рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Терморегулятор для теплої підлоги. Як правильно вибрати?

  1. Терморегулятор - що це таке?
  2. Види терморегулятора для теплої підлоги і не тільки
  3. Де терморегулятори можуть розташовуватися?
  4. Монтаж терморегулятора для теплої підлоги
  5. Підключення датчика терморегулятора

Комфортна температура в приміщенні - найважливіша умова зручного проживання в ньому Комфортна температура в приміщенні - найважливіша умова зручного проживання в ньому. Допомагає забезпечувати таку температуру терморегулятор для водяного і елекріческіх теплої підлоги. Він - найважливіша частина того, що розуміється під цим поняттям.

Терморегулятор - що це таке?

Таке питання можуть поставити ті люди, які ніколи з ним не стикалися. В принципі, його можна і не використовувати. Ніхто не заважає підключити тепла підлога до розетки, і все, він вже працює. Ось тільки тривати це буде дуже недовго, а коштувати - дорого. Терморегулятор (термостат) для теплої підлоги (і не тільки) ж забезпечить комфортну температуру в приміщенні. Що важливо, вона буде в ньому довго і коштувати це все буде набагато дешевше.

Види терморегулятора для теплої підлоги і не тільки

Види терморегулятора для теплої підлоги і не тільки

Ці корисні приборчики можна класифікувати за різними принципами - по розміщенню, по використовуваних датчиків, по типу. Проте, самою зрозумілою можна назвати класифікацію за принципом дії.

  1. Електронно-механічний. Це найпростіший вид термостатів. За принципами своєї роботи він схожий на терморегулятор на прасці. Задавати конкретне значення температури не вийде. Можна тільки поставити коліщатко в потрібне вам положення, і за відчуттями збільшувати його і зменшувати. З переваг подібного приборчика - простота і низька ціна.
  2. Цифровий (електронний). За принципом дії він схожий на механічний. Тільки температура задається за допомогою сенсорів або кнопок. Можна задати конкретне значення температури.
  3. Програмований. Ці прилади не тільки підтримують в приміщенні певний температурний режим, але і йдуть далі. Наприклад, вони можуть відключатися в відсутності господарів або почати нагрівати приміщення за певний час перед їх приходом.

Де терморегулятори можуть розташовуватися?

Терморегулятори для водяного та електричного теплого статі можуть перебувати як усередині, так і зовні приміщення. Є в їх використанні лише одне важливе обмеження - вони не можуть працювати у вологому середовищі. Тому, якщо ви хочете встановити терморегулятор у ванну, обов'язково розміщуйте його зовні.

Монтаж терморегулятора для теплої підлоги

Саме від того, де термостат для теплої підлоги розташовується, залежить його монтаж. Якщо він буде вбудований в стіну, потрібно підготувати нішу, в якій він буде розміщений. До терморегулятора потрібно підключити всі елементи теплої підлоги. Зазвичай схема монтажу розташовується на зворотному боці терморегулятора.

Більш детально про монтаж можна подивитися так само в наступному відео:

Підключати терморегулятори для водяного та електричного теплого статі до мережі можна як від розетки безпосередньо, так і за допомогою спеціального кабелю. У другому випадку, потрібно встановити додаткові УЗО.

Підключення датчика терморегулятора

Це питання заслуговує окремого розгляду, тому що управління роботою всього теплої підлоги багато в чому залежить від сигналів датчиків. Вони ж значно впливають на економічність роботи всієї системи теплої підлоги в цілому.

При будь-яких комплектаціях для монтажу датчика застосовується гофрований трубка. Для того, щоб розмістити її на стіні, потрібно пробити штробу. У цій трубці потрібно розташувати дроти до регулятора і сам датчик. Навіщо це потрібно зробити? Для можливості його заміни, якщо термостат вийде з ладу. В цьому випадку всі елементи дуже легко витягти, навіть якщо трубка живить залитий цементом тепла підлога.

Розташувати датчик слід між спіралями кабелю (тобто безпосередньо між нагрівальними елементами), і недалеко від регулятора. Датчик неможливо використовувати окремо, тому, якщо ви вирішили купити терморегулятор, не забувайте придбати і датчик теплої підлоги.

До цих прилад не застосовуються якісь особливі вимоги, крім вимог безпеки. Тобто, можна використовувати, наприклад, звичайний терморегулятор для плівкового статі.

В цілому, розібрали всі важливі питання по терморегуляторам для водяного та електричного теплого статі.

Терморегулятор - що це таке?
Терморегулятор - що це таке?
Де терморегулятори можуть розташовуватися?
Навіщо це потрібно зробити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com