рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на воску русалка. Що потрібно для ворожіння на воску. Замок, хрест, незрозуміле сплетіння

  1. Що таке серомантія?
  2. проблема сучасності
  3. Чому саме віск?
  4. принципи методики
  5. Як відбувається ворожіння на воску?
  6. Ворожіння на воску. Тлумачення і значення фігур
  7. людські образи
  8. гроші
  9. Хрести, замки і незрозумілі сплетення
  10. транспорт
  11. тварини
  12. Як гадати на воску?
  13. Сприятливі значення фігур при ворожінні
  14. Зародок (ембріон)
  15. квітка
  16. птах
  17. слон
  18. дерево
  19. серце
  20. собака
  21. Трактування несприятливих значень фігур
  22. риба
  23. ведмідь
  24. Як гадати?
  25. Який час вибрати?
  26. Віск і вода
  27. особливості процесу
  28. Тлумачення воскових фігур
  29. Найпоширеніші позначення
  30. Підготовка до ворожіння
  31. лиття воску
  32. Що потрібно знати про процедуру ворожіння
  33. Основні етапи лиття воску:
  34. Як тлумачити фігури
  35. Як гадати на воску
  36. Тлумачення часто зустрічаються фігурок
  37. значення цифр

На Русі особливою популярністю славилося ворожіння на воску. Значення фігур і образів, одержані в результаті відливання розплавленого свічкового воску на воду, заворожувало, інтригувало. Це ворожіння було одним з найбільш захоплюючих занять дівчат-селянок і звичайних городян в святочні вечори.

Що таке серомантія?

Ворожіння на воску, значення фігур і правильне тлумачення одержані образів - це і є серомантія. Такі нескладні ритуали почали практикуватися ще з часів Середньовіччя. Заняття серомантіей увазі переливання розігрітого в ложці свічкового воску в іншу ємність, заповнену холодною водою.

проблема сучасності

Сьогодні середньовічний ритуал ворожіння на воску поступово витісняється сучасними методиками, найбільш ефективними і простими:

  • люди ворожать на картах,
  • дівчата використовують дзеркала і кільця;
  • молодь ворожить на кавовій гущі і т. д.

Не забувайте, будь ласка, про гадання на воску. Справа в тому, що пророкування свого найближчого майбутнього за допомогою лиття було і є одним з найбільш точних і правдивих. Якщо, звичайно, правильно його виконувати.

Ворожіння на воску, значення фігур при якому потрібно ще вміти правильно визначити, - це одна з інтерпретацій численних старовинних ворожильних практик лиття на воду. На жаль, сучасна молодь нерідко відступає від деяких правил цього ритуалу і використовує для ворожіння парафін. Цього робити не слід! Якщо у вас під рукою немає справжнього свічкового воску, то і нема чого займатися серомантіей.

Якщо у вас під рукою немає справжнього свічкового воску, то і нема чого займатися серомантіей

Чому саме віск?

За старих часів вважалося, що вода в поєднанні з цією речовиною брехати точно не буде. Саме швидко застигає віск свічки, миттєво вилитий в воду, винесе свій вердикт, показавши людині його найближче майбутнє. Значення фігур при ворожінні на воску в цьому випадку буде найбільш правдивим.

принципи методики

З давніх-давен цей ритуал відбувався юними дівчатами безпосередньо в святочні вечори. Для цього панночкам потрібно було запастися ємностями з водою, восковими (НЕ парафінові!) Свічками. Ритуал гадання проводився переважно в ніч на Різдво і в Хрещення Господнє. Основна його мета - дізнатися, що тебе чекає в найближчому майбутньому.

Селянські і міські дівчини дізнавалися, хто з них і коли вийде заміж, скільки у них народиться дітей і яким буде характер відносин з чоловіком. Практику ворожіння воском на воді брали собі на замітку досвідчені ворожки, вона користувалася широким попитом серед домогосподарок, нянечок, жінок похилого віку. Ворожили в основному на себе, але іноді і на своїх дітей, друзів.

Як відбувається ворожіння на воску?

Значення фігур, одержані в результаті відливання свічкового воску на воду, буде найбільш точним, якщо слідувати простим і зрозумілим принципам серомантіі. Для цього ритуалу необхідно підготувати чашу з чистою і холодною водою, свічку, велику ложку і, власне, сам віск.


Перед ворожінням необхідно налаштуватися психологічно: ви повинні дійсно хотіти побачити найближче майбутнє. Гадати на воску заради спортивного інтересу категорично забороняється!

  1. Ритуал серомантіі повинен проходити в спокійній обстановці, бажано на самоті. В принципі, гадати вдвох чи втрьох теж можна, але за умови, що інші присутні не таять на вас ніяких образ і ні в чому не заздрять вам.
  2. Отже, необхідно поставити перед собою чашу з водою, запалити свічку і думати тільки про те, на що ви збираєтеся отримати відповідь в процесі ворожіння. Викиньте інші думки з голови. Зберігайте холоднокровність і повну тишу.
  3. Шматочок свічкового воску покладіть на ложку, після чого піднесіть її до полум'я свічки. Як тільки віск розтопиться, а станеться це в лічені секунди, вилийте рідкий вміст на воду. Виливати треба відразу всю розтоплену масу.
  4. Гарячий віск свічки застигне в воді моментально, залишаючись плавати на її поверхні. Усе! Тепер потрібно лише правильно витлумачити вийшла фігурку.


Тепер потрібно лише правильно витлумачити вийшла фігурку

Ворожіння на воску. Тлумачення і значення фігур

Підсумок вашого ритуалу може бути непередбачуваним. Фігури, відлиті на воді, можуть приймати найхимерніші форми, тому ми просто фізично не зможемо вмістити в формат нашої статті інтерпретацію всіляких образів і їх значення. Тлумачення фігур при ворожінні на воску - справа тонка, тому ми просто розіб'ємо на логічні категорії найбільш поширені і загальновідомі символи серомантіі.


людські образи

Фігури такого типу можуть передбачати гадальщику швидке знайомство, сексуальний зв'язок, міцні відносини з родичами. Найголовніше тут - зрозуміти, чи є якесь внутрішнє відторгнення або внутрішня неприязнь до отриманої фігурі. Якщо цього немає, і фігура вам подобається, то це добрий знак .

Виразний силует чоловіка може пророкувати дівчатам швидкий союз з коханою людиною або будь-яке романтичне захоплення. Якщо фігурка, відлита воском на воді, нагадує вам якогось ангела, ельфа, містичний персонаж і так далі, не хвилюйтеся - це до швидкого виконання тих чи інших бажань.

гроші

Все, що пов'язано з грошовими знаками, дорогими ювелірними прикрасами, валютою, віщує вам виключно успіх в бізнесі, підвищення по службі, довгоочікувана відпустка або вигідну угоду.

Хрести, замки і незрозумілі сплетення

Не варто лякатися, якщо віск на воді показав вам хрест, замкову щілину / замок або малозрозумілі переплетення волокон. Такі фігури всього лише говорять, що вашим бажанням незабаром не збутися. Виконання тих чи інших планів затягується на якийсь час. Не турбуйтеся!
Не варто лякатися, якщо віск на воді показав вам хрест, замкову щілину / замок або малозрозумілі переплетення волокон

транспорт

Автобуси, трамваї, автомобілі, кораблі, човни і літаки, відлиті воском на воді, свідчать, що попереду довгоочікувану відпустку, подорож, дорога! Деякі ворожки наділяють ці фігурки ще одним змістом: попереду покупка особистого автотранспорту. Якщо ворожить людина спочатку думав про стосунки, то подібні фігури пророкують нові знайомства, наприклад, на борту літака або на палубі круїзного лайнера.

тварини

Це, мабуть, найчисленніша категорія символів, які з'являються, коли ви використовуєте ворожіння на воску. Значення фігур в цьому випадку буде переважно позитивним. Наприклад, собака означає нового і вірного друга, а кішка - нові любовні знайомства. Курка, вівця, коза або корова, вилиті з воску, пророкують прибуток в господарстві, а риба - прекрасний улов або великий виграш.

Але, зрозуміло, фігурки не всіх тварин наділені хорошим змістом. Наприклад, змії, пугачі, крокодили і півні попереджають ворожбитів про можливу небезпеку. Якщо одне з цих тварин буде перевернуто, т. Е. Як би уражено, вбито, то попереду грядуть труднощі. Якщо не панікувати і відразу взяти бика за роги, то всі неприємності ви хвацько здолаєте!

Ворожіння на воску - один з найбільш старих способів ворожіння, який виник ще в Давньому Єгипті. З тих пір мало що змінилося. Гадати подібним чином не дуже складно, що привертає недосвідчених чаклунок, але і зрозуміти отримані відповіді не завжди буває просто.

У статті:

Як гадати на воску?

Перш ніж розповісти про тлумачення отриманих результатів, непогано було б згадати, як саме гадати на воску. Зрозуміло, існує провидіння майбутнього, але ми виберемо найпростіший, але дуже надійний. Для початку, вам потрібно дотриматися всіх правил, щоб отримати максимально чітку відповідь на ваше запитання.


Отже, гадати потрібно тільки в місячну ніч, краща фаза місяця - зростаюча або повний місяць Отже, гадати потрібно тільки в місячну ніч, краща фаза місяця - зростаюча або повний місяць. За день до цього постарайтеся налаштуватися, не переїдайте, не вживайте алкоголь і не беріть участи в галасливих вечірках. Заздалегідь подбайте, щоб все необхідне для гадання було під рукою в потрібний момент. Не варто розповідати оточуючим, ніж саме ви збираєтеся зайнятися. У момент чаклунства ніхто інший не повинен знаходиться в кімнаті. В ідеалі, ви повинні бути однієї в цілому будинку. Винятком є, коли дівчата збираються саме для спільного ворожіння.

Також важливим фактором є інструменти ворожіння, такі як свічки, чаша, вода. Свічки потрібно брати тільки воскові, так як парафінові не дадуть такого ефекту. У наш час складно знайти свічки дійсно з воску. Їх можна пошукати в спеціалізованих магазинах або просто купити в церкві. Воду також можна брати будь-яку. Будь-яка вода має своє інформаційне поле, тому брати водопровідну не рекомендується, хоча на крайній випадок зійде і вона. Кращим варіантом буде вода зі струмка або неглибокій швидкої річки.

Після приготувань починається сам процес ворожіння. Перш за все подумайте про питання, яке ви хочете поставити. Голосно і впевнено скажіть його вголос. Далі розплавте свічку і отриманий віск акуратно лийте в чашу з водою. Чи не розплескати його повз посудини. Постарайтеся лити в один і той же місце, не смикаючи рукою. Після цього почекайте, поки віск не прийме чітких обрисів. Тепер можна перейти і до тлумачення результатів.

Сприятливі значення фігур при ворожінні

Пам'ятайте, завжди існує кілька варіантів трактування. Головне для вас як для ворожки, нехай навіть не дуже досвідченою, це прислухатися до себе самої. Якщо ваша інтуїція підказує щось інше, ніж ви прочитали в цій або іншій статті, довіряйте їй.

Зародок (ембріон)

Зародок (ембріон)

Якщо у вас вийшла фігурка ембріона, це символізує нові плани, ідеї, початок нового етапу у вашому житті. Це може бути вагітність, нова робота, відносини, захоплення і т.д. Придивіться уважно до силуету. Якщо він акуратний, не розпливається, значить, ваші ідеї будуть вдалими, а все нові починання закінчаться успіхом. Однак, якщо фігурка не має чіткого силуету, від неї відриваються крапельки воску, краще все-таки проявити обережність і не стрибати у вир з головою.

квітка

Це безумовно хороший знак. Він символізує гармонію в житті, радісна подія, що скоро з вами станеться. Якщо квіток багато - це говорить про те, що у вас буде пристрасний роман або швидке заміжжя. Також це може передбачати збільшення числа друзів і приятелів, зростання вашої популярності. І взагалі цей малюнок віщує благополучні часи, які ось-ось настануть. Але це не означає, що ви повинні сидіти склавши руки і нічого не робити. Головне, не надто покладайтеся на ворожіння і не пропустіть шанс, який йде вам прямо в руки.

птах


птах

Це сприятливий знак. Він уособлює відповідь на питання, який ви давно шукали. Скоріш за все, ця інформація вплине на подальший хід вашого життя. Якщо у вас зображена летить птах - прийде хороша звістка або несподівана удача. Можливий виграш в лотерею. Також говорить про те, що проекти або ідеї, які недавно відвідали вас, будуть успішні. Якщо дівчина ворожить на любов - скоро ви зустрінете свого коханого. Прислухайтеся до порад старшого покоління. Цілком ймовірно, очікуйте тривалу поїздку, може бути, навіть за кордон. Прикладайте всіх зусиль для досягнення бажаного і удача посміхнеться вам!

слон

Цей образ також має кілька тлумачень. Наприклад, він може символізувати фізичний стан ворожки. В цьому випадку знову багато що залежить від зовнішнього вигляду фігурки. Якщо вона чітка і акуратна, з вами все в порядку або буде в порядку. Якщо ж фігурка розпливчаста або крива, то все не так добре, як здається, і має сенс звернути увагу на самопочуття. У будь-якому випадку, це рекомендація уважно стежити за вашим зовнішнім виглядом.

Крім цього, слон може уособлювати близьких, людей, які завжди вас підтримують. Також це говорить про вашу силу і наполегливості, якими ви вміло користуєтеся для досягнення цілей. Проте, слон - дуже мудре тварина, так що його поява застерігає від здійснення помилок, про які ви будете шкодувати. Не тисніть на людей, спробуйте знайти компроміси.

дерево

дерево

Цей об'єкт можна тлумачити по-різному. Перш за все має значення, в який бік повернені гілки дерева. Якщо вони спрямовуються вгору, значить, будуть радісні і щасливі дні. Якщо ж гілки спрямовані вниз, то на жаль, але у вас скоро настане чорна смуга. Деякі джерела також кажуть, що цей малюнок віщує швидке придбання бажаних речей або раптові пропозиції, від яких не можна відмовлятися. Зазвичай вони виглядають досить-таки ризиковими і пов'язані з роботою чи навчанням. Також це говорить про вас, як про сильну людину, який твердо стоїть на землі і не схильний до порожніх мріянь. Ці якості допоможуть вам впоратися з поточними проблемами.

серце


серце

Поза всяким сумнівом серце при ворожінні символізує любов, швидке заміжжя, новий роман тощо. Наприклад, якщо біля сердечка вгадується кільце, то дуже скоро ви вийдете заміж. Але існують і інші тлумачення цього образу. Так, якщо навколо нього спостерігається кілька крапочок, то ваше фінансове становище помітно покращиться. Як і в інших випадках, трактування багато в чому залежить від стану малюнка. Якщо він нечіткий, розпливчастий, то це може значить, що ваші наміри неясні, ви невпевнені у власних почуттях або що вас чекає небезпека. Тому потрібно переглянути свої погляди і мотиви і вирішити для себе, чого саме ви хочете.

собака


собака

Собака - уособлення одного людини. Це говорить про те, що у вас є справжній друг, якому ви можете довіряти. Також фігурку можна трактувати як ваше альтер-его. Крім цього, так як собака соціальна тварина, це може бути рада зібрати навколо себе однодумців або навіть почати свою справу. Не зраджуйте тих, хто вам довірився, так як одного разу віддане довіру дуже складно заслужити знову.

Трактування несприятливих значень фігур

Крім сприятливих образів, зустрічаються і ті, які обіцяють біди і нещастя Крім сприятливих образів, зустрічаються і ті, які обіцяють біди і нещастя. Не варто засмучуватися, якщо у вас вийшов такий результат. Просто таким чином вас попереджають про прийдешнє нещастя, і у вас є шанс підготуватися або спробувати змінити ситуацію на краще.

риба

Цей символ багатогранний і тому трактуватися може по-різному. Так, за деякими відомостями, силует риби означає рада мудрих людей у ​​важку хвилину, до якого не прислухаються. Тому зверніть увагу на свої проблеми і довіртеся тим, хто розбирається в цій ситуації краще вас. Це не дуже вдалий час для висловлювання гордості.

Крім цього, риба при ворожінні на воску з'являється, щоб попередити про зраду і є знаком того, що необхідно переглянути своє оточення і вжити необхідних заходів. Також цей символ тлумачать як швидку вагітність в сім'ї ворожбитів. До речі, якщо вам риба - це також означає збільшення в сімействі.

Дуже рідко зустрічається сприятлива інтерпретація цієї фігурки, яка полягає в тому, що скоро ви отримаєте гарні вести. Це може бути що завгодно: починаючи від прийому на омріяну роботу і закінчуючи одужанням вашої бабусі. Суть в тому, що ці новини будуть несподіваними, але дуже приємними.

ведмідь

Ведмідь - символ того, що у вашому житті пора щось змінювати. Це можуть бути як кардинальні зміни, як зміна сфера діяльності, переїзд в іншу країну, розлучення або, навпаки, шлюб, так і дрібні, які тим не менш спричинять за собою оновлення і очищення. Фігура уособлює вашу негнучкість у вирішенні життєвих проблем і повне занурення в буденність. Вас переслідують невдачі через важкий характер. У разі, якщо дівчина ворожить на любов, то ця фігура може також позначати початок відносин з чоловіком, який буде в них домінувати.

Будь-який з нас бажає знати, що буде завтра з ним, з сім'єю, країною і світом. З давніх-давен осягнути майбутнє допомагають. Одним з найдавніших, що прийшли до нас від жерців Давнього Єгипту та Месопотамії є ворожіння на воску.

Як гадати?


Як гадати

Технологія ворожіння за допомогою води і воску є однією з варіацій древніх ворожінь на воду.

З незапам'ятних часів вважалося, що вода не збреше, і якщо вилити на воду речовина здатне швидко охолоджуватися в воді - вода моментально відкриє всі таємниці. Навчить і підкаже.

Використовували те, що було під рукою. Незмінною залишалася лише джерельна вода. Єгипетські жерці лили в неї бджолиний віск , А суворі витязі з Олов'яних островів - олово.

Стародавні активно витісняються спрощеними прийомами гідний. У XXI столітті кавова гуща набагато доступніше. Але якщо врахувати, що ворожіння на воду одне з найбільш вірних і точних - спробувати варто. Головне - виконати дуже прості ритуали.

Для ворожіння не потрібні довгі приготування, а потрібні лише сірники, свічка, трохи терпіння, так каганець з водою.

Який час вибрати?

Згідно з православною традицією, кращі дні для вправ у ворожінні - Новорічні свята, Зимові Святки, Купальська ніч, П'ятидесятниця. Зовсім не варто чекати цих дат. Можна поворожити в будь-який зручний день тижня.

Для ворожіння підійде невелике приміщення з приглушеним світлом. Бажано перед ворожінням обряди в одяг просторіше і вільніше, зняти коштовності, гострі шпильки.

Вимкнути мобільний, щоб не відволікав. Не можна гадати перебуваючи в поганому настрої, будучи роздратованим, злим.

Віск і вода


Віск і вода

Свічка повинна бути воскової (є новатори віддають перевагу парафін), вона повинна володіти достатньою товщиною і висотою. Розраховуйте, що до початку ворожіння вона повинна буде горіти не менше години. Тільки з такою свічки можна отримати досить воску.

У стародавні часи для ворожінь використовували чистий віск без пігментів. У наш час популярні різнокольорові свічки.

По-перше, вважається, що темні фігури легше розгледіти на тлі світлого судини, по-друге, вже з'явилася тенденція вибирати колір свічок в залежності від кола підготовлених питань.

Червоною або рожевою свічкою ворожать на любовні відносини, позолочена свічка відповість на питання трейдерів, фінансистів, бізнесменів. Питання здоров'я освітить зелена, а побутові питання дістануться синьою.

Можна використовувати відразу декілька свічок різного кольору , Щоб відразу отримати відповіді з різних життєвих сфер.

Знадобиться чаша. Вона може бути будь-який, але краще з білого фарфору без малюнків. Воду можна взяти бутильовану, а можна з-під крана. Важливо, щоб вода була прохолодною, але не крижаною.

особливості процесу

Коли всі приготування виявляться позаду, сірниками (саме сірниками, а не запальничкою) запалюємо свічку. Вона повинна горіти не менше години. Чим заповнити час очікування - вирішувати вам.

Перед тим, як взяти свічку і вилити віск у заздалегідь приготовлену ємність з водою, задайте питання на який бажаєте отримати передбачення. Вилийте віск в чашу і трохи почекайте. Як тільки віск затвердіє, можна приступати до тлумачення.


Як тільки віск затвердіє, можна приступати до тлумачення

Під час ворожіння важливо оцінювати полум'я свічки:

  • якщо свічка була розпалений без проблем, не гасне, добре і рівно горить - це добрий знак
  • якщо свічка шипить, іскрить або просто шумить - це віщує важливу звістку
  • якщо свічка горить мляво, розгорається повільно, то це не дуже добре позначиться на підсумках ворожіння
  • якщо свічка не загоряється або постійно гасне, то ворожіння варто перенести на інший день

Тлумачення воскових фігур

При лиття необхідно звертати увагу на фігурки, які виходять в процесі перетікання воску. Важливо точно зафіксувати всі зміни і їх порядок.

Згодом глибокий аналіз зможе дати найповнішу картину мінливих подій, дозволить зробити точні і правильні висновки.

Після того, як віск буде вилитий, ми отримаємо, власне, результат ворожіння, тобто те, що допоможе дати відповідь на основне питання.

Інтерпретувати отримане можна:

  • шляхом оцінки єдиної картини
  • шляхом виокремлення фігур
  • шляхом вивчення абстрактних форм і конкретних зображень

При ворожінні значення символів можуть мати різне трактування в залежності від особистості ворожбитів, обставин, загадувати речей.

Тільки облік всіх без винятку елементів, які складають загальну картину, дозволить скласти правильне трактування ворожіння.

Частина символів, безсумнівно, носить загальний характер і підходить всім без винятку.

Але більшу частину фігур є сенс розглядати окремо, враховуючи ситуації, коли разом ворожать люди різного віку, різних звичок, люди з протилежними темпераментами.


Але більшу частину фігур є сенс розглядати окремо, враховуючи ситуації, коли разом ворожать люди різного віку, різних звичок, люди з протилежними темпераментами

Значення можуть бути багатоскладовими в залежності від того, як розглядати фігурку. Можна повернути отриману виливок, розглянути її з усіх боків, можна навіть скористатися дзеркалом і знайти варіанти в дзеркальному відображенні.

Найпоширеніші позначення

примітиви

  • Букви або числа можуть позначати дати, вказувати на конкретні імена.
  • Пряма лінія встане на чолі великих звершень.
  • Точка принесе фінансову незалежність.

Живі істоти, люди, міфічні персонажі

  • Ангел пошле благу звістку з небес, все буде в повному порядку на любовному фронті.
  • Гусениця або черв'як нагадають про те, що близькі вимагають уваги і турботи.
  • Голуб додасть гармонії в стосунки.
  • Дракон стане сподіватися на силу волі, вольове зусилля призведе до перемоги.
  • Їжак підкаже, що потрібно бути терпимими до людей.
  • Змія попередить про небезпеку, віроломство близьких людей.
  • Жінка може бути стервом розлучницею або новою подругою.
  • Краб закличе довіряти і побоюватися неправдивих друзів.
  • Кішка вкаже на зраду.
  • Курка пообіцяє ідилію в сім'ї.
  • Лев додасть віри в свої можливості.
  • Чоловік передвістя поява нареченого, друга, супутника.
  • Павук вкаже на хитрість.
  • Дитина налаштує на очікування дітей або на участь в нових цікавих проектах.
  • Риба пообіцяє комфорт і знайомство з іноземцем.
  • Русалка закличе до обережності, щоб не стати жертвою хитрунів.
  • Собака нагадає про друзів і соратників.
  • Сова передбачить хвороби і проблеми.
  • Улітку застереже від поспішних рішень.
  • Качка гарантує, що пощастить в починаннях.

Предмети, речі


Предмети, речі

  • Арка передбачить наступ важливого життєвого етапу.
  • Вежа гарантує швидке одруження.
  • Віяло віщує втрату робочого місця, втрату близьких.
  • Око обіцяє обман і спілкування зі злими і заздрісними людьми.
  • Гриб обіцяє несподіваний сюрприз.
  • Зародок нагадає про задуманих справах, відродить бажання втілити їх в життя.
  • Зірка пообіцяє кар'єрне зростання, удачу.
  • Хрест створить масу проблем і неприємностей.
  • Сходи вкаже на кар'єрне зростання.
  • Міст потребують вироблення компромісних рішень.
  • Ніж розірве дружбу і любов.
  • Хмари принесуть сумніви.
  • Підкова гарантує.
  • Роза і будь-яку квітку пообіцяють виконання бажань.
  • Серце, звичайно ж, обіцяє любов. Любов буде правити бал, а почуття не залишаться нерозділеними. Доповнить тему форма сердечка.

    Якщо форма нечітка, якщо розпадається на фрагменти, то в любові буде не все гладко. Якщо форма правильна, виразна, то щастя не за горами.

  • Чашка стане символом гармонії.
  • Яйце подарує мрійливе стан і цікаві прожекти.

У фіналі ритуалу варто відокремити фігури несучі хороший сенс від поганих. Хороші можна зберегти в якості сувенірів, погані - поховати. У минулі часи погані фігури викидали свиням, а хороші зберігали до наступного гадання.

Виливок воском або ворожіння на воску - це один з найдавніших методів ворожіння. Методика даного ворожіння проста, складним в ній є лише тлумачення фігур, яке можна назвати цілою наукою.

З першого разу ворожіння вдається небагатьом, лише найбільш наполегливим і допитливим. Вилитий в воду розплавлений віск застигає у вигляді конкретних фігур, які слід розпізнати по загадковим контурах, несучи символічний сенс, який потребує розгадки.

Воскове ворожіння відомо з часів стародавніх цивілізацій Греції і Єгипту, під час якого вавилонські чаклуни також, як і сучасні маги, виливали розплавлений віск у воду, а після розшифровували значення отриманих фігур.

Головна перевага техніки - простота виконання і мінімум атрибутики. Так ворожіння на воску передбачає наявність великої свічки, коробка сірників, годинник з холодною водою. Так, символи і фігурки з воску розгадати нелегко, зате отримувати просто.

Підготовка до ворожіння

Вибираючи предмети для ворожіння, будьте гранично уважні. Свічка повинна бути великою і горіти не менше години. Тільки з такої кількості воску можна отримати достатню кількість інформації.

До початку ворожіння треба з'ясувати питання, яке цікавить людини або особисто вас. Від цього питання залежить колір свічки, яку вам належить купити завчасно. Червона або рожева свічка підійдуть для питань любовного характеру, зелена - здоров'я, позолочена - фінансів. Якщо у вас накопичилося відразу кілька питань, можете одночасно запалити кілька свічок, залишити їх горіти близько години і коли вони повністю переплавляться в віск, приступати до ворожіння.

лиття воску

Коли свічка буде догоряти, наповніть миску або чашу холодної, але не крижаною водою. Постарайтеся вибрати чашу такого кольору, щоб вона контрастувала з кольором свічки, оптимальний варіант - біла чаша. Так ви легко зможете розглянути малюнок. Перед литтям воску задайте питання, а після починайте лити у воду віск.

Після того як ви використовуєте віск і на воді утворюється конкретна фігура, дочекайтеся її повного застигання і розгляньте з обох сторін - зовнішньої і зовнішньої. Подумайте, що нагадує вам те, що ви бачите. Коли ви розберетеся з фігурою, вам треба буде знайти її тлумачення в статті або в інтернеті, так як представити весь перелік можливих символів просто неможливо.

Що потрібно знати про процедуру ворожіння

Процедура ворожіння на воску і значення фігур - це інтерпретація багатьох гадательних практик на воску. Люди вірили в те, що вода не бреше і з цією вірою виливали в неї різні плавляться речовини - від воску до олова, які відкривали гадающему багато таємниць, які відповідають на самі складні для питання.

Сьогодні ритуал виливання воску поступово виливається більш простими методиками, побудованими на використанні карт, дзеркал, кілець і інших речей. При цьому лиття воску не перестає залишатися найточнішим способом ворожіння, що дозволяє отримати конкретну інформацію.

Найбільш популярним серед молодих дівчат ворожіння на воску було в святочні вечори, на Різдво і на Хрещення, мета якого була одна - заміжжя і всі пов'язані з ним питання: кількість дітей, відносини з чоловіком, зовнішність чоловіка, його рід занять і т.д.

Цю практику використовували не тільки в народі, вона була дуже популярна і серед ворожок. Жінки будь-якого віку лили віск для себе, своїх подруг або дочок.

Основні етапи лиття воску:

  1. Підготуйте широку ємність з водою. Для більш сильного ефекту на дно ємності часто кладеться дзеркало.
  2. Розтопіть свічку і вилийте її на воду по центру, таким чином, ви зможете отримати точну і цільну картину.
  3. Зафіксуйте отримані знаки і розшифруйте воскові образи.

Важко гадати на воску тим, у кого уява є не найсильнішою рисою характеру. Для цього постарайтеся максимально сконцентруватися і побачити що-небудь з воскового неподобства, яке плаває у вашій чаші.

Як тлумачити фігури

Коли віск ще ллється, зверніть увагу на ті фігури, які утворюються в самому початку, запам'ятовуючи їх. Також запам'ятайте фігури в які перетворюються перші символи. Це важливо, тому що може розповісти про послідовність подій у вашому житті або того, кому ворожать. Таким чином людина зможе зробити правильні висновки і чіткіше побачити ситуацію, що склалася.

Коли весь віск буде вилитий, ви зможете споглядати результат задуманої ситуації або відповідь на поставлене запитання. Інтерпретувати отриману фігуру можна по-різному: виділяючи окремі фігури, побачивши загальну єдину картину, звертаючи увагу на деталі або конкретні зображення.

З огляду на все, без винятку, елементи, ви зможете правильно трактувати ворожіння і скласти загальну картину.

З огляду на все, без винятку, елементи, ви зможете правильно трактувати ворожіння і скласти загальну картину

Серед найбільш поширених воскових фігурок числяться такі, як:

  • Букви або числа - трактуються в індивідуальному порядку, позначають конкретні імена чи дати;
  • Лінія, пряма - свідчить про початок дуже важливої ​​справи;
  • Точка - фінансовий прибуток;
  • Ангел - допомога у вирішенні проблеми прийде понад, а значить переживати абсолютно не треба;
  • Гусениця або черв'як - уникайте легковажності, піклуйтеся про близьких;
  • Дракон - дана ситуація вимагає від ворожбитів сили волі, яка допоможе здійснитися задуманому ;.
  • Їжак - людина або відносини сильно «колючі», треба намагатися бути більш м'яким;
  • Жінка - розлучниця або нова подруга, все залежить від контексту питання або ситуації;
  • Кішка - друзі дадуть!
  • Курка - позитив в сімейному житті;
  • Лев - говорить про силу, надійності і впевненості;
  • Чоловік - друг, наречений або новий супутник по життю;
  • Павук - віщує хитрість з боку оточуючих, від якої доведеться захищатися;
  • Дитина - народження дитини або нового справи, проекту;
  • Риба - комфортне відчуття в умовах життя;
  • Слон - мудрість;
  • Собака - вірність друзів або колег;
  • Сова - недобрий знак, який віщує невдачі, труднощі і хвороба;
  • Качка - везіння і успіх у всіх починаннях;
  • Арка - розвиток ситуації і перехід в нове життя, на новий щабель, новий рівень;
  • Вежа - одруження;
  • Віяло - звільнення або розлучення;
  • Гриб - сюрприз;
  • Будинок - переїзд або хороші зміни;
  • Зірка - удача і кар'єрний ріст;
  • Книга - нові ідеї або етап в житті;
  • Хрест - неприємності і проблеми;
  • Сходи - просування по службовій драбині, кар'єра.
  • Машина - поїздка;
  • М'яч або коло - нестабільність, людина зациклений на одній проблемі;
  • Ніж - розрив відносин, скандали і сварки;
  • Окуляри - перегляньте ставлення до поставленого питання або ситуації;
  • Підкова - удача, успіх;
  • Квітка - здійснення мрії чи бажання;
  • Чашка - гармонія;
  • Яйце - нова ідея або мрія.

Наші предки вірили, що за допомогою магії можна дізнатися, що чекає на людину в майбутньому. На жаль, багато ритуалів і обряди не дійшли до наших днів, але деякі з них, як наприклад ворожіння на воску, все-таки збереглися.

Найправдивішими ворожіннями вважаються ті, які проводяться напередодні Різдва, тобто в період з 6-го по 19-е січня. Ритуали, проведені в зазначений період, можуть розповісти багато, наприклад:

  • як скоро дівчина вийде заміж, а хлопець, відповідно, одружується;
  • чи буде в році, що наступив супроводжувати удача;
  • стане рік врожайним;
  • чи вийде поліпшити своє фінансове становище;
  • чи варто очікувати поповнення в сімействі.

При проведенні обрядів використовують найрізноманітніші речі. Це можуть бути дзеркала, кавові і бобові зерна, свічки, кільця, паперові листи, чайна заварка, голка з ниткою і багато іншого. Але найбільш популярним ритуалом, за допомогою якого можна заглянути в майбутнє, є ворожіння з використанням воску.

Як гадати на воску

Проводити обряд бажано на самоті. Приготуйте дві свічки, скатертину білого кольору, ємність з холодною водою, серветку і столову ложку. Рівно опівночі застеліть стіл скатертиною, запаліть одну свічку, поруч встановіть ємність з водою. Другу свічку поламайте на дрібні шматочки, частина яких помістіть в ложку. Розтопіть віск, піднісши ложку до полум'я свічки. При цьому сконцентруйтеся на тому, про що конкретно хочете дізнатися, наприклад, про заміжжя або про можливу зміну роботи.

Коли віск розтопиться, вилийте його в ємність з водою, примовляючи такі слова: «Як цей віск ллється-виливається, так переді мною все майбутнє відкривається». Нехай віск повністю застигне. Для цього вистачає, як правило, 2-ух хвилин. Після цього дістаньте з ємності воскової злиток і помістіть його на суху серветку для висихання. Коли злиток просохне, уважно вивчіть його. За фігуркам можна судити про те, що вас чекає в майбутньому.

Тлумачення часто зустрічаються фігурок

Яйце символізує оновлення. Швидше за все, людину очікують кардинальні зміни в житті. Іноді це означає збільшення в сімействі.

Гриб - довга щасливе життя.

Будинок - благополуччя, сила, успіх.

Ведмідь - захисник, покровитель.

Собака - вірний друг.

Кішка - зрада з боку одного.

Змія - підступність, ворог.

Парасолька - захист від неприємностей.

Око - хтось заздрить.

Дзвіночок - новини. Якщо фігурка крива, значить, новини будуть неприємними, якщо контур рівний - добрі вісті.

Віяло - складності на професійному терені.

Дерево, кущ - стабільність у відносинах з коханим.

Конверт - хтось чекає новин від вас.

Папуга - вести здалеку.

Гори - до вас прийде популярність.

Кільце - рівне означає швидке заміжжя, криве - невезіння в особистому житті.

Голова людини - вами намагаються керувати.

Лебідь - взаємна любов.

Крокодил - обман, нечесні партнери по бізнесу.

Велосипед - обраний вами шлях приведе до наміченої мети.

Замок - ви володієте сильним характером.

Рука - розкрита долоня - дружба і підтримка, стисла в кулак - розмальовки, загроза.

Ліжко - ймовірність нещасного випадку.

Ворон - горе.

Клевер - фортуна буде на вашому боці.

Заєць - поруч з вами боягузливий людина.

Лев - будете керувати великою кількістю людей.

Жаба - подарунок.

Риба - приємна подорож.

Півень - шлюб.

Квіти - радість.

Зірка - успіх, кар'єрний ріст.

значення цифр

  • 0 - вас оберігає доля;
  • 1 - ви отримаєте перемогу над ворогами;
  • 2 - зміцните здоров'я;
  • 3 - вас чекає велика прибуток;
  • 4 - відмінне здоров'я;
  • 5 - нерозділене кохання;
  • 6 - сварки, образи, сльози;
  • 7 - у вас сильний ангел-хранитель;
  • 8 - отримання спадщини;

Ворожіння на воску завжди було оповите безліччю таємниць. Головне - правильно розтлумачити побачені фігурки. Також слід пам'ятати, що такий ритуал в період Святок можна проводити один раз.


Що таке серомантія?
Який час вибрати?
Що таке серомантія?
Чому саме віск?
Як відбувається ворожіння на воску?
Як гадати?
Який час вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com