рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільний макіяж крок за кроком: поради та рекомендації

  1. Ідея та її реалізація
  2. Підготовчий етап
  3. Must-have
  4. тон особи
  5. завершальні штрихи

Для того, щоб реалізувати всі ваші ідеї в день весільного торжества, необхідно заздалегідь продумати все до дрібниць: від місця організації торжества, до образу нареченої і нареченого. Варто відзначити, що весільний макіяж - це той самий штрих, який додасть елегантності і додасть завершеності вашому образу. Для початку, вам слід визначитися, запросіть ви додому майстра, або відвідайте салон ? Це досить важливе питання, адже від цього залежить, по-перше, як ви розплануєте свій день, по-друге, скільки вам знадобиться часу на нанесення макіяжу. Після того, як перший етап вашої весільної підготовки визначено, залишається вибрати образ і реалізувати його.

  1. Ідея та її реалізація
  2. Підготовчий етап
  3. Must-have
  4. тон особи
  5. завершальні штрихи

Ідея та її реалізація

Кожна пора року диктує свої правила, тренди, і має особливості, які, в тому числі, знаходять своє відображення і у весільному образі нареченої. Погодьтеся, за умови, що ви плануєте виїзну реєстрацію , А температура в тіні досягає близько 30 градусів за Цельсієм, то, в даному випадку, макіяж повинен бути якомога легшим, щоб ви і ваша шкіра відчували себе комфортно.

зберегти зберегти

Організація: PEONY

Підготовчий етап

«Як правило, перед весільним торжеством, у наречених, практично, немає вільного часу, і вони не завжди можуть знайти час для відвідування косметолога, тому в таких випадках я раджу скористатися тканинними масками в домашніх умовах. Через 7 днів регулярного використання - результат вас приємно здивує. За два-три дні до весільного торжества можна зробити корекцію брів , Якщо вона необхідна. І не забувайте про догляд за губами », - зазначає стиліст Анастасія Сіволапова . Стиліст візажист Наталія Гребенкина підкреслює, що «г оловний запорука успіху стійкості будь-якого макіяжу - здорова шкіра, отже, про на повинна бути добре зволожена».

зберегти зберегти

Фотограф: Ксенія Антонова

Must-have

Не варто забувати і про те, що макіяж, протягом усього весільного дня, може стертися, так що для того, щоб похвалитися ідеальним макіяжем, потрібно захопити з собою косметику: ту, яку використовував візажист, або якусь дуже близьку до неї - помаду, туш, рум'яна. Ідея в тому, щоб ваш макіяж залишився таким же, як коли ви натхненно прямували до місця проведення церемонії.

зберегти зберегти

Фотограф Adam Barnes

«Якщо у вас явно виражені синці під очима і тон не справляється, то слід використовувати консилер персикового відтінку», - зазначає стиліст Ольга Воробей. Також, слід пам'ятати про те, що консилер слід підбирати з тією умовою, щоб він був на півтону світліше вашого кольору шкіри.

зберегти

Прикраси Love Diamond

тон особи

Тональна основа, є базою для створення макіяжу. При виборі базового кошти, слід віддати перевагу тому, яке безпосередньо підходить вашому типу шкіри. Необхідність тональної основи полягає в тому, що вона вирівнює тон особи, робить шкіру гладкою, і надає їй візуальний блиск. Перед нанесенням бази слід очистити і зволожити шкіру обличчя.

зберегти зберегти

Фотограф Adam Barnes

Представник студії весільних стилістів ICONBRIDE Катерина Щеглова зазначає, що «в році, що наступив все більше наречених роблять свій вибір на користь природності, в тому числі і при виборі макіяжу». Весільний візажист Ольга Воробей зауважує, що «нареченим слід дуже уважно підійдіть до вибору тону для особи».

зберегти

Ірина Попова

завершальні штрихи

А для того, щоб ваш образ вийшов якомога більш природним, весільні професіонали рекомендують звернути увагу на рум'яна. Нареченим, що володіє світлим кольором волосся, візажисти рекомендують рум'яна ніжно-рожевого відтінку, які мають напівпрозору текстуру. У той час, як власницям темного волосся слід зупинити свій вибір на румянах з персикової або золотистої кольорової гами.

зберегти зберегти

Стиліст: Саша Гребньова

Пам'ятайте про те, що очі є дзеркалом душі, отже, їх не можна залишити без належної уваги . Щоб вирівняти тон шкіри і прибрати темні кола, макіяж слід починати з нанесення консілера на область під очима. Консилер слід підбирати з тією умовою, щоб він був на півтону світліше вашого кольору шкіри. «Якщо у вас явно виражені синці під очима і тон не справляється, то слід використовувати консилер персикового відтінку», - зазначає стиліст Ольга Воробей. Якщо вам хочеться, щоб ваш погляд виглядав більш відкритим, то візажисти рекомендують підвести нижню повіку темними тінями або хайлайтер, а після чого, їх неодмінно розтушувати. При цьому, внутрішній кут ока виділити світлими тінями, а слизову нижньої повіки підвести Каялу світлого відтінку, перловим або кольору слонової кістки, що дозволить вам візуально збільшити очей і замаскувати почервоніння.

зберегти

Фотограф Anne Robert via One fab day

І не забувайте, що слід приділити особливу увагу такому аспекту, як засіб для змивання макіяжу . Після довгого і насиченого дня ви будете переповнені позитивними емоціями, і при цьому, шалено втомитеся. Але, обов'язково змийте макіяж перед сном.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com