рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на Різдво

Твоє життя / Lifestyle

6 січня 2017

6 січня 2017

Коваленко Андрій

Фото: Getty images.com, giphy.com

Твоє життя / Lifestyle   6 січня 2017   6 січня 2017   Коваленко Андрій   Фото: Getty images

Ще Гоголь описував ніч перед Різдвом, як особливий час для дівчат: багато хто вірив і продовжують вважати, що ворожіння на святки і на Різдво допоможуть побачити таємні знаки і майбутніх наречених. А проводити їх слід строго в Святвечір, адже тільки з 6 на 7 січня вони збуваються.

Тема майбутнього заміжжя і женихів вабила дівчат в усі часи. Так було придумано безліч способів дізнатися свою долю в справах сердечних.

1. Ворожіння на Різдво на судженого, наприклад, можна проводити перед сном. Для цього ввечері потрібно з'їсти щось солоне або навмисно пересолену їжу і, лягаючи спати, вимовити про себе: «Хто мій суджений, хто мій ряджений, той пити мені дасть». Майбутній наречений зобов'язаний з'явитися уві сні.

2. Є й більш складний спосіб дізнатися ім'я судженого: вийти в Святвечір з дому і запитати у першого зустрічного чоловіка ім'я. Те, що він назве, і буде носити майбутній наречений.

3. Майбутнє заміжжя можна передбачити на шкарлупках волоських горіхів. Тут знадобляться воскові свічки, які нарізаються на шматочки і вставляються в шкарлупки, а потім опускаються в чашу, наповнену водою. Кожна дівчина запалює свою свічку - та, чия згорить швидше, раніше за всіх вийде заміж.

4. Великою популярністю користується ворожіння на Різдво в домашніх умовах за допомогою так званого маятника. Все, що потрібно - голка і червона шовкова нитка. Питань «маятнику» можна задавати скільки завгодно, однак вони повинні припускати тільки позитивну або негативну відповідь. Так, ти пишеш питання на папері, і кладеш її на стіл. Зверху по центру над нею опускаєш маятник - рука повинна бути абсолютно нерухомою. Якщо голка почне розгойдуватися вперед-назад, відповідь позитивна, якщо коливається з боку в бік - це означає «ні». Якщо маятник обертається по колу - це знак, що питання сформульоване неточно і його слід перефразувати.

5. Ворожіння на Різдво на воску відоме не менше, ніж маятник. Потрібно запалити свічку і дати їй стікати в миску з холодною водою. Коли віск застигне, дістати вийшла фігурку і включити уяву. Якщо застиглий віск схожий на квітку - бути щасливого заміжжя або нового роману. Фігурка в формі зірочок обіцяє кар'єрне зростання. Лист дерева - заздрість і інтриги, а смужки - далеку дорогу.

за матеріалами elle.ru .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com