рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лікування нецукрового діабету народними засобами

17 Лютий 2014 Олександр

Лікування нецукрового діабету народними засобами не має нічого спільного з лікуванням від цукрового діабету так як несахарное мочеизнурение це захворювання, яке характеризується великим виділенням сечі і сильною спрагою Лікування нецукрового діабету народними засобами не має нічого спільного з лікуванням від цукрового діабету так як несахарное мочеизнурение це захворювання, яке характеризується великим виділенням сечі і сильною спрагою. В основі захворювання лежить зниження вмісту в крові гормону вазопресину, який перешкоджає надмірному виділенню рідини з організму. А так як вазопресин виробляють і виділяють в кров, гіпоталамус і гіпофіз, то і захворювання пов'язане з функціональним розлад цих залоз. Хворі не на цукровий діабет п'ють багато води і виділяють від 4 до 12 л сечі на добу. На відміну від цукрового діабету прі не цукровому сеча не містить цукру і має низьку питому вагу. Внаслідок зневоднення і втрати солей хворі відчувають загальну слабкість, у них відзначається сухість шкіри і слизових оболонок, виснаження.

При л лікування не цукрового діабету народними засобами залити 1 склянкою води 6-10 г сухих подрібнених коренів і трави кульбаби, кип'ятити на малому вогні 9 хв, настояти 30 хв, приймати по 1 ст. л. 3-4 рази на день перед їжею.

3 рази на день перед їжею приймати настоянку (по 30-40 крапель) півонії ухиляється (Мар'їна кореня) (див. Розділ «Настоянки»).
Залити 1 склянкою окропу 5 г сухого кольору конюшини лугової червоного кольору, настояти 30 хв, приймати по 1 ст. л. 3 рази на день.

Зважаючи на високий вміст цукрів вживати в їжу такі рослини: плоди кизилу, ожини, малини; чай з листя суниці, малини, ожини, висушені і розмелені плоди цикорію.
При л ечень нецукрового діабету народними засобами пити сік квашеної капусти. Він багатий молочною кислотою.
Змішати 10 г кори крушини, 10 г листя берези білої, 40 г листя брусниці, 40 г трави ГАЛЕГА лікарської (козлятника). Залити 1 склянкою окропу 1 ч. Л. суміші. Пити 3 рази на день по 1 склянці перед їдою.
Заварити 1 склянкою окропу 20 г нарізаних незрілих молодих листя або незрілих плодів волоського горіха, кип'ятити на малому вогні 15-30 хв, настояти 30 хв, процідити. Пити як чай по 1 чашці на прийом.

Дрібно наламати свіжі гілки чорної смородини, залити 1 склянкою окропу 1 ст. л. подрібнених гілок і гріти на малому вогні 30 хв, настояти 1 год. Пити по 1/2 склянки 3 рази на день до їди.

У початковій стадії захворювання зібрати траву козлятника (до цвітіння) і приготувати настій або відвар: співвідношення трави до води - 1:10 (семян- 1:20). Заварити 1 склянкою окропу 1 ст. л. трави (1 ч. л. насіння), настояти, закутавши, 2 ч. Пити по 1 ст. л. 3-4 рази на день.

При л ечень нецукрового діабету народними засобами заварити 1 л окропу 60 г листя чорниці, настояти, закутавши, 2 ч. Пити по 2 ст. л. 3 рази на день.

Змішати 1/2 ст. л. свіжого листа вільхи, 1 ст. л. свіжого листа кропиви,
2 ст. л. листя лободи, зібраних в травні. Заварити суміш 1 склянкою окропу, настояти 1 год. Пити по 1 ч. Л. 2 рази в день вранці перед їжею і ввечері перед сном.

При л ечень нецукрового діабету народними засобами заварити 1 склянкою окропу 1 ст. л. коренів і кореневищ оману, гріти на малому вогні 30 хв, настояти, закутавши. Приймати по 1 ст. л. 2-3 рази на день до їди.

Заварити 1 склянкою окропу 1 ст. л. сухого подрібненого листя кропиви, настояти, закутавши, 1 ч. Пити по 1/2 склянки настою 3 рази на день за 30 хв до їди.

При л лікування не цукрового діабету народними засобами замочити у воді з невеликою кількістю солі листя кульбаби на 10 хв. Дрібно нарізати 10 г зеленої цибулі і 50 г кропиви. Скропити суміш рослин лимонним соком, попередньо поклавши туди 50 г замочених у воді і віджатих листя кульбаби. Залити отриманий салат 12 г рослинного масла і вживати в їжу. Листя кропиви і кульбаби краще заготовлювати в кінці квітня, початку травня.

"Монастирський збір від діабету"
Монастирський збір від діабету

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com