рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як почистити пральну машину від накипу?

  1. Фільтр зливного насоса
  2. Ємність для засипання порошку - порошкопріемнік
  3. Як почистити машину від накипу?
  4. Як боротися з накипом в пральних машинах?

У 90% випадків головною причиною, через яку виходять з ладу пральні машини, експерти називають не знос деталей, а засмічення фільтра пральної машини і накип на Тене. Дуже важливо знати, як почистити пральну машину від накипу і як очищати від забруднення її основні деталі.

Дуже важливо знати, як почистити пральну машину від накипу і як очищати від забруднення її основні деталі

Сьогодні на жіночому сайті "Красива і Успішна" ми розповімо, як почистити машину, не використовуючи для цього розрекламоване, не завжди дешевий засіб від накипу пральних машин, а за допомогою дуже ефективного народного засобу, який обійдеться вам в копійки.

Отже, де ховаються основні проблеми в пральній машині?

  • Фільтр зливного насоса;
  • Цвіль в ємності для засипання порошку;
  • Накип на Тене.

Фільтр зливного насоса

Всі знають, що найкращий засіб від накипу для пральних машин повинно позбавити машину від головної причини поломки - цього нас навчила реклама. А ось про те, що машину виводить з ладу ще й засмічений фільтр насоса, знають не всі. Але його заміна обходиться недешево - не менше 1500 рублів. Якщо не очищати фільтр насоса від засмічень регулярно, то машина швидко ламається.

Знаходиться фільтр зливного насоса на нижній панелі пральної машини. Подивіться уважно - внизу є невелика коробочка, яка відкривається або натисканням на неї, або за допомогою плоского предмета (копійки). Всередині знаходиться насос і тоненький шланг з фільтром - вони бережуть машину від засмічень.

На фільтрі збирається все сміття. Якщо насос забитий, вода піде через верх. Крім того, що вам потрібно буде ремонтувати машину, думаємо, що і сусіди, яких ви затопите, теж зажадають матеріальної компенсації їх ремонту.

Для того, щоб почистити фільтр, круглу кришку потрібно прокрутити, зняти (це не завжди просто) і добре промити. Ви побачите, що на фільтрі збираються частинки шерсті, папірці і навіть деякі предмети - дрібниця і подібне.

Не забудьте підставити під машину низьку ємність - з шланга витече вода. До речі, з дуже неприємним запахом.

Також очищати від сміття необхідно манжету (гумку, кожух), яка знаходиться навколо двері пральної машини. Там теж часто ховається дрібниця, скріпки, дрібні камінчики і інші предмети, які ми забули вийняти перед пранням з кишень.

Чистити манжету потрібно після кожного прання: прибирати сміття і протирати гуму (манжету) насухо за допомогою ганчірки - цим ви не допустите утворення цвілі, яка не тільки роз'їдає кожух, а й небезпечна для здоров'я. Дверцята машини слід залишати трохи прочиненими.

Ємність для засипання порошку - порошкопріемнік

Важливо не тільки добре почистити машину від накипу (про це більш детально трохи пізніше), звільнити фільтр від сміття, а й добре очистити ємність для порошку від нальоту і цвілі - саме там збираються найбільш небезпечні для здоров'я бактерії і грибки. Недостатньо вийняти і протерти відсіки від нальоту, робити це потрібно більш ретельно, використовуючи ... засіб для чищення унітазу.

Чому саме засіб для чищення унітазів? Тому що в ньому містяться речовини (хлор, наприклад), які борються з бактеріями. Щоб почистити порошкопріемнік, потрібно провести наступні дії:

  1. Витягти з відсіку ємність для порошку.
  2. Добре промити її під проточною водою.
  3. Опустити в миску з водою, в яку додати будь-який засіб для чищення унітазу. Залишити все на 1 - 2 години. За цей час наліт добре знімається.
  4. Далі досить буде добре пройтися старою зубною щіткою по порошкопріемніку, щоб повністю позбутися від нальоту.
  5. Не забудьте почистити сам отвір, куди вставляється ємність для засипання порошку або інших засобів. Тільки не робіть це препаратами з хлором - вони можуть пошкодити гумові шланги.

Робити таку серйозну чистку потрібно 1 - 2 рази на місяць.

Отже, з «видимими» ворогами ми розібралися, тепер переходимо до таємних - тим, які осідають усередині машини і накопичуються на Тене. Будемо розбиратися, як почистити машину від накипу і обов'язково купувати для цього засіб від накипу для пральних машин.

Як почистити машину від накипу?

Про те, що головна причина поломки пральних машин - накип, все дізналися з реклами.

Ну як можна залишити без уваги тітоньку, що стоїть по коліно у воді, і суворого майстра, який розмахує перед нею зіпсованої деталлю від пральної машини? «Використовуйте« Калгон »при кожному пранні!» - вердикт майстра. І тисячі простаків, повіривши рекламі, регулярно купують Калгон, щоб врятувати від поломки свою помічницю, забуваючи про те, що у реклами один хід - змусити маси купити товар, а у sympaty.net інше завдання - розібратися у всіх тонкощах.

Отже, що таке накип? Це відкладення солей кальцію і магнію, що призводить до поломки машини - це правда. Тому чистити ТЕН пральної машини від накипу потрібно обов'язково, а також намагатися не допускати утворення накипу.

Але чи впорається з цим Калгон і інші засоби від накипу для пральних машин? Щоб відповісти на це питання, розберемося, як з'являється накип на теплоелектронагрівачів.

  • Вона утворюється, коли вода нагрівається вище 80 градусів, тому перше, що можна зробити - рідше використовувати режим кип'ятіння.
  • Також накип утворюється від домішок, які роблять воду жорсткою. Отже, її потрібно пом'якшувати.

Чи може Калгон вирішити ці проблеми і врятувати машину від накипу? Пом'якшити воду - може, а очистити від накипу - НІ!

Засоби від накипу для пральних машин, які потрібно додавати при кожному пранні, які не очистять ніколи ТЕН від накипу. Основна діюча речовина всіх засобів від накипу - триполіфосфат натрію. Вони солі не розчиняються! До того ж вартість 1 кг цієї речовини - 16-20 рублів.

Скільки коштує пачка Калгону? У кілька разів дорожче! Чи варто платити такі гроші?

Ще раз звертаємо вашу увагу: Калгон, Альфагон і інші розрекламовані засоби, які рекомендують додавати при кожному пранні - це звичайні пом'якшувачі жорсткої води (та ж кальцинована сода), але користуватися ними не обов'язково.

  • По-перше, зараз смягчители додають в усі порошки - цього достатньо, щоб пом'якшити воду. Навіщо додавати для прання одне і те ж 2 рази?
  • По-друге, щоб знати, наскільки саме вам пом'якшувати жорстку воду, потрібно зробити аналіз жорсткості води в лабораторії. Якщо зм'якшувача додавати мало - накип на Тене утворюється, якщо багато - пом'якшувач теж осідає на деталях, що теж недобре для машини.

До речі, експерти порахували, що використання Калгону обійдеться дорожче, ніж ремонт машини по заміні Тена. Тому якщо ви знаєте, що у вас жорстка вода, і вирішили все-таки пом'якшити її додатково, щоб знизити ризик появи накипу, то придбайте найпростіший доступний Антинакипин або кальциновану соду - цього буде достатньо!

Як боротися з накипом в пральних машинах?

Звичайно ж, не варто доводити машину до утворення накипу на Тене. Є один перевірений доступний засіб профілактики - рекомендуємо вам почистити пральну машину від накипу лимонною кислотою. Скажімо по секрету, цим способом користуються навіть в деяких сервісних центрах по обслуговуванню побутової техніки.

  1. На 4 - 5 кг пральну машину потрібно 200 г лимонної кислоти.
  2. Засипаємо її в відсік для порошку і включаємо на 1 - 2 годинну холосту прання при температурі 80 - 90 градусів.

Користуватися лимонною кислотою для чищення пральної машини від накипу можна не частіше 1 разу на рік. Але цього достатньо, щоб очистити ТЕН. Лимонна кислота - дуже агресивне речовина, частіше його використовувати не можна - машині можна нашкодити.

Якщо ви не хочете користуватися лимонною кислотою, то можна купити готові засоби від накипу, які використовують 1 раз в півроку, а не при кожному пранні. Вони теж у своїй основі містять кислоту.

Їх слід використовувати, уважно вивчивши інструкцію. Одні засоби додають при холостий пранні, в інших - замочують знятий ТЕН. Позитивні відгуки про засоби від накипу для пральних машин можна знайти про такі препарати: Merloni, Bubble Ice, Astonish, Filtero, СВОД-ТВН.

При дбайливому ставленні до машини, а також правильної її експлуатації (наприклад, виставити так, щоб менше вібрувала, менше прати на високих температурах) машина прослужить довго. Ну а якщо і вирішите використовувати Калгон і йому подібні засоби, то робіть це рідко, щоб «машину не зламати» - це рада одного хорошого майстра сервісної служби.

-
Автор - Юлія Спиридонова, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Як боротися з накипом в пральних машинах?
Отже, де ховаються основні проблеми в пральній машині?
Чому саме засіб для чищення унітазів?
Як почистити машину від накипу?
Ну як можна залишити без уваги тітоньку, що стоїть по коліно у воді, і суворого майстра, який розмахує перед нею зіпсованої деталлю від пральної машини?
Отже, що таке накип?
Але чи впорається з цим Калгон і інші засоби від накипу для пральних машин?
Чи може Калгон вирішити ці проблеми і врятувати машину від накипу?
Скільки коштує пачка Калгону?
Чи варто платити такі гроші?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com