рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Від китайських палеток до власної студії. Візажист розповіла, як домоглася успіху

«У Білорусі люди вже по чуть-чуть починають приходити до такого рівня, коли готові платити за професійний мейк-ап. Хоча народ все одно ще боязкий в цьому плані. Нежнятінку роблять. Пройди з червоними губами в Бресті - відразу увагу звернуть. Це дивина. В Європі інакше », - розповіла« БГ »візажист Наталя Маркевич.

Тяга до майбутньої професії у дівчини з'явилися ще в ранньому дитинстві.

«Сама пристрасть до макіяжу у мене давно. Пам'ятаю свою 3-поверхову косметичку. Бордова така. Перший поверх - тіні, другий - рум'яна, третій - помади. А в садку з випускного у мене фотка була з малиновими губами », - сміється Наташа. - «Все закрутилося в 2015-му році, в універі, на перших курсах. Мені здається, що більшу роль тут зіграла професія мого чоловіка, з яким ми тоді ще тільки зустрічалися. Максим - фотограф. Звідси народилася ідея працювати тандемом. До речі, ми з ним познайомилися на моєму випускному в школі. Він приїхав замість брата відзняти лінійку. До сих пір жартуємо, що на все життя відзняв ».

До сих пір жартуємо, що на все життя відзняв »

Одного бажання кимось бути завжди мало. Від новачка до професіонала шлях довгий і тернистий. У сфері краси він починається з базового курсу, вартість якого в Бресті варіюється від 180 рублів до 450 доларів.

«Я знайшла навчання за 400 доларів. Думала, дорого. Але я ще тоді не знала, скільки коштує сама косметика. Думала, що піду на той, що дешевше, а потім вже на той, який дуже хотіла. Але мама сказала: «Хочеш йти - йди! Я тобі дам грошей! »Я дуже зраділа. Невже мрії збуваються ?! Так, вони мене з Максимом дуже підтримали ».

Після того, як загоряться ідеєю, приходить час купувати робочий інвентар. Тут-то у Наташі і трапився перший повчальний фейл.

Фейл - те саме, що і невдача.

«Купила я собі для навчання китайську палетку 120 квітів. Я ж не знала різницю між професійною косметикою і дешевою. А зараз з упевненістю скажу, що, в першу чергу, Китай - це не сертифікований товар, ти не знаєш, з чого він взагалі. Може бути і інфекція, і алергія. По-друге, пігментація. Дивишся в палітрі - зелений насичений, наносиш - напівпрозорий. По-третє, все сиплеться. Вже через півгодини уползут ті тіні. Крім палетки, я закупила 15 штук консилеров і набір кистей, теж круті, китайські ».

Консилер - це засіб для маскування локальних недосконалостей шкіри.

Перед тим як йти на навчання, як зізнається сама Наташа, вона вирішила потренуватися. З Максимом вони затіяли перший спільний проект.

«Піддослідним кроликом була знайома. Пам'ятаю ті неприродні помаранчеві вилиці і тіні-півтіні ... », - з посмішкою згадує візажист.

Читайте також: Моду народу. Лайфхак для якісного макіяжу

І ось, після переглянутих відеоуроків і невдалого тренування Наталя пішла на навчання: «Туди треба було брати свої кисті. Я і принесла китайський набір. Майстер відразу сказала, що цим я фарбувати людей не буду ».

Довелося закуповуватися за новою. «Тут з'ясувалося, що нормальна кисть для пудри коштує 30 доларів, а мій колишній набір з 24-х штук - 50 ... І тут думаєш:« Ого! ».

Коли навчання закінчилася, настав час практики: перші випускниці, перше весілля.

«Не спала півночі, переживала: перший раз же фарбувала. Ти ж за це вже гроші береш. Але все добре вийшло. Наречена залишилася задоволена. Потім до мене прийшли її подруга на весілля фарбуватися, її свідок і потім ця ж свідок у якості нареченої ».

Через якийсь час Наташі довелося переїхати в Дорогичин, до Максима. «Я влаштувалася бухгалтером. У вільний час робила макіяж. На той момент моя косметика була єдиною такої якості саме там. Я використовую проф, полупроф і люкс з Німеччини, Франції. І коштує це дорого. Я якось їздила на фестиваль Makeupdays. Так ось там не помітиш, як за 15 хвилин зникнуть 100 доларів ».

Makeupdays - це виставка брендів, в тому числі і на знижки, а також майстер-класи, на які приїжджають топові візажисти і показують майстерність на певній марці косметики.

У Дрогичині Наташу часто почали питати клієнти про зачіски, і вона записалася на додаткові курси.

«П'ять днів я працювала, в п'ятницю їхала в Брест, в неділю вранці вже мчала вчитися робити зачіски, під ніч поверталася в Дорогичин і вранці в понеділок знову йшла на роботу. Було важко. З валізами, з кейсом, який, до речі, важить кілограм 10. Кожен раз думай, де ночувати. Дорога вимотує ».

Читайте також: Моду народу. Рада стиліста: «Головне при розборі гардероба - бути чесною з собою»

Поживши там якийсь час, Наталя з Максимом кинули роботу, переїхали в Брест, повністю занурилися в улюблену справу, запланували весілля і почали думати про студію.

«Я раніше у себе вдома фарбувала або вдома у клієнта. Але будинок - це будинок. Будинки хочеться саме додому прийти, а не в знімальну ». І так, ця ідея, врешті-решт, теж була реалізована. Тепер Наташа приймає клієнтів разом з чоловіком в студії, робить найрізноманітніші макіяжі, придумує креативні образи і передає роботу Максиму, який вміло красу залишає на знімках.

На практиці пара показала свою майстерність і «БГ». З нагоди Хеллоуїна кореспондент трохи змінилася ...

З нагоди Хеллоуїна кореспондент трохи змінилася

Фото: Максим Колос

У роботі були використані зволожуючий шкіру крем, тон для обличчя, Тінт, біла акварель, чорна тінь, рум'яна, скульптор, хайлайтер і помада.

Фото: Максим Колос

На закінчення скажу, що все в наших руках. Переживши чимало складнощів, молода пара в свої роки вже має міцну сім'ю, приміщення в центрі міста для зйомок, досвід роботи з різними людьми і величезне бажання рухатися далі, не зупиняючись на досягнутому. Наші мрії виконуються не тоді, коли ти їх хочеш виконати, а коли мчиш до них проти вітру. Тому дерзайте! У Наташі з Максимом вже вийшло.

Читайте також: Моду народу. Як одягнутися за 35 рублів

Поради Наталії Маркевич для майбутніх візажистів:

  1. Хочеш напрацювати - працюй безкоштовно.
  2. Жертвуй грошима, не жертвуй якістю. Клієнти платять не за дешевий блиск.
  3. На стартовий набір косметики потрібно 1 000 доларів. Це самий мінімум. Ще приблизно 400 - на перше навчання.
  4. При першій-ліпшій можливості треба йти на майстер-клас. Це допомагає заново дивитися на старі речі.
  5. Якщо хочеш мати свою фотостудію, то додай до витрат ще приблизно доларів 200 за оренду. А ще потрібно робити ремонт. На перший інтер'єр у нас пішло 3 000 доларів.
  6. Багато є в засіках. Ідеально підходить для модного інтер'єру ліжко можна виявити в селі у бабусі.
  7. Підтримуйте спілкування з родичами і друзями. Вони можуть дешево продати або безкоштовно віддати якісь матеріали для ремонту і декору.
  8. Влітку студія не буде окупатися, тому що люди фотографуються на вулиці.
  9. Вибираючи місце розташування майбутньої студії, потрібно знати, що центр це або не центр - неважливо, чоловік до тебе їде в певне місце. Він просто так не заглядає на «подивитися». Але це, звичайно, не означає, що потрібно орендувати ту, яка у чорта на пасочки.
  10. Студію потрібно шукати з цілодобовим доступом, а не ту, яка працює з 09.00. Записи можуть бути і в 4 ранку.
  11. Потрібно зберігати хороші відносини з колегами. Вони можуть підкинути свого клієнта або взяти твого в разі форс-мажору.
  12. Потрібно змиритися, що перші гроші на себе не витратиш. На них завжди купуєш косметику.
  13. Продавай свої послуги за такою ціною, яку вважаєш заслуженою. Ну і що, що дорого. Люди звикнуть.
  14. Потрібно заводити знайомства з фотографами. З тебе - образ моделі, з фотографа - знімки, обом - реклама.
  15. Людина приходить не тільки за дорогою косметикою, але і за настроєм. Якщо ти будеш мовчати або нести негатив, то з великою ймовірністю отримаєш чорні відгуки.
  16. Потрібно стежити за соціальними мережами. Візажист повинен не тільки виставляти роботи, а й показувати, що він - жива людина. Але це не означає, що потрібно постити розпусні фото. Репутацію потрібно тримати на рівні.
  17. Не всі клієнти приємні. Один настрій на весь день тобі подарує, інший - закине ноги на стіл прямо на кисті. Терпіть.
  18. Для візажиста 50 баксів на плаття - дорого, а на косметику - немає, нормально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Невже мрії збуваються ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com