рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У чому відмінності УЗО від дифавтомати?

  1. Відмінності діфавтомат і УЗО
  2. Функціональні відмінні характеристики між УЗО і дифавтомати
  3. Схематичні відмінності між дифавтомати і УЗО
  4. Зовнішні відмінності між УЗО і дифавтомати
  5. Що ще необхідно знати про УЗО і диференційний автомат?

При організації захисту від впливу струмів витоку споживачі нерідко виявляються перед проблемою вибору: якого пристрою захисту віддати перевагу, або УЗО, або диференціального автомату При організації захисту від впливу струмів витоку споживачі нерідко виявляються перед проблемою вибору: якого пристрою захисту віддати перевагу, або УЗО, або диференціального автомату. Безперечно, на користь першого говорить його порівняно низька ціна, проте в той же час варто розуміти, що висока ціна на дифавтомати має під собою певне підгрунтя, яке виражається в більш багатому асортименті характеристик. Отже, в чому ж різниця між дифавтомати і УЗО , І чому диференціальні автомати стоять на порядок більше пристроїв захисного відключення?

Відмінності діфавтомат і УЗО

Головною відмінною рисою диференціального автомата від пристрою захисного відключення є його конструктивна можливість забезпечення ефективного захисту від дії надструмів. Іншими словами, диференційний автомат включає в себе як функції самого УЗО, так і функції стандартного автоматичного вимикача, в той час як при використанні УЗО рекомендується додатково встановлювати для його захисту від струму короткого замикання автоматичний вимикач (При цьому обов'язковою вимогою є розташування автомата перед УЗО).

Функціональні відмінні характеристики між УЗО і дифавтомати

Як ми вже відзначили, конструктивно диференційний автомат являє собою систему, що включає в себе автоматичний вимикач, а також модуль диференціального захисту. Функція УЗО - захист електромережі тільки від струмів витоку. Виходячи з цього, можна зробити висновок, що сам пристрій захисту також потребує певного захисту, яку, як правило, організовують з допомогою автоматичного вимикача, що встановлюється послідовним способом в ту електроланцюг, до якої вже підключено УЗО. При такому розташуванні пристроїв, автоматичний вимикач зможе ефективно захистити як електромережу так і УЗО від перевантажень мережі і коротких замикань.
Диференціальний автоматичний вимикач не потребує додаткового захисту від надструмів і перевантажень, так як за своїми функціями сам здатний ефективно протистояти даними впливів, захищаючи як себе, так і всю електромережу, на захист якої він стоїть.

Схематичні відмінності між дифавтомати і УЗО

УЗО можна розглядати в якості пристрою, призначеного для своєчасного визначення струмів витоку, яке крім визначення ще й виконує функцію силового реле УЗО можна розглядати в якості пристрою, призначеного для своєчасного визначення струмів витоку, яке крім визначення ще й виконує функцію силового реле.
Діфавтомат також містить в собі такий же модуль, як і в УЗО, проте додатково ще має електромагнітний і теплової расцепитель.

Зовнішні відмінності між УЗО і дифавтомати

Незважаючи на схожість виконання завдань, навіть у зовнішньому вигляді дифавтомати і УЗО можна виявити кілька відмінностей. Як приклад до розгляду візьмемо, скажімо, 2-хполюсний УЗО і 2-хполюсний діфавтомат. При детальному розгляді дифавтомати можна помітити, що в порівнянні з корпусом УЗО, даний пристрій трохи більше, що обумовлено його комплектацією, в яку включена електромагнітний захист від дії надструмів, а також захист від високих струмів, робота якої побудована на тепловому расцепителей.

Що ще необхідно знати про УЗО і диференційний автомат?

У деяких випадках в позначенні УЗО можна почути назву "диференціальне реле", однак це анітрохи не міняє призначення даного пристрою, і у діфреле відмінності від дифавтомати такі ж самі, що і УЗО.
Перед тим, як віддати перевагу або УЗО або диференціального автомату, необхідно точно визначитися з завданнями, які доведеться вирішувати на потрібний пристрій захисту.
Так, при організації захисту одного потужного побутового електроспоживачів (наприклад, пралки) можна розглядати варіант як використання дифавтомати, так і установки УЗО + автоматичний вимикач. В цьому випадку сказати вирішальне слово на користь першого або ж другий варіант може вартість даних пристроїв.
Якщо є необхідність захистити електромережу з невеликою кількістю енергоспоживачів, то найчастіше віддають перевагу диференціального автомату. При досить великій кількості енергоспоживачів і високому енергоспоживанні рекомендується встановлювати ПЗВ в зв'язці з автоматичним вимикачем.

Що ще необхідно знати про УЗО і диференційний автомат?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com