рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дарина Пинзарь - фото: Екс-учасниця "Дому-2" Дарина Пинзарь шокувала передплатників новим іміджем - 27.12.2016

Колишня учасниця телейстройкі Дарина Пинзарь, яка протягом багатьох років не змінювала колір волосся, зважилася на серйозні зміни в іміджі.

Дарина Пинзарь запам'яталася багатьом глядачам "Дому-2" своєю яскравою зовнішністю. Зірка протягом багатьох років не змінювала колір волосся і залишалася сліпучої блондинкою. Однак недавно, судячи з усього, молода мама зважилася на серйозні зміни в переддень нового року і відправилася в перукарню, щоб кардинально змінити імідж.

Пинзарь вирішила зробити перший крок назустріч змінам: вона не перефарбувала волосся в інший колір, а зробила плавний перехід від русявого до блонду. Також Дарині наростили волосся, щоб перехід виглядав більш природно. "Наступного разу буду сміливіше, але по-моєму, дуже круто", - заявила задоволена знаменитість.

Наступного разу буду сміливіше, але по-моєму, дуже круто, - заявила задоволена знаменитість

Шанувальники повністю погодилися з думкою Дарини. "Даринка, виглядаєш просто чудово", "Тобі неймовірно йде", "Дивіться просто приголомшливо", "Така красуня", "Просто диво", - висловлювалися учасники обговорення. Всього за вас публікація набрала більше 700 коментарів захоплених фоловерів.

Нагадаємо, Дарина Пинзарь здивувала шанувальників знімком у відвертому купальнику. Молода мама продемонструвала відмінну фігуру.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com