рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Настоянка перцю для росту волосся

  1. Показання до застосування перцевої настоянки
  2. Що краще - покупна настоянка або зроблена своїми руками?
  3. Приготування масок на основі перцевої настоянки
  4. Процедура лікування шкіри голови маскою на основі перцівки
  5. Техніка безпеки

Краса людини безпосередньо залежить від його зачіски Краса людини безпосередньо залежить від його зачіски. Індивідуум, навіть з самими правильними і привабливими рисами обличчя і бездоганною фігурою, буде програвати поруч з володарем або володаркою пишною здорової шевелюри. А допомогти досягти розкішної зачіски може настоянка перцю для росту волосся.

Показання до застосування перцевої настоянки

Це засіб не тільки стимулює швидке зростання волосся, але і значно знижує кількість випадають, бореться з лупою і жирної себореєю, зміцнює волосся і навіть змушує «прокинутися» сплячі цибулини. Тобто, після застосування даного засобу починають з'являтися нова рослинність, найчастіше зменшуючи залисини і сприяючи заращіваніе невеликих лисин.
У народі навіть побутує думка, що втирання перцевої настоянки в шкіру голови може навіть зупинити процес втрати власний пігментації. Тобто люди, які використовують цей спосіб для підтримки своєї краси своєї зачіски, сивіє значно пізніше своїх однолітків.

Що краще - покупна настоянка або зроблена своїми руками?

Цей засіб можна як придбати в аптеці, так і приготувати самостійно. Однак при покупці настоянки потрібно бути надзвичайно уважним, тому що можна наштовхнутися на підробку. Цей засіб можна як придбати в аптеці, так і приготувати самостійно І, звичайно ж, не слід користуватися перцевою настоянкою, яка пропонується в точках реалізації алкогольних напоїв! Цей продукт може зовсім не відповідати за складом того засобу, який потрібен для відновлення волосяного покриву голови.
Як зробити настоянку в домашніх умовах.
Найкраще уникнути ризику і зробити настойку перцю самому. Для цього будуть потрібні стручки червоного гіркого перцю і медичний спирт. Через брак спирту підійде і горілка.
Стручки перцю подрібнюють і заливають спиртом у співвідношенні 1 до 10. При використанні горілки відношення компонентів буде змінено в сторону зменшення перцю, тобто на частину горілки слід взяти 6 частин перцю.
Суміш заливають в скляний посуд з щільно приганяє кришкою і поміщають в темне нехолодну місце. Періодично слід настойку збовтувати, не відкриваючи пробку. Суміш зі спиртом витримують тиждень, горілчана настоянка вимагає більш тривалого періоду часу - від двох до трьох тижнів. Потім настоянку проціджують через марлю і пляшку з нею, щільно укутавши, ставлять в холодильник.

Приготування масок на основі перцевої настоянки

Готову настоянку не слід використовувати в чистому вигляді. Цим складом можна спалити ніжну шкіру. Не рекомендується також наносити засіб на волосся по всій їх довжині. Вважається, що застосування масок, до складу яких входить настойка, безпосередньо на епітелій, звідки виростає шевелюра, впливає і на весь волосся по всій його довжині, зменшуючи секучесть і його ламкість.
Відомі такі маски, в складі яких є спиртова настоянка гіркого стручкового червоного перцю:

  1. перцево-медова (натуральний мед);
  2. перцево-касторовий (масло);
  3. перцево-обліпихова (масло);
  4. перцево-оливкова (масло);
  5. перцево-реп'яхова (масло)
  6. перцево-кисломолочна (кефір, кисле молоко);
  7. перцево-яєчна (жовток).

Крім того, до складу маски повинен входити бальзам для волосся - найкраще той, якому бажаючий поліпшити стан волосистої частини голови довіряє.
Отже, до складу маски повинно входити три компонента в рівних частинах. Мед і масла перед змішуванням слід підігріти, скориставшись «водяною банею», до температури не вище 40 градусів, так як при нагріванні на відкритому вогні і вище зазначеної температури йде величезна втрата мінералів, вітамінів та інших корисних речовин.
Готують маску безпосередньо перед застосуванням. При необхідності можливе зберігання залишків в холодному місці в закритому посуді, але перед наступним використанням слід злегка підігріти склад. Однак не варто нагрівання виробляти на вогні, найкраще скористатися «водяною банею». Маску, в складі якої є яєчний жовток і кисломолочні продукти, зберігати і підігрівати не можна!

Процедура лікування шкіри голови маскою на основі перцівки

Якщо волосся жирне, то можна в маску внести трохи більшу кількість настойки перцю, якщо ж волосся сухе і ламке - то збільшити обсяг масел або меду. Маску слід робити перед миттям. Приготований склад втирають в шкіру кінчиками пальців, енергійно масажуючи.
Після нанесення засобу голову покривають поліетиленовою косинкою або шапочкою для душу. Зверху голову обмотують рушником або теплою хусткою. Можна також надіти в'язану шапочку. Ідеальним варіантом вважається витримування складу протягом години. Але якщо витримати маску стільки часу не вдається, то можна скоротити період процедури.
Проводити лікування слід не частіше трьох разів на тиждень протягом двох - трьох місяців. Склад маски можна щоразу змінювати, підбираючи оптимальний варіант саме для себе. Краще починати з більш «легких» складів, із зменшеною кількістю спиртової настоянки, поступово доводячи склад до зазначеного вище.

Техніка безпеки

  1. Щоб уберегти руки під час процедури від печіння і опіків, нанесення складу і масаж шкіри голови найкраще робити в медичних рукавичках.
  2. Не слід використовувати рукавички, призначені для фарбування волосся - вони мають шви, якими легко пошкодити головний епітелій і викликати сильне роздратування.
  3. Щоб уберегти очі від попадання в них кошти під час намазування, слід навколо волосистої частини голови надіти вовняний ободок або зав'язати в'язаний шарф з тим, щоб крапельки або навіть патьоки кошти не могли потрапити в очі.
  4. Так само слід правильно змивати маску, щоб рідина не потрапила в очі.

Як правильно змивати маску з волосся

Змивати маску найкраще таким чином.

  1. Потрібно сісти в ванну, а ззаду встановити тазик.
  2. Нахилити голову назад так, щоб вся вода з волосся зливалася в нього.
  3. Чистої теплою водою поливається голова - зручніше, якщо є помічник, який ллє воду з глечика на волосся.

Другий спосіб простіше, але загрожує тим, що не володіють хорошою гнучкістю люди не гарантовані від попадання пекучих патьоків на спину або на підлогу. Цей спосіб звичайний: потрібно зробити максимальний нахил назад типу «місток» над ванною або раковиною, а друга людина в цей час повинен буде змивати з волосся пекучий склад.

Навіть після кількох разів застосування настоянки перцю ви помітите різницю - нові відросло волосся будуть пушіться над поверхнею голови.

Нехай ваше волосся будуть красивими і здоровими.

Що краще - покупна настоянка або зроблена своїми руками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com