рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на папері - простий спосіб дізнатися майбутнє

  1. Ворожіння на любов.
  2. На що ще можна поворожити на папері.

Дата публікації або оновлення 30.10.2017

Людина по своїй натурі дуже цікава істота. Напевно кожному з нас хотілося б дізнатися, що чекає його і близьких людей в майбутньому. Не дарма з давніх часів люди йшли до магів і оракулів, щоб дізнатися свою судьбу.Гаданіе завжди вважалося одним з найвірніших способів. Гадати можна практично на всьому і на все що завгодно. Один з популярних і нескладних способів ворожіння - це ворожіння на папері .

Ворожіння на любов.

Ворожінням на папері в даний час захоплюються як і молоді дівчата, так уже і досвідчені жінки
Ворожінням на папері в даний час захоплюються як і молоді дівчата, так уже і досвідчені жінки. Пояснення цьому дуже просте. По-перше, не обов'язково здійснювати складні обряди. По-друге, практично всі гадання на папері робляться на любов. Зрештою по-третє, дуже часто ці ворожіння збуваються, тому їх по праву вважають правдивими.

Що потрібно для щастя будь-якій жінці? - правильно - любити і бути коханою.

Є кілька способів поворожити на папері про любов і про свого судженого. Напевно самий старовинний і популярний спосіб ворожіння полягає в наступному: Увечері перед сном, дівчина повинна написати на клаптиках паперу будь-які прийшли в голову чоловічі імена (кількість імен не обмежена), а один клаптик паперу обов'язково повинен залишитися порожнім. Клаптики паперу, з написаними іменами треба покласти під подушку, а з ранку, першим справою, не підглядаючи, витягнути з-під подушки перший-ліпший клаптик паперу. Чиє ім'я там буде написано, той і буде судженим. Якщо ж «пощастило» витягнути порожній папірець, то це означає, що судженого звати по-іншому, його імені немає серед тих, що були під подушкою.

На що ще можна поворожити на папері.

Звичайно ж на папері можна поворожити і на майбутнє. Крім паперу для цього знадобитися ще вогонь і тарілка. Аркуш паперу необхідно зім'яти і покласти на тарілку. Далі, в затемненій кімнаті, підійти до білої стіни або, якщо натягнути на стіну білу простирадло і підпалити папір. З того моменту, як папір почне горіти - треба уважно дивитися на тінь, відтворену від палаючого листа. Обриси тіней можуть бути різними:
тварини, силуети, люди або навіть речі. Їх дуже важливо запам'ятати. Як тільки папір догорить, обов'язково треба звернути увагу на тінь, яку буде відкидати попіл від згорілого паперу. Після цього зіставте побачені обриси під час горіння паперу і обриси вже згорілої паперу. Дізнатися про тлумачення побачених тіней можна буде, наприклад завдяки сонником, де дається пояснення побаченим фігурам.
Існує ще один популярний спосіб ворожіння на папері - за допомогою води. Перед початком гадання приготуйте рівно 13 шматочків паперу, на яких запишіть найзаповітніші бажання. Після цього папір з бажаннями треба помістити в стакан і потроху наливати в нього води. Бажання, написане на шматочку паперу, який спливе першим і збудеться найближчим часом.
Як можна переконатися нічого складного в обрядах з ворожіннями на папері немає.
Потрібно лише віра і надія на удачу і щастя в майбутньому, а людина завжди буде вірити і сподіватися на виконання своїх бажань.

На початок

Що потрібно для щастя будь-якій жінці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com