рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кольоротип Весна: поради щодо вибору стилю і одягу, фото

  1. Особливості цветотипа «весна»
  2. Відтінки одягу, рекомендовані жінці-Весні
  3. Поради щодо підбору гардероба

Розвинути в собі бездоганний смак можна, і це не так складно, як здається з боку. Ретельне вивчення основ теорії цветотипов, невеликі, але точні і продумані маніпуляції із зовнішністю, підбір базового гардероба з урахуванням отриманих знань і власних вихідних даних - і вуаля, образ стильної красуні готовий.

Отже, ти - Жінка-Весна, а значить, природа нагородила тебе самими гармонійними, м'якими і свіжими фарбами. Твоя першорядне завдання - навчитися підкреслювати даровані щедрою благодійниця дані, оттенив їх яскравість і підкресливши чистоту. Сьогодні сайт sympaty.net більш детально зупиниться на питанні вибору власного стилю для цветотипа «Весна» і допоможе кожній бажає його представниці підібрати свій базовий гардероб.

Особливості цветотипа «весна»

Справжня лісова німфа, юна, невагома і витончена, із сяючою шкірою найтеплішого і чистого відтінку, золотистими локонами і променистими очима - немає нічого дивного в тому, що багато хто з нас прагнуть походити на Весну і докладають усіх можливих і неможливих зусиль, щоб хоч на йоту наблизиться до жаданого beauty-ідеалу.

Але слід визнати, тільки покровителька в силах прикрасити своїх підопічних в властиві їй фарби - яскраві, чисті і невимушені - немов прокинулися разом з нею від довгої зимової сплячки.

Так, зразковими для представниць цього типу є:

  • Волосся. Типова весна - натуральна блондинка. Темноволосих панянок серед даної категорії майже не зустрічається (хоча, як і у будь-якого іншого правила, у цього теж є винятки). Волосся завжди! мають золотистий відлив (можливо, відтінок стиглої пшениці або яскравого бурштину, але - не попелу або оливи). Брови і вії пофарбовані приблизно в ті ж фарби, тільки з різним ступенем інтенсивності.
  • Шкіра. Класичну дівчину-весну природа нагородила світлою шкірою персикового, бежевого відтінку, кольору слонової кістки. Іноді особа весни може бути покрито світло-рудим ластовинням.
  • Очі. Для всіх без винятку Весен характерні ясні і світлі відтінки очей. При цьому колірний діапазон їх досить широкий: від рідкого і небесно-блакитного, до - зеленого і бурштинового. Кароокі дівчата серед даної категорії зустрічаються дуже рідко. Білки зазвичай забарвлені в колір топленого молока і практично не контрастують з відтінком райдужки.

Як і в будь-якому іншому кольоротипу, в весняному існує поділ на окремі підвиди:

Як і в будь-якому іншому кольоротипу, в весняному існує поділ на окремі підвиди:

Світла весна, м'яка весна, яскрава весна

  • Світла весна або light spring - світлий (ведуча), теплий (додаткова) колорит. У зовнішності типових світлих Весен переважають ясні, променисті і теплі тони. Досить низький (або він начисто відсутній) колірний контраст, а самі кольори - дуже делікатні і малонасичені.
  • Тепла весна або warm spring - теплий (ведуча), яскравий (додаткова) колоріт.В зовнішності цього Колерова типажу домінують теплі, чисті і легкі фарби. Відповідно одяг і макіяж таким дамам потрібно підбирати тільки теплих відтінків і тонів.
  • Яскрава весна або clear spring - яскравий (ведучий), теплий (додаткова) колорит. Панують яскраві, радісні відтінки теплої палітри. Жінки з цієї підкатегорії особливо гарні в одязі з контрастними поєднаннями.

Знаменитими представницями цветотипа весна є Камерон Діаз, Гвінет Пелтроу, Ніколь Кідман, Крістіна Агілера.

Відтінки одягу, рекомендовані жінці-Весні

Тепер, знаючи, до якого саме колориту ти належиш, тобі буде набагато легше вибрати свій власний стиль - стиль Весни. Який одяг і відтінки підкреслять твою природну грацію і природну красу найвдаліше? Дізнайся вже сьогодні.

Найбільш виграшними відтінками для представниць цветотипа Весна є наступні:

Палітра для цветотипов Весна

- Гамма білого: теплі вершкові відтінки, крем-брюле, колір топленого молока. А ось снігові і перлинно-білі холодні тони зовсім не скрасять тебе, зроблять шкіру дуже блідою і додадуть їй болючий жовтий відтінок.

Patricia van der Vliet - light spring. У зовнішності моделі все показники розташовані на одному колірному рівні і відрізняються светлотой. Ніжні, ясні і світяться фарби підкреслюють зворушливість і чистоту образу.

- Коричнева гама - практично всі відтінки: і бежевий, і золотистий, і охра. Головне, щоб тони були не надто темними - вони будуть виглядати на тобі, як на дівчині-весні, нуднувато.

- Коралово-червона гамма - тепла, насичена. При цьому на тлі класичного червоного кольору твої ніжні весняні фарби повністю згаснуть.

При цьому на тлі класичного червоного кольору твої ніжні весняні фарби повністю згаснуть

Simona Andrejic - warm spring. Модель вміло підбирає кольорову гаму з теплої палітри, особливо виділяючи її найлегші і яскраві відтінки.

- Персикові і абрикосові тони - теплі, апетитні, гармонійні. Більш насичені апельсинові і рожеві відтінки будуть виглядати на тобі таким несмаком.

Завантаження ...

- Світло-сірий, перловий - така гамма підкреслить твою природну гармонію. А глибокі відтінки сірого - наприклад, грифельний - навпаки, не надто її скрасять.

Olga Sherer - clear spring. Ефектну зовнішність моделі особливо добре підкреслюють самі яскраві та насичені кольори дозволеного цього колориту діапазону.

Поради щодо підбору гардероба

Стиль якого плану рекомендований представницям цветотипа Весна? Які речі повинні оселитися в повсякденному гардеробі справжньої весняної дівчини?

Весна настільки ніжна і невигадлива, що одяг для неї рекомендується вибирати до пари. Зазвичай дівчатам даного типу не підходить надто складні образи, оснащені великою кількістю декоративних елементів - рюшів, жабо, збірок і т.д. Набагато вишуканіші і доречніше на представниць цього Колерова цветотипа виглядають наряди, витримані в монохромному колірному поєднанні, або доповнені дрібним непомітним принтом. Незграбні візерунки - великі тропічні квіти, геометричний принт, химерний східний орнамент - все це суперечить ніжності і граціозності весни.

Незграбні візерунки - великі тропічні квіти, геометричний принт, химерний східний орнамент - все це суперечить ніжності і граціозності весни

В якості базових відтінків краще вибирати нейтральні світлі тони - наприклад, топленого молока, абрикосовий, кремовий.

Підбираючи верх одягу, треба виходити з кольору волосся: чим він світліше, тим світліше повинна бути і річ, близька до лиця. Так, тобі підійдуть блузи карамельного, персикового, світло-жовтого відтінків.

Особливо це правило стосується підбору шарфів і головних уборів. Чорний, темно-коричневий кольори для аксесуарів тобі просто протипоказані. Якщо хочеться розбавити образ чимось яскравим, віддай перевагу коралового шарфу або шапці.

До речі про чорному : Краще, якщо в твоєму образі він буде представлений тільки у вигляді взуття та сумки. Втім, тут його теж бажано замінити відтінками коричневого.

Втім, тут його теж бажано замінити відтінками коричневого

Що стосується прикрас та аксесуарів, то вони повинні бути витонченими і витонченими, як і сама весна. Наприклад, ідеальним рішенням буде нитка перлів - тільки не класичного відтінку, а кремового. Підходять золоті прикраси - наприклад, тонке колечко з діамантом і вишуканий кулон. Дуже добре виглядають квіткові орнаменти на прикрасах. Масивна біжутерія підходить далеко не завжди.

Звичайно, все, що було сказано вище - це не догма, а лише рекомендації. Вони відносяться до класичної представниці цветотипа «Весна». Ми прекрасно розуміємо, що кожна з вас унікальна. Але сподіваємося, що наші поради стануть саме для тебе відправною точкою при виборі свого стилю - стилю найніжнішого і витонченого цветотипа «Весна»

-
Автор - Юлія Poison, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна

Копіювання цієї статті заборонено!

Який одяг і відтінки підкреслять твою природну грацію і природну красу найвдаліше?
Які речі повинні оселитися в повсякденному гардеробі справжньої весняної дівчини?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com