рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

7 бюджетних брендів косметики, про яких знають не всі

  1. Artdeco
  2. SEPHORA COLLECTION
  3. Catrice
  4. NYX
  5. Kiko
  6. Gosh
  7. Make Up For Ever

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з маловідомими і недорогими брендами косметики, які обов'язково повинні бути у вашому арсеналі.

Artdeco

Німецький бренд косметики підкорює світ вже більше 25 років. Спочатку марка була призначена для використання професійними візажистами, але через деякий час вона стала популярною і серед інших користувачів. Особливістю цього бренду є змінні блоки "Мозаїка", які з кожним сезоном випускаються в різних футлярах. Ви можете самостійно наповнювати ці блоки, створювати свої палетки тіней, які вам найбільш до лиця, експериментувати з відтінками і текстурами.

Бестселером Artdecо можна назвати консилер Perfect Teint Concealer , Який йде з пензликом. Ніжна, але досить щільна текстура добре маскує недосконалості і виглядає на обличчі максимально природно.

Замовити косметику бренду можна на офіційному сайті artdeco.de , Не сумніваючись, що отримаєте тільки оригінальну продукцію.

SEPHORA COLLECTION

Sephora - це не тільки найбільша мережа магазинів, але і бренд, який випускає власну косметику. Якщо ви вирішили спробувати щось з цієї марки, то радимо придивитися до нової ексклюзивної помаді #Lipstories Lipstick , Ціна якої - всього $ 8. Ще одним з популярних продуктів представленого бренду є кремові тіні, від яскравих відтінків до нюдових. Такі тіні стійко переносять будь-яку погоду і знімаються за допомогою спеціального засобу для водостійкого макіяжу. І, звичайно ж, не можна обійти увагою косметички, кисті і спонж SEPHORA COLLECTION!

Замовити косметику можна на офіційному сайті магазина sephora.com

com

Catrice

Catrice - це ще один бренд косметики з Німеччини, який з'явився не так давно, в березні 2004 року. Незважаючи на свою невисоку ціну, продукція марки не поступається таким відомим брендам, як MAC, Bobbi Brown і т.д. Косметика дуже стійка і виготовляється з натуральної сировини, тому ідеально підходить для людей з чутливою шкірою.

З представленої продукції бренду радимо придивитися до палетке кремових консилеров Allround Concealer , Яка складається з 5 відтінків і добре справляється з будь-якими вадами на обличчі, а темний колір відмінно підходить для стробінга.

Кометика Catrice можна замовити в німецькому магазині douglas.de або на офіційному сайті catrice.eu .

NYX

Бренд косметики NYX є одним з найпопулярніших в США. Марка широко використовується візажистами на модних показах, але, навіть не дивлячись на таку популярність, про цей бренд знають далеко не всі, саме тому сьогодні він і потрапив до нашого списку.

Незмінними фаворитами у покупців NYX є блиски для губ Butter Gloss . Їх відмінна риса - це щільність, в'язкість і густа текстура з насиченим пігментом. Щоб нанести їх акуратно, коштує не один раз потренуватися, але результат того вартий, повірте.

Замовити косметику можна на офіційному сайті nyxcosmetics.com або в німецькому douglas.de .

Kiko

Марка Kiko була створена в невеликому італійському місті Бергамо і довгий час була відома у вузьких колах, але не так давно популярність бренду стала рости, і поширюватися по всьому світу, з'явившись вже практично на всіх материках.

Якщо побачите в магазині таку косметику, то неодмінно спробуйте лаки для нігтів , Які представлені в понад 100 відтінках. Популярними товарами цього бренду також можна назвати хайлайтери, мінеральні пудри і зволожуючі помади.

Купити італійський бренд можна на офіційному сайті kikocosmetics.com .

Gosh

Спочатку цей датський бренд займався випуском засобів по догляду, але через деякий час переключився на виготовлення декоративної косметики. Серед товарів марки особливо популярними є помади і блиски, які добре зволожують губи і мають приємний ванільний запах. Також радимо спробувати подовжує туш для вій з пантенолом Amazing Length Build Mascara . До її складу входить поживний комплекс, який дбайливо доглядає за віями.

Ознайомитися з бестселерами бренду ви можете не тільки на офіційному сайті goshcopenhagen.dk , Але і в магазині fragrancesandcosmeticsco.com .

com

Make Up For Ever

Косметика Мake Up For Ever народилася у Франції трохи більше 20 років тому і отримала широке застосування серед професійних візажистів, які працюють в різних сферах. У 2003 році бренд почав випускати косметику не тільки для жінок, але і для чоловіків, колекція отримала назву unisex.

Бестселерами бренду можна назвати три легендарних продукту - це блиск для губ Artist Plexi-Gloss , Який надає губам неймовірне сяйво, зволожуючий праймер Step 1 Skin Equalizer Hydrating Primer і мінеральну пудру HD .

Насолодитися відмінним шопінгом можна на офіційному сайті бренду - makeupforever.com .

А ви щось чули про ці бренди або, може, продукцією якогось з них ви вже давно користуєтеся? Якщо так, то напишіть нам, які товари стали для вас улюбленими. Нагадаємо, що замовити будь-який продукт ви можете за допомогою сервісу для зарубіжного шопінгу Бандлер, скориставшись послугами посередника , Який викупить і доставить товар прямо до вас додому. Знайти посередника ви можете в нашому каталозі посередників Вперше на Бандлера і не знаєте, з чого почати? тут ми детально розповідаємо про реєстрацію і формі замовлення.

Приємного шопінгу!

Алеся Богданова для Bunddler.com

А ви щось чули про ці бренди або, може, продукцією якогось з них ви вже давно користуєтеся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com