рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Cкандальние висловлювання Собчак про дітей

Яка готується стати матір'ю Ксенія Собчак раніше не раз "радувала" інтернет-спільнота перлами про дітей. Телеведуча підкреслювала, що не збирається ставати матір'ю, і, буває, не соромилася в виразах. Дни.Ру зібрали найвизначніші висловлювання світської левиці.

"Дрібні гадениш"

Мабуть, найгучніша заява Собчак стосувалося сусідських дітей, які невчасно влаштовують веселі ігри у неї під вікнами. Невдоволення світської левиці викликав і шум, який в 10 ранку влаштовують робочі. Через необхідність влаштовувати малечі тиха година будівельні роботи припинялися з першої до третьої дня. Ксенія наполягала на тому, щоб робочі шуміли з 12 до 20:00, "як всі нормальні люди". У доволі грубій формі дочка колишнього мера культурної столиці висловила претензії в телефонній розмові з управдомом. Запис дзвінка потрапила в інтернет.

Запис дзвінка потрапила в інтернет

"Так ось я вас попереджаю, ***, ніяких дитячих годин в цьому будинку не буде, ***, ми не в дитячому садку живемо! - обурювалася Ксенія. - Сьогодні, о першій годині дня, я вам продемонструю, що таке ** * рейверських вечірки. у вас не буде тихої години в будь-якому випадку. ви повинні просто усвідомити і змиритися з цією думкою: якщо через ці дрібних *** гадениш ви будете продовжувати влаштовувати якісь *** дитячі годинник, я буду влаштовувати дискотеки. Рівне в цей час ".

У процесі бесіди пристрасті розпалюються. Собчак радить батькам виховувати своїх нащадків в дитячих будинках: "У нас тут дитячий сад, чи що, ***? Нехай живуть зі своїми дітьми в дитячих будинках, де всі живуть з дітьми. Тут дорослий будинок для нормальних дорослих людей, розумієте? Центр Москви! І підлаштовуватися під гадениш я не буду! .. мені наплювати на цього маленького дитини. Нехай хоч здохне! Якщо ви будете продовжувати відстоювати його інтереси, я вам буду влаштовувати тут дискотеки. Починаю це робити з сьогоднішнього дня. Та плювати мені, що тут діти! " У свою чергу управдом спробував урезонити розбушувалася "левицю": "Не треба говорити" плювати "! У вас теж будуть діти". На що журналістка відповіла: "У мене дітей не буде! Чи не буде у мене дітей! І не треба мені ось цього щастя".

"Замкадиші" - діти безпросвітного мороку

У своєму блозі для журналу "Сноб" Ксенія розповідає про поїздку до дитячих будинків і несподівано називає хлопців, які живуть за МКАД, "дітьми безпросвітного мороку". "І я чітко пам'ятаю, як зрозуміла, що допомога потрібна дітям, що живуть за МКАД, - дітям безпросвітного мороку. І я мрію, що зараз багато наслідуватимуть наш приклад і поїдуть в дитячі будинки Твері, Костроми, Пермі, Кірова, бо ми повинні допомагати їм, не кидати їх, дарувати своє тепло і любов (тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені. - Прим. ред.) ", - пише зірка.

"Звідти єнота!"

В ефірі НТВ телеведуча висловилася про материнство і порівняла дітей з єнотами. "Якщо і народжувати, то тільки для себе і тільки коли тобі захочеться. І тільки коли тобі це буде в кайф. Поки це не варто в числі моїх пріоритетів, але, може бути, коли-небудь це зміниться. Навіть більше того: я впевнена , що зміниться. "Звідти єнота!" - "А навіщо він нам?" - я завжди на ці питання ось так реагую, що мені і без єнота добре ", - відрізала Ксенія.

 - я завжди на ці питання ось так реагую, що мені і без єнота добре , - відрізала Ксенія

Діти від нудьги

На думку журналістки, на продовження роду вирішуються тільки нудьгуючі або відчувають потребу в любові.

"Я боюся, що з дітьми все це дуже зміниться. Я не розумію, навіщо мені ці зміни. Коли людям стає нудно, коли вони відчувають потребу в більшій любові і ніжності, вони хочуть дітей. Мене все влаштовує", - заявила Собчак в інтерв'ю радіо "Свобода".

Проте Ксенія погодилася, що вирішити питання материнства необхідно до 40 років. "Я не хочу не мати дітей в 60 років, - пояснила вона. - Зараз я не розумію, навіщо вони мені. Але я розумію, що мені 33 роки. І природа розпорядилася таким чином, що це питання мені треба якось вирішити до 40 років. Чим раніше, тим краще. Час йде. Але у мене велике протиріччя між біологічною необхідністю і тим, що мені подобається моє життя сьогодні ".

Пуделі і "кукусечкі"

Досить неоднозначним було і висловлювання світської левиці з приводу масового сюсюкання про малюків в Instagram. Ксенія стверджує, що численні дитячі фотографії на сторінках батьків - це свято особистого марнославства останніх, ніякого відношення до любові до дітей не має.

"Ви правда вважаєте, що ваша дитина - це пудель, якого можна одягнути в смішний беретик, вистригти кульки на лапках і виставити з посиланням" мій кукусечка "? - пише журналістка в статті для інтернет-ресурсу" Дочки-матері ". - Що це таке? Дорослі люди один перед одним змагаються, демонструючи дитячі шмотки і за *** ают соцмережі дитячими малюночками. це як? Я розумію ще сидіти на форумах дитячих сайтів, обговорювати, де логопед краще або куди на гімнастику дочку віддати - ок, це хоча б має прикладне значення, але прирівнювати власного ебенка до коте ... Це що взагалі таке? "

Журналістка називає таке захоплення матусь пристрастю до дитячого фотоексгібіціонізму. "Є у мене одна невтішна думка, мені здається, що така нездорова пристрасть жінок до дитячого фотоексбіціонізму криється в тому, що їм просто більше нема чим пишатися, і вони роблять власну дитину головним суб'єктом свого хвастощів. Ну десь між сумкою Birkin рідкісного кольору і нової шкірянкою Saint Laurent ", - стверджує Собчак.

Нагадаємо, про вагітність Ксенії стало відомо нещодавно. Журналісти помітили, що гламурна блондинка ретельно приховує сильно кругленький живіт. На світських тусовках Собчак стала з'являтися в підозріло вільних нарядах. А на відкритті виставки Льва Бакста її вже відкрито вітали багато друзів і знайомих. Телеведуча привітання приймала, але коментувати що-небудь відмовилася.

Собчак радить батькам виховувати своїх нащадків в дитячих будинках: "У нас тут дитячий сад, чи що, ***?
Тут дорослий будинок для нормальних дорослих людей, розумієте?
А навіщо він нам?
Ви правда вважаєте, що ваша дитина - це пудель, якого можна одягнути в смішний беретик, вистригти кульки на лапках і виставити з посиланням" мій кукусечка "?
Що це таке?
Е як?
Це що взагалі таке?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com