рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Українкам за 30 не вистачає женихів

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

13 липня 2011, 7:56 Переглядів: 13 липня 2011, 7:56 Переглядів:   Жінкам не вистачає женихів

Жінкам не вистачає женихів. Фото blog.i.ua/user/2802616.

Українським жінкам катастрофічно не вистачає чоловіків. І розумниці, і красуні, та ось тільки представників сильної статі на кожну ще менше, ніж у відомій радянській пісні, - всього по 8 хлопців на 10 дівчат, а з урахуванням представників нетрадиційної орієнтації і антисоціальних елементів типу алкоголіків і наркоманів - і того менше.

Згідно з даними Держкомстату, в 2010 році на кожну тисячу жінок припадало лише 855 чоловіків. Ця цифра практично не змінюється з 2008 року. "Раніше було трохи більше, наприклад, ще в 90-х на 1000 українок припадало понад 860 чоловіків", - розповіли "Сегодня" в Департаменті статистики населення та адміністративно-територіального устрою. До речі, превалювання дам над чоловіками починається в 32 роки.

НЕБЕЗПЕЧНА РОБОТА. В Інституті демографії та соціальних досліджень НАН України кажуть, що чоловіки здебільшого самі винні. "Середня тривалість життя чоловіків менше на 11 років, ніж у жінок. Чоловіки несумлінно ставляться до свого здоров'я і в цілому до життя. До лікаря їх не затягнеш, вони більше схильні до алкоголізму (в Україні зареєстровано 700 тисяч людей з діагнозом" алкоголізм ", близько 85% з них чоловіки, але в реальності алкоголіків набагато більше, кажуть лікарі-наркологи. - Авт.). Жінки ж ретельніше стежать за своїм здоров'ям - ходять в спортзали, дотримуються дієти, регулярно відвідують лікарів, - каже старший науковий співробітник відділу проблем якості дем графічного процесу Світлана Аксьонова. - Також не варто забувати, що чоловіки працюють на більш небезпечних і шкідливих виробництвах. Там великий ризик нещасних випадків. Наприклад, в шахтах, на рудниках ".

Підкачала. У шлюбних агентствах теж б'ють на сполох. "Вкрай складно знайти клієнтці пару. Адже, приблизно, на сотню дівчат, які звернулися до нас, всього п'ять-шість чоловіків", - говорять в одному зі столичних шлюбних агентств. Та й за якістю чоловіки поступаються жінкам. "Близько 90% наших клієнток мають вищу освіту, знають мови, стежать за собою. А чоловіки після 30 років часто типові невдахи - ні нормальної зарплати, ні власного житла. Але вибирати не доводиться, розбирають і цих", - зізнаються в шлюбному агентстві.

У Європі також спостерігається перевага не на користь чоловіків, але там співвідношення не так разюче. Наприклад, в Німеччині на 1000 жінок - 960 чоловіків, в Австралії - 990, а в Швеції - 982.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Українкам за 30 не вистачає женихів". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Катерина Стулень

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com