самі створюєте джинси.

У звичайних магазинах здається, ніби ми самі вибираємо марку і стиль, які відображають наш характер і спосіб життя. Насправді ж ми підлаштовуємось під образи, розміри і лекала масового ринку. З творців ми перетворюємося в споживачів.

Сервіс «Гетвеар» працює інакше. Чи ви думаєте свій дизайн джинсів, робите їх на сайті, отримуєте з кур'єром. Що вам носити, визначає не магазин і не італійський дизайнер. Ви самі вирішуєте, які вам потрібні джинси.

Гетвеар - це міцні джинси зі справжнього деніму, з міцними швами і дорогий фурнітурою. Купуйте готові або створюйте власні. Кожна пара шиється за індивідуальною міркою або стандартного розміру.

У минулому році ми запустили продажу в Європі і США. В цьому році джинси «Гетвеар» доставляють в Росію і СНД.

Вирішуйте самі, якими будуть ваші джинси: вибирайте фасон, колір тканини і ниток, кишені, ширінку, петлі і гудзики,

Штучно состарівают, заляпував фарбою, наносите вишивку і навіть розстрілюйте з пістолета.

Каталог готових моделей

Якщо не хочете створювати власні джинси - вибирайте моделі інших покупців. Ми сошьyoм рівно такі ж під ваш розмір.

Ми вибудували систему, яка дозволяє шити на замовлення джинси будь-якого крою та розміру для чоловіків і жінок. У нас штучне виробництво, тому ми можемо користуватися технологіями, недоступними на масовому ринку.
Ми робимо гладкі основні шви на закритих стежках, що не розходяться і не протираються через два роки. Ми використовуємо справжній денім, японські блискавки, шведські гудзики і заклепки. Нам важлива міцність швів, товщина і колір ниток, м'якість шкіри на лейблі, мішковина кишень і форма петель під ремінь. Нам важливо, щоб джинси добре виглядали з вивороту. Такої уваги до деталей немає ні у кого на масовому ринку.

справжній денім

Використовуємо справжній денім з саржевим плетінням. Він добре вбирає вологу і провітрюється (як дорогі кімоно для джиуджитсу), він міцний і мало протирається. Якщо не працювати в наших джинсах на рудниках і не підніматися на Еверест, вони прослужать дуже довго.

Рівні, міцні шви

Основні з'єднання робимо французьким швом з потрійною рядком: спочатку зшиваємо всередині, потім загортаємо і двічі прошиває зверху. Шви виходять міцні і рівні, що не протираються і мають гарний вигляд з будь-якого боку. Для порівняння, в дешевих джинсах французький шов не роблять взагалі. У кращому випадку, роблять шов з подвійною строчкою.

На шов по нозі (inseam) припадає найбільше навантаження (особливо в паху, на внутрішній поверхні стегна і на черевиках). У нас в цьому місці потрійний французький шов із закритим стібком (lockstich): нитка закріплена зовні і зсередини. Щоб распотрошить такий шов, потрібно фанатично розпорювати його стібок за стібком. Для порівняння, хороші американські джинси роблять перехресним стібком (chainstitch), який розпускається за одну порвану нитку. А в основному - взагалі простим оверлоком.

На пару джинсів «Гетвеар» витрачається в чотири рази більше ниток, ніж на пару американських джинсів масового виробництва. Такого міцного французького шва, як у нас, немає ні у кого.

посилений пояс

Пояс наших джинсів посилений двошарової дублеріновой вставкою, завдяки якій він не розтягується, а джинси добре сидять. Без цієї вставки звичайні джинси швидко розношуються і можуть почати спадати через тиждень.

Пояс шиється півгодини. Для порівняння, в Мексиці одну пару американських джинсів шиють цілком за годину.

Увага до деталей

Увага до деталей

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Деталі дизайну придумані не в італійському ательє, а в Росії - в Дизайн-бюро Артема Горбунова. Тому ми подвійно пишаємося продуктом.

Красиво, навіть якщо підвернути:

Красиво, навіть якщо підвернути:

Обробка декоративних дірок

На чоловічих моделях під декоративні дірки - від пістолета або прорізані ножицями - підшиваємо дублеріновие заплатки, щоб дірки менше розходилися, не задував вітер і крізь них не проступали волохаті чоловічі ноги. На жіночих моделях цього не робимо, щоб не ховати жіночі ніжки.

Джинси за розміром і міркою

Шиємо джинси за стандартними розмірами і за індивідуальною міркою: обсяг сідниць, талія, довжина ноги, стегна, обхвати верхній частині ноги, коліна і ікри. Окремі мірки для чоловіків і жінок. Мірка знімається за п'ять хвилин, джинси сидять ідеально.

Від 99 $ + доставка за 20 $

У нас власне виробництво і прямі продажі. Тому джинси, які в Москві ви б купили за 500 $, ми продаємо і доставляємо в чотири рази дешевше. І ми не обіцяємо, що в Москві ви знайдете джинси такого ж високої якості. Ціна однієї пари - від 99 $. Доставка кур'єром в будь-яку точку Європи і СНД - 20 $.

Ми розуміємо, як важливо, щоб покупку доставляли раніше. Тому ми намагаємося доставити джинси якомога швидше. Зараз джинси шиються за 7-9 днів і приїжджають ще за 9-10. Часто встигаємо раніше.

Часто встигаємо раніше

Повернення і обмін

Ми гарантуємо, що джинси вам сподобаються. Ми перешьyoм і замінимо джинси за наш рахунок, якщо ви замовили їх за своєю міркою, а вони не підійшли.

Підтримка по-російськи

Допомагати покупцям для нас так само важливо, як робити хороші джинси. Ми пишаємося нашою службою підтримки.

Маша допомагає нашим російськомовним покупцям. Вона відповідає на всі питання у справі: [email protected]

com

Ми хочемо, щоб ви були задоволені своїми джинсами. Щоб вас радувала кожна деталь: від дизайнерської заклепки до кольору нитки в другорядних швах. І ці речі радують подвійно, коли ви самі придумуєте свої джинси. Спробуйте, це надихає.

Спробуйте, це надихає

Продаж своїх моделей

До речі, наші покупці можуть заробляти на продажу своїх моделей джинсів. Іван, наприклад, намалював на своїх джинсах персонажів з «Спейс інвейдерс». Можете замовити собі такі.

Ось що кажуть покупці

Артем Шитов, дизайнер ПЦРД

«Я ніколи не любив вибирати джинси «Я ніколи не любив вибирати джинси. Заходячи в магазин, я гублюся в асортименті: вони всі схожі, їх багато, і без консультації продавця мені тут нема чого робити. Я з тих, хто не пам'ятає, якої ширини і довжини були попередні джинси, і ніяк не може знайти потрібний колір. Кожен раз я намагаюся відкладати покупку нової пари до тих пір, поки не затягали стару до дірок.

Моя проблема вирішилася з появою Getwear. У мене пішло десять хвилин на вибір джинсів, замовлення і оплату, і для цього мені не довелося стояти в черзі в примірювальну. Getwear змінив моє життя в кращу сторону, позбавивши мене від страху вибору джинсів так само, як знеболювання свого часу позбавила людей від страху стоматологів. Гаряче рекомендую всім перестати витрачати сили і час і почати замовляти джинси тут »

Алекс, студентка

«Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси «Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси. Пара від Гетвеар села ідеально! Спочатку був незвичний прямий фасон, але з часом я оцінила його лук і комфорт. Спочатку я помилилася з розмірами і представник підтримки відразу ж зв'язався зі мною для уточнення.

Чудова підтримка, швидка доставка і, звичайно, чудові джинси. Скоро збираюся купити ще пару »(Переклад з англійської)

Павло, інженер

«Джинси були доставлені прямо до квартири, на восьмий день після відправки. Не погано. Перше враження - виявилися трохи тісніше, ніж я очікував від джинсів прямого крою, але в підтримці заспокоїли, що так і повинно бути і скоро все буде нормально. Роу денім досить м'який, але тканина досить товста, схоже, не для літа.

Через декілька днів джинси дійсно стали зручніше, і зараз в них хіба що навпочіпки сідати незручно (але це не показник, навіть у більш вільних штанах тканину при цьому сильно натягується), в іншому все добре.

Треба зауважити, що вишивка, всякі прикраси і штучне зістарювання мене взагалі не цікавлять, тому дані речі оцінити не можу. Однак у наш час виявилося так непросто знайти прості однотонні джинси "без надмірностей", особливо свого розміру, особливо в маленькому провінційному місті. Getwear вирішує цю проблему.

Резюме - відмінна ідея і відмінний сервіс ».

Завдяки році на ґудзиках і пам'ятної монетку, джинси стають річчю з історією.

Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!

Реклама

Вітаю!

Ми Яша і Слава, співзасновники нового джинсового бренду і магазину «Гетвеар» . Це єдине місце в інтернеті, де ви самі створюєте джинси.

У звичайних магазинах здається, ніби ми самі вибираємо марку і стиль, які відображають наш характер і спосіб життя. Насправді ж ми підлаштовуємось під образи, розміри і лекала масового ринку. З творців ми перетворюємося в споживачів.

Сервіс «Гетвеар» працює інакше. Чи ви думаєте свій дизайн джинсів, робите їх на сайті, отримуєте з кур'єром. Що вам носити, визначає не магазин і не італійський дизайнер. Ви самі вирішуєте, які вам потрібні джинси.

Гетвеар - це міцні джинси зі справжнього деніму, з міцними швами і дорогий фурнітурою. Купуйте готові або створюйте власні. Кожна пара шиється за індивідуальною міркою або стандартного розміру.

У минулому році ми запустили продажу в Європі і США. В цьому році джинси «Гетвеар» доставляють в Росію і СНД.

Вирішуйте самі, якими будуть ваші джинси: вибирайте фасон, колір тканини і ниток, кишені, ширінку, петлі і гудзики,

Штучно состарівают, заляпував фарбою, наносите вишивку і навіть розстрілюйте з пістолета.

Каталог готових моделей

Якщо не хочете створювати власні джинси - вибирайте моделі інших покупців. Ми сошьyoм рівно такі ж під ваш розмір.

Ми вибудували систему, яка дозволяє шити на замовлення джинси будь-якого крою та розміру для чоловіків і жінок. У нас штучне виробництво, тому ми можемо користуватися технологіями, недоступними на масовому ринку.
Ми робимо гладкі основні шви на закритих стежках, що не розходяться і не протираються через два роки. Ми використовуємо справжній денім, японські блискавки, шведські гудзики і заклепки. Нам важлива міцність швів, товщина і колір ниток, м'якість шкіри на лейблі, мішковина кишень і форма петель під ремінь. Нам важливо, щоб джинси добре виглядали з вивороту. Такої уваги до деталей немає ні у кого на масовому ринку.

справжній денім

Використовуємо справжній денім з саржевим плетінням. Він добре вбирає вологу і провітрюється (як дорогі кімоно для джиуджитсу), він міцний і мало протирається. Якщо не працювати в наших джинсах на рудниках і не підніматися на Еверест, вони прослужать дуже довго.

Рівні, міцні шви

Основні з'єднання робимо французьким швом з потрійною рядком: спочатку зшиваємо всередині, потім загортаємо і двічі прошиває зверху. Шви виходять міцні і рівні, що не протираються і мають гарний вигляд з будь-якого боку. Для порівняння, в дешевих джинсах французький шов не роблять взагалі. У кращому випадку, роблять шов з подвійною строчкою.

На шов по нозі (inseam) припадає найбільше навантаження (особливо в паху, на внутрішній поверхні стегна і на черевиках). У нас в цьому місці потрійний французький шов із закритим стібком (lockstich): нитка закріплена зовні і зсередини. Щоб распотрошить такий шов, потрібно фанатично розпорювати його стібок за стібком. Для порівняння, хороші американські джинси роблять перехресним стібком (chainstitch), який розпускається за одну порвану нитку. А в основному - взагалі простим оверлоком.

На пару джинсів «Гетвеар» витрачається в чотири рази більше ниток, ніж на пару американських джинсів масового виробництва. Такого міцного французького шва, як у нас, немає ні у кого.

посилений пояс

Пояс наших джинсів посилений двошарової дублеріновой вставкою, завдяки якій він не розтягується, а джинси добре сидять. Без цієї вставки звичайні джинси швидко розношуються і можуть почати спадати через тиждень.

Пояс шиється півгодини. Для порівняння, в Мексиці одну пару американських джинсів шиють цілком за годину.

Увага до деталей

Увага до деталей

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Деталі дизайну придумані не в італійському ательє, а в Росії - в Дизайн-бюро Артема Горбунова. Тому ми подвійно пишаємося продуктом.

Красиво, навіть якщо підвернути:

Красиво, навіть якщо підвернути:

Обробка декоративних дірок

На чоловічих моделях під декоративні дірки - від пістолета або прорізані ножицями - підшиваємо дублеріновие заплатки, щоб дірки менше розходилися, не задував вітер і крізь них не проступали волохаті чоловічі ноги. На жіночих моделях цього не робимо, щоб не ховати жіночі ніжки.

Джинси за розміром і міркою

Шиємо джинси за стандартними розмірами і за індивідуальною міркою: обсяг сідниць, талія, довжина ноги, стегна, обхвати верхній частині ноги, коліна і ікри. Окремі мірки для чоловіків і жінок. Мірка знімається за п'ять хвилин, джинси сидять ідеально.

Від 99 $ + доставка за 20 $

У нас власне виробництво і прямі продажі. Тому джинси, які в Москві ви б купили за 500 $, ми продаємо і доставляємо в чотири рази дешевше. І ми не обіцяємо, що в Москві ви знайдете джинси такого ж високої якості. Ціна однієї пари - від 99 $. Доставка кур'єром в будь-яку точку Європи і СНД - 20 $.

Ми розуміємо, як важливо, щоб покупку доставляли раніше. Тому ми намагаємося доставити джинси якомога швидше. Зараз джинси шиються за 7-9 днів і приїжджають ще за 9-10. Часто встигаємо раніше.

Часто встигаємо раніше

Повернення і обмін

Ми гарантуємо, що джинси вам сподобаються. Ми перешьyoм і замінимо джинси за наш рахунок, якщо ви замовили їх за своєю міркою, а вони не підійшли.

Підтримка по-російськи

Допомагати покупцям для нас так само важливо, як робити хороші джинси. Ми пишаємося нашою службою підтримки.

Маша допомагає нашим російськомовним покупцям. Вона відповідає на всі питання у справі: [email protected]

com

Ми хочемо, щоб ви були задоволені своїми джинсами. Щоб вас радувала кожна деталь: від дизайнерської заклепки до кольору нитки в другорядних швах. І ці речі радують подвійно, коли ви самі придумуєте свої джинси. Спробуйте, це надихає.

Спробуйте, це надихає

Продаж своїх моделей

До речі, наші покупці можуть заробляти на продажу своїх моделей джинсів. Іван, наприклад, намалював на своїх джинсах персонажів з «Спейс інвейдерс». Можете замовити собі такі.

Ось що кажуть покупці

Артем Шитов, дизайнер ПЦРД

«Я ніколи не любив вибирати джинси «Я ніколи не любив вибирати джинси. Заходячи в магазин, я гублюся в асортименті: вони всі схожі, їх багато, і без консультації продавця мені тут нема чого робити. Я з тих, хто не пам'ятає, якої ширини і довжини були попередні джинси, і ніяк не може знайти потрібний колір. Кожен раз я намагаюся відкладати покупку нової пари до тих пір, поки не затягали стару до дірок.

Моя проблема вирішилася з появою Getwear. У мене пішло десять хвилин на вибір джинсів, замовлення і оплату, і для цього мені не довелося стояти в черзі в примірювальну. Getwear змінив моє життя в кращу сторону, позбавивши мене від страху вибору джинсів так само, як знеболювання свого часу позбавила людей від страху стоматологів. Гаряче рекомендую всім перестати витрачати сили і час і почати замовляти джинси тут »

Алекс, студентка

«Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси «Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси. Пара від Гетвеар села ідеально! Спочатку був незвичний прямий фасон, але з часом я оцінила його лук і комфорт. Спочатку я помилилася з розмірами і представник підтримки відразу ж зв'язався зі мною для уточнення.

Чудова підтримка, швидка доставка і, звичайно, чудові джинси. Скоро збираюся купити ще пару »(Переклад з англійської)

Павло, інженер

«Джинси були доставлені прямо до квартири, на восьмий день після відправки. Не погано. Перше враження - виявилися трохи тісніше, ніж я очікував від джинсів прямого крою, але в підтримці заспокоїли, що так і повинно бути і скоро все буде нормально. Роу денім досить м'який, але тканина досить товста, схоже, не для літа.

Через декілька днів джинси дійсно стали зручніше, і зараз в них хіба що навпочіпки сідати незручно (але це не показник, навіть у більш вільних штанах тканину при цьому сильно натягується), в іншому все добре.

Треба зауважити, що вишивка, всякі прикраси і штучне зістарювання мене взагалі не цікавлять, тому дані речі оцінити не можу. Однак у наш час виявилося так непросто знайти прості однотонні джинси "без надмірностей", особливо свого розміру, особливо в маленькому провінційному місті. Getwear вирішує цю проблему.

Резюме - відмінна ідея і відмінний сервіс ».

Завдяки році на ґудзиках і пам'ятної монетку, джинси стають річчю з історією.

Вирішуйте самі, які будуть ваші джинси - джинсовий бренд і магазин Getwear!

Реклама

Вітаю!

Ми Яша і Слава, співзасновники нового джинсового бренду і магазину «Гетвеар» . Це єдине місце в інтернеті, де ви самі створюєте джинси.

У звичайних магазинах здається, ніби ми самі вибираємо марку і стиль, які відображають наш характер і спосіб життя. Насправді ж ми підлаштовуємось під образи, розміри і лекала масового ринку. З творців ми перетворюємося в споживачів.

Сервіс «Гетвеар» працює інакше. Чи ви думаєте свій дизайн джинсів, робите їх на сайті, отримуєте з кур'єром. Що вам носити, визначає не магазин і не італійський дизайнер. Ви самі вирішуєте, які вам потрібні джинси.

Гетвеар - це міцні джинси зі справжнього деніму, з міцними швами і дорогий фурнітурою. Купуйте готові або створюйте власні. Кожна пара шиється за індивідуальною міркою або стандартного розміру.

У минулому році ми запустили продажу в Європі і США. В цьому році джинси «Гетвеар» доставляють в Росію і СНД.

Вирішуйте самі, якими будуть ваші джинси: вибирайте фасон, колір тканини і ниток, кишені, ширінку, петлі і гудзики,

Штучно состарівают, заляпував фарбою, наносите вишивку і навіть розстрілюйте з пістолета.

Каталог готових моделей

Якщо не хочете створювати власні джинси - вибирайте моделі інших покупців. Ми сошьyoм рівно такі ж під ваш розмір.

Ми вибудували систему, яка дозволяє шити на замовлення джинси будь-якого крою та розміру для чоловіків і жінок. У нас штучне виробництво, тому ми можемо користуватися технологіями, недоступними на масовому ринку.
Ми робимо гладкі основні шви на закритих стежках, що не розходяться і не протираються через два роки. Ми використовуємо справжній денім, японські блискавки, шведські гудзики і заклепки. Нам важлива міцність швів, товщина і колір ниток, м'якість шкіри на лейблі, мішковина кишень і форма петель під ремінь. Нам важливо, щоб джинси добре виглядали з вивороту. Такої уваги до деталей немає ні у кого на масовому ринку.

справжній денім

Використовуємо справжній денім з саржевим плетінням. Він добре вбирає вологу і провітрюється (як дорогі кімоно для джиуджитсу), він міцний і мало протирається. Якщо не працювати в наших джинсах на рудниках і не підніматися на Еверест, вони прослужать дуже довго.

Рівні, міцні шви

Основні з'єднання робимо французьким швом з потрійною рядком: спочатку зшиваємо всередині, потім загортаємо і двічі прошиває зверху. Шви виходять міцні і рівні, що не протираються і мають гарний вигляд з будь-якого боку. Для порівняння, в дешевих джинсах французький шов не роблять взагалі. У кращому випадку, роблять шов з подвійною строчкою.

На шов по нозі (inseam) припадає найбільше навантаження (особливо в паху, на внутрішній поверхні стегна і на черевиках). У нас в цьому місці потрійний французький шов із закритим стібком (lockstich): нитка закріплена зовні і зсередини. Щоб распотрошить такий шов, потрібно фанатично розпорювати його стібок за стібком. Для порівняння, хороші американські джинси роблять перехресним стібком (chainstitch), який розпускається за одну порвану нитку. А в основному - взагалі простим оверлоком.

На пару джинсів «Гетвеар» витрачається в чотири рази більше ниток, ніж на пару американських джинсів масового виробництва. Такого міцного французького шва, як у нас, немає ні у кого.

посилений пояс

Пояс наших джинсів посилений двошарової дублеріновой вставкою, завдяки якій він не розтягується, а джинси добре сидять. Без цієї вставки звичайні джинси швидко розношуються і можуть почати спадати через тиждень.

Пояс шиється півгодини. Для порівняння, в Мексиці одну пару американських джинсів шиють цілком за годину.

Увага до деталей

Увага до деталей

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Ґудзики, заклепки і пам'ятна монета:

Деталі дизайну придумані не в італійському ательє, а в Росії - в Дизайн-бюро Артема Горбунова. Тому ми подвійно пишаємося продуктом.

Красиво, навіть якщо підвернути:

Красиво, навіть якщо підвернути:

Обробка декоративних дірок

На чоловічих моделях під декоративні дірки - від пістолета або прорізані ножицями - підшиваємо дублеріновие заплатки, щоб дірки менше розходилися, не задував вітер і крізь них не проступали волохаті чоловічі ноги. На жіночих моделях цього не робимо, щоб не ховати жіночі ніжки.

Джинси за розміром і міркою

Шиємо джинси за стандартними розмірами і за індивідуальною міркою: обсяг сідниць, талія, довжина ноги, стегна, обхвати верхній частині ноги, коліна і ікри. Окремі мірки для чоловіків і жінок. Мірка знімається за п'ять хвилин, джинси сидять ідеально.

Від 99 $ + доставка за 20 $

У нас власне виробництво і прямі продажі. Тому джинси, які в Москві ви б купили за 500 $, ми продаємо і доставляємо в чотири рази дешевше. І ми не обіцяємо, що в Москві ви знайдете джинси такого ж високої якості. Ціна однієї пари - від 99 $. Доставка кур'єром в будь-яку точку Європи і СНД - 20 $.

Ми розуміємо, як важливо, щоб покупку доставляли раніше. Тому ми намагаємося доставити джинси якомога швидше. Зараз джинси шиються за 7-9 днів і приїжджають ще за 9-10. Часто встигаємо раніше.

Часто встигаємо раніше

Повернення і обмін

Ми гарантуємо, що джинси вам сподобаються. Ми перешьyoм і замінимо джинси за наш рахунок, якщо ви замовили їх за своєю міркою, а вони не підійшли.

Підтримка по-російськи

Допомагати покупцям для нас так само важливо, як робити хороші джинси. Ми пишаємося нашою службою підтримки.

Маша допомагає нашим російськомовним покупцям. Вона відповідає на всі питання у справі: [email protected]

com

Ми хочемо, щоб ви були задоволені своїми джинсами. Щоб вас радувала кожна деталь: від дизайнерської заклепки до кольору нитки в другорядних швах. І ці речі радують подвійно, коли ви самі придумуєте свої джинси. Спробуйте, це надихає.

Спробуйте, це надихає

Продаж своїх моделей

До речі, наші покупці можуть заробляти на продажу своїх моделей джинсів. Іван, наприклад, намалював на своїх джинсах персонажів з «Спейс інвейдерс». Можете замовити собі такі.

Ось що кажуть покупці

Артем Шитов, дизайнер ПЦРД

«Я ніколи не любив вибирати джинси «Я ніколи не любив вибирати джинси. Заходячи в магазин, я гублюся в асортименті: вони всі схожі, їх багато, і без консультації продавця мені тут нема чого робити. Я з тих, хто не пам'ятає, якої ширини і довжини були попередні джинси, і ніяк не може знайти потрібний колір. Кожен раз я намагаюся відкладати покупку нової пари до тих пір, поки не затягали стару до дірок.

Моя проблема вирішилася з появою Getwear. У мене пішло десять хвилин на вибір джинсів, замовлення і оплату, і для цього мені не довелося стояти в черзі в примірювальну. Getwear змінив моє життя в кращу сторону, позбавивши мене від страху вибору джинсів так само, як знеболювання свого часу позбавила людей від страху стоматологів. Гаряче рекомендую всім перестати витрачати сили і час і почати замовляти джинси тут »

Алекс, студентка

«Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси «Я невисока, і мені дуже складно знайти підходящі джинси. Пара від Гетвеар села ідеально! Спочатку був незвичний прямий фасон, але з часом я оцінила його лук і комфорт. Спочатку я помилилася з розмірами і представник підтримки відразу ж зв'язався зі мною для уточнення.

Чудова підтримка, швидка доставка і, звичайно, чудові джинси. Скоро збираюся купити ще пару »(Переклад з англійської)

Павло, інженер

«Джинси були доставлені прямо до квартири, на восьмий день після відправки. Не погано. Перше враження - виявилися трохи тісніше, ніж я очікував від джинсів прямого крою, але в підтримці заспокоїли, що так і повинно бути і скоро все буде нормально. Роу денім досить м'який, але тканина досить товста, схоже, не для літа.

Через декілька днів джинси дійсно стали зручніше, і зараз в них хіба що навпочіпки сідати незручно (але це не показник, навіть у більш вільних штанах тканину при цьому сильно натягується), в іншому все добре.

Треба зауважити, що вишивка, всякі прикраси і штучне зістарювання мене взагалі не цікавлять, тому дані речі оцінити не можу. Однак у наш час виявилося так непросто знайти прості однотонні джинси "без надмірностей", особливо свого розміру, особливо в маленькому провінційному місті. Getwear вирішує цю проблему.

Резюме - відмінна ідея і відмінний сервіс ».

Завдяки році на ґудзиках і пам'ятної монетку, джинси стають річчю з історією.

Завдяки році на ґудзиках і пам'ятної монетку, джинси стають річчю з історією

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com