рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на судженого, ворожіння на любов, новорічні ворожіння


Новорічні гадання або ворожіння під новий рік - це ваш шанс дізнатися про своє майбутнє на рік вперед. Ворожіння в новий рік традіцонних використовуються жінками для того, щоб дізнатися про своє майбутнє, про любовні та сімейні стосунки. Для цього особливо часто використовують ворожіння на любов і ворожіння на заміжжя.

Ворожіння з дзеркалом

Це незвичайне і майже містичне ворожіння. Для нього вам знадобляться три свічки, середнє дзеркало і скляний прозорий графин, наповнений водою. Графин з водою потрібно поставити на тверду, рівну поверхню. Потім встановити дзеркало позаду графина. Поставити з трьох сторін від графина свічки і підпалити їх. Потім уважно дивитися крізь графин з водою на дзеркало - в ньому чітко повинно відбитися те, що станеться в майбутньому.

переливання води
Потрібно приготувати дві склянки, в один з яких налити воду до самого краю. У новорічну ніч загадайте бажання, при цьому починаючи переливати воду зі склянки в склянку, до закінчення бою курантів. Потім уважно подивіться на поверхню, де були ці склянки: якщо на поверхні залишилося не більше трьох крапель води, тоді ваше бажання збудеться; а якщо крапель виявилося більше, то задуманому здійснитися не судилося.

Ворожіння на воску
Потрібно розтопити в маленькій ємності воскову свічку, потримавши ємність на поверхні дуже гарячої води. Потім вилийте віск з ємності в глибоку тарілку із заздалегідь наповненою холодною водою. Віск моментально застигне і утворює химерні форми і навіть фігури за якими можна визначити події з майбутнього. Наприклад, якщо віск застиг в формі підкови, то в наступний рік неодмінно стане щасливим, або віск, застиглий в формі зірки говорить про отримання в майбутньому важливого довгоочікуваного звістки. Розшифрувати значення різноманітних форм і фігур ви можете за допомогою своєї уяви.

Новорічне ворожіння для визначення статі дитини
Ворожіння з голкою допоможе визначити стать майбутньої дитини. Всуньте нитку в вушко голки. Довжина нитки повинна бути близько двадцяти сантиметрів. Потім потрібно тримати нитку, на кінці якої буде знаходитися голка, над долонею вагітної. Якщо голка, починаючи розгойдуватися, робить кругові рухи - це говорить про те, що буде дівчинка. А якщо голка починає розгойдуватися з боку в бік - це до знак, що народиться хлопчик.

Ворожіння на виконання бажань
Перед тим як лягти спати, пізно увечері, потрібно наполовину наповнити склянку водою. Потім загадати бажання, при цьому дивлячись в відображення води і лягати спати. Вранці уважно подивіться на кількість води, що знаходиться в склянці: якщо води трохи більше половини, то бажання повинно обов'язково виповнитися; але якщо вода за ніч випарувалася, то вашим бажанням, на жаль, не збутися.

Дізнатися свій любовний гороскоп на 2018

Дізнатися свій любовний Таро розклад на 2018

TaroTaro бажає Вам успіхів і процвітання.
Не забувайте оцінювати статтю, якщо вона Вам сподобалася:


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com