рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гонконгські стюардеси будуть вивчати кунг-фу

За задумом керівництва авіакомпанії володіння цим бойовим мистецтвом допоможе персоналу справлятися з п'яними і іншими неслухняними пасажирами.

На літаках "Авіаліній Гонконгу", за словами представника компанії Єви Чань, щотижня відбувається в середньому по три інциденту за участю некерованих пасажирів. Два тижні тому однією із стюардес вже довелося застосувати своє знання бойових мистецтв на практиці на борту рейсу Пекін - Гонконг.

"Одному з пасажирів стало погано, він, судячи з усього, був п'яний. Стюардеса доглядала за ним і зрозуміла, що тільки її фізична форма допомогла їй впоратися з ним", - сказала Чань.

За її словами, зазвичай бортпровідницям не вдається впоратися з "товстими хлопцями, особливо коли вони п'яні". За словами нової співробітниці лумпа Тан, вона й гадки не мала, що він-чунь (один з видів кунг-фу) стане частиною її роботи.

"Спочатку ми були дуже здивовані, але після кількох уроків полюбили цю справу. Ніколи не знаєш, що станеться в польоті, а з кунг-фу я відчуваю себе захищеною. Я щаслива бути однією з перших в світі бортпровідниць, що володіють вин-чунь", - сказала дівчина.

На думку інструктора по вин-чунь Катерини Чен, цей вид бойових мистецтв ідеально підходить для авіаліній.

"Він-чунь можна використовувати в маленьких приміщеннях, тому він підходить для літаків. Він-чунь легко вчити, але важко вивчити", - уклала майстер.

Кунг-фу обов'язково тільки для бортпровідників "Авіаліній Гонконгу", проте решті персоналу також запропонували пройти навчання на добровільній основі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: Lenta.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com