рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

47-річна вагітна Лера Кудрявцева спростувала інформацію про народження онука

10:36 09.08.2018

Вчора ряд ЗМІ розповсюдили інформацію про поповнення в родині Лєри Кудрявцевої . Повідомлялося, що у 47-річної телеведучої, яка вже на початку осені стане мамою вдруге, народився онук. Журналісти зв'язалися із зіркою, щоб привітати з новим статусом, проте з'ясувалося, що ніякого поповнення в родині не було.

«Менше читайте жовту пресу, будь ласка!» - заявила Кудрявцева в бесіді з Dom2Life і спростувала чутки про народження онука. Примітно, що представники ЗМІ посилалися на слова дідуся новонародженого Сергія Ленюк. Музикант підтвердив, що у їх з Лерой 28-річного сина Жана народився спадкоємець, якого назвали Левом. Сам Жан Ленюк відмовляється від коментарів.

Сам Жан Ленюк відмовляється від коментарів

Син Лєри Кудрявцевої

Сама Лера Кудрявцева зараз насолоджується декретною відпусткою, а також активно готується до народження дитини. На початку липня зірка приступила до пошуків няні , А два тижні тому придбала коляску для майбутнього малюка . Примітно, що вибір телеведучої і її 30-річного чоловіка Ігоря Макарова упав на коляску білого кольору. Зазвичай світлі відтінки вибирають мами, які чекають дівчинку, тому багато інтернет-користувачі припустили, що у зоряної пари буде дочка.

Самі Лера та Ігор вважають за краще не розголошувати інформацію про прийдешнє знаменну подію. Зате їхні друзі охоче спілкуються з журналістами з цього приводу. Так, за словами інсайдера, Кудрявцева буде народжувати за кордоном . Подружжя вибирали між Європою і Америкою і, швидше за все, зупинилися на елітній клініці «Седарс-Синай» в Лос-Анджелесі, де з'явилися на світ спадкоємці багатьох голлівудських зірок. Пологи в даному медіціснком установі стоять близько трьох мільйонів рублів.

Нагадаємо, що Лера Кудрявцева та Ігор Макаров одружилися в 2013 році. Незважаючи на те, що різниця у віці між подружжям складає 16 років, в їхній родині панує абсолютна гармонія. До речі, для хокеїста дитина стане перевенцем.

Лера Кудрявцева та Ігор Макаров

Ігор Макаров і Лера Кудрявцева

Читайте також:

Вагітна Лера Кудрявцева вперше стала бабусею

Вагітна Лера Кудрявцева вибрала коляску для майбутньої дитини

Вагітна Лера Кудрявцева поскаржилася Ларисі Гузеевой на Василину Володину

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com