рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на воску

ворожіння на   воску   - одне з найстаріших і улюблених в народі ворожіння на воску - одне з найстаріших і улюблених в народі. Зазвичай беруть прозорий стакан або глибоку тарілку, наливають туди воду. Потім на дно кладуть своє кільце, бажано без каменю. Далі треба віск розтопити в ложці над свічкою і вимовити слова: "Гори-гори, свічка, топися-топися, віск, назви мені ім'я судженого". Різко вилити розплавлений віск у воду - в центр кільця.
Після цього треба уважно придивитися до форми фігури застиглого воску. Якщо віск розіллється смужками - це до доріг і переездам.Ляжет зірочками - чекайте удачі на службі або учёбе.Образуется людська фігурка - з'явиться новий друг.Ну а якщо виллється фігурка звіра - будьте обережні: у вас є таємний недоброжелатель.Восковая фігурка квітки означає заміжжя або зустріч з новим приємним партнером. Особисто я ворожіння вважаю лише забавою, тому не раджу ставитися до них надто серйозно.
Нехай у кожного збуваються тільки добрі прикмети.

Дізнатися вартість натурального воску

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com