рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Штучне вигодовування [1963 - - Дитяче харчування. Книга про те, як правильно годувати дитину, щоб виростити його здоровим і міцним]





Штучне вигодовування дитини з самого народження застосовується у виняткових випадках: якщо у матері зовсім немає молока і при важкому захворюванні.

У Радянському Союзі жінки народять, як правило, в пологовому будинку, де для дитини завжди знайдеться жіноче молоко. Якщо ж дитина з народження не має жіночого молока, доводиться вдаватися до молока домашніх тварин. Це молоко слід давати дитині розведеним, так як за складом воно різко відрізняється від жіночого молока. У коров'ячому молоці, наприклад, білка в три рази більше, ніж в жіночому, а цукру майже вдвічі менше. Молоко кози, кобили і ослиці ще більше відрізняється за своїм складом від жіночого молока. Молоко вівці, буйвола, північного оленя тільки у виняткових випадках може служити їжею для дитини.

Необхідно вжити всіх належних заходів для того, щоб діти, позбавлені материнського молока, вигодовували перші два місяці жіночим зцідженим молоком, що одержуються з так званого зливного пункту при дитячій консультації. Потім можна переходити на суміші коров'ячого молока, які готуються молочними кухнями, тільки частина їх може бути зроблена в домашніх умовах.

Коров'яче молоко згортається більш грубими пластівцями, ніж жіноче. Його розводять не водою, а відваром крупи. Завдяки цьому пластівці робляться більш пухкими і легше піддаються дії шлункового соку.

При годуванні необхідно брати дитину на руки. Годувати дитину в ліжку, поклавши біля нього пляшку, не слід.

Для вигодовування новонародженого на кожні 100 г суміші беруть 35 г молока, 15 г вершків, 45 г води і 5 г цукру.

Новонароджений на першому тижні життя може отримувати молочної суміші від 70 до 450 г на добу. Готуючи суміші для дитини старше двох тижнів, воду замінюють рисовим відваром. Півторамісячного дитині можна давати суміш, що складається на дві третини з молока і на одну третину з відвару з цукром.

Звичайно, при грудному, а тим більше при штучному вигодовуванні доводиться рахуватися не тільки з вагою дитини, але і з іншими його особливостями, що характеризують його здоров'я. При цьому необхідно пам'ятати, якщо дитина вигодовується штучно, особливо легко допустити недокорм або перегодовування його, що може привести до неправильного обміну речовин, розвитку гіпотрофії, знижену опірність інфекціям.






Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com