рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння в ніч на різдво

  1. Різдвяне ворожіння по палаючої папері
  2. Різдвяне ворожіння на воску
  3. Ворожіння на різдво по гавкоту собак
  4. кидаємо туфлю

Пов'язані теми: ворожіння , Ворожіння при свічках , Ворожіння на картах Таро , Ворожіння за зірками , Ворожіння на любов , Ворожіння в домашніх умовах Пов'язані теми:   ворожіння   ,   Ворожіння при свічках   ,   Ворожіння на картах Таро   ,   Ворожіння за зірками   ,   Ворожіння на любов   ,   Ворожіння в домашніх умовах   Ворожіння в ніч на різдво є найбільш точним і правдивим

Ворожіння в ніч на різдво є найбільш точним і правдивим. У цей час уже багато сотень років дівчата збираються, щоб передбачити своє майбутнє, дізнатися ім'я судженого, зрозуміти істину своїх взаємовідносин і знайти відповідь на питання, що цікавить.

Ворожіння на Різдво є святочні ворожінням і може бути здійснено в ніч з 6 на 7 січня. Поряд з ворожінням на Новий рік або ворожінням на Старий Новий рік , В цей день результати можуть бути особливо докладними і правдивими. Крім того, всі тлумачення буде носити тільки позитивний характер. Тобто тільки хороше зможе відкритися вам у ворожінні. Все, що буде вказувати на негативний, потрібно відкидати, так як воно не матиме значення в ворожінні на Різдво. Вважається, що це лише злі сили намагаються заплутати й обдурити. Налаштуйтеся на правильну хвилю, хвилю щастя і змін на краще.

Пропонуємо вашій увазі кілька найбільш поширених і правдивих способу різдвяних ворожінь. Саме ці способи використовувалися нашими предками багато століть назад, використовуються вони і досі!

Саме ці способи використовувалися нашими предками багато століть назад, використовуються вони і досі

Різдвяне ворожіння по палаючої папері

Почнемо з простого, але барвистого способу "Різдвяне ворожіння по палаючої папері". Візьміть аркуш паперу і напишіть на ньому яке вас цікавить. Питати можна про кохання, про почуття, про проблеми. Не можна в цей день питати про гроші і кар'єрі. Скомкають злегка листок, покладіть на блюдце. Переконайтеся, що поруч немає нічого легко займистого і запаліть листок. Подивіться на стіну, яка картина малюється? Значення фігур аналогічне ворожіння на воску, докладніше можна прочитати в статті " значення фігур ".

Читайте також про інші способи ворожіння на палаючої папері .

Різдвяне ворожіння на воску

Особливим ворожінням в ніч на різдво є і ворожіння на воску . нагадаємо, що особливістю є позитивність тлумачення. Ви зможете дізнатися про позитивні зміни в новому році, що чекати і до чого готуватися.

Візьміть віск від згорілої свічки, ще його називають недогарком, покладіть на металеву посужу або ложку. Розплавте його на вогні і почніть повільно зливати в миску з водою. Слідкуйте за тими образами, які малюються в воді. Значення образів також можна прочитати в статті " значення фігур ".

Ворожіння на різдво по гавкоту собак

Цікавий спосіб ворожіння, який, на жаль, легко може не вдасться. Справа в тому, що не завжди можна знайти в місті гавкіт собак. Навпаки, в селі це може виявитися найдоступнішим способом. Вийдете на вулицю, візьміть з собою кухонний ніж. Знайдіть кучугури снігу. Лезом ножа почніть водити по снігу, примовляючи: "Чорт, що не мовчи, скажи, який чоловік мені зустрітися". Після чого потрібно стояти тихо, вслухаючись у тишу і до гавкання собак. Якщо собака гавкає по-доброму, весело і грайливо - чоловік буде добрий, якщо собаки зло гавкають на кого-то, то чоловік буде різким і черствим. І якщо ви почуєте вої, то ваше найближче замужство не триватиме довго, ви або розстаньтеся або овдовіє.

кидаємо туфлю

І наостанок, ще одне цікаве ворожіння в ніч на різдво. Зайдіть в більшу відокремлену кімнату. Можна також використовувати сарай або двір. Важливо, щоб нікого не було поруч і ніхто не стежив за вами. Ви повинні бути в туфлях. Закрийте очі і покрутити проти годинникової стрілки. Ви не повинні нараховувати ціле число обертів, перестаньте крутитися тоді, коли вам здасться, що вистачить. Після чого не змінюючи положення зніміть ліву туфлю і киньте через плече. Як тільки голова перестане крутитися подивіться, куди спрямований носок - в тому напрямку зараз і ваш коханий.

Подивіться на стіну, яка картина малюється?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com