рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як стати візажистом або майстром манікюру? Освоюємо жіночі "ремесла" зі Студією стилю KODI

Отримали диплом, але не можете знайти хорошу роботу за фахом Отримали диплом, але не можете знайти хорошу роботу за фахом? Це досить поширена проблема, з нею стикаються багато випускників університетів. Що ж робити в такому випадку? Можливо, варто продовжити навчання, тільки вже по іншому напрямку. Треба освоїти професію, яка гарантовано забезпечить дохід. У багатьох дівчат виникають складнощі з вибором діяльності. Куди ж піти?

академія KODI запрошує на свої курси всіх, хто хоче освоїти чисто жіночі «ремесла» - нарощування нігтів і вій, моделювання брів. Тут же з вас можуть зробити професійного візажиста. Наскільки затребувані сьогодні ці напрямки? Сучасні жінки багато уваги приділяють зовнішності. Більшість регулярно нарощує ноги, підправляє брови. Нерідко жінки звертаються до визажистам - раз у раз проводяться заходи, що вимагають професійного мейк-апу. Тому проблем з клієнтурою у початківця майстра не виникне. Досить встановити лояльні тарифи на послуги і поширити інформацію про себе за допомогою соціальних мереж - після цього зацікавлені дівчата самі зв'яжуться з вами.

Де брати клієнтів? Багато майстрів облаштовують кабінет на дому - це самий простий, комфортне і доступне в фінансовому плані рішення. Головне, все облаштувати, щоб клієнти відчували себе комфортно в імпровізованій студії. Також постарайтеся закупити якомога більше витратних матеріалів, які потрібні для роботи. Наприклад, у майстра манікюру повинні бути в наявності найрізноманітніші за кольором і типом покриття. Не варто економити і на декорі. Чим більше варіантів нейл-арту буде запропоновано клієнтці, тим більша ймовірність, що вона прийде і на наступний раз. Точно також не варто скупитися на кошти та матеріали визажистам, фахівцям з нарощування вій.

Успішного навчання з центром KODI!

Отримали диплом, але не можете знайти хорошу роботу за фахом?
Що ж робити в такому випадку?
Куди ж піти?
Наскільки затребувані сьогодні ці напрямки?
Де брати клієнтів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com