рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Старовинні ворожіння: перевірені часом способи

  1. рекомендації гадати
  2. Вибір свічок для ворожіння
  3. Ворожіння на монетах
  4. Ворожіння на каменях
  5. Ворожіння по нитці
  6. Віщий сон
  7. Ворожіння на картах
  8. квіткові ворожіння

В цій статті:

Перш, ніж ми розповімо вам про старовинні слов'янські, російські, українські та інші ворожіння, ми хотіли б нагадати, що існує ряд правил і ситуацій не дозволяють ворожити або які потрібно дотримуватися при подорожі в майбутнє.

Як поворожити на хлопця

Ворожіння на хлопця - це не просто забава. ...

Ворожіння за допомогою Таро

Ще зовсім недавно картами Таро могли ...

Так, гадати на картах, воді, воску і т.д. слід тільки з чистими думками, ставлячись до самого ворожіння шанобливо, не нехтуючи його правилами, що не ставлячись іронічно до методів або трактуванні.

рекомендації гадати

Перед початком ритуалу прийміть зручне положення, розслабтеся, закрийте очі і скажіть:

«Мої думки і справи направлені на благо всього живого. Я ні в чому не винен (винна), і ніхто не винен переді мною. Нехай я побачу бажане і дізнаюся те, що допоможе мені ... (слід озвучити те, що допоможе у вирішенні проблеми) ».

Після треба прочитати будь-яку молитву, яка вам подобається. Успіх ворожіння безпосередньо залежить від вашого настрою і вкладеної енергії.

Гадати найкраще ввечері або вночі, після заходу сонця. Ворожіння відбувається в тиші і по можливості на самоті, так як присутність сторонніх людей або домашніх тварин здатне відлякати духів або розвіяти магію, в результаті ви не отримаєте відповіді на поставлене запитання або він буде невірний.

Не варто також гадати кілька разів поспіль на одне і теж бажання або питання, адже в підсумку ви почуєте не те, що є насправді, а те, що бажаєте, а це не одне і те ж!

Перехитрити Вищі сили не можна, а ось самому залишитися в дурнях дуже легко. Тому приступаючи до ворожіння, максимально зосередьтеся на процесі і питанні, відповідь на який бажаєте отримати.

Найголовніше - це не засмучуватися у разі поганого передбачення, так як воно не є остаточним вироком. Це всього-на-всього попередження і можливий вихід із ситуації, справи. Все в наших руках. І кожен з нас в змозі змінити своє майбутнє в кращу сторону, особливо якщо не тільки захотіти, а й докласти до цього максимум зусиль!

Вибір свічок для ворожіння

Раніше свічки для ворожіння виготовлялися самостійно, але зараз нас простіше купити готову свічку. Робити це слід тільки в церкві, тільки церковні свічки на 100% захищені від потойбічних сил, які вам ні зашкодять, ні пожартувати, ні обдурять. Але головне не це, і навіть не колір і форма свічки, а то наскільки щиро ви вірите в ворожіння і наскільки чисті ваші думки, наміри, справи.

Вибирати колір свічки треба в залежності від мети ворожіння. Білий - для ворожіння на судженого і заміжжя. Питання про подорож дозволять свічки жовтого і помаранчевого кольорів. Прийняти рішення допоможуть червоні свічки. Зелені і блакитні, підкажуть чи збудеться ваше бажання або щось задумане. Чорні свічки рідко використовуються в ворожінні. Але колір не так важливий як то де куплені свічки. Церковні свічки наділені позитивною енергетикою дивовижною силою.

Свічки використовуються в різних ритуалах, причому це переважно стародавні гадання, а значить, дуже сильні й ефективні. Перелік таких ворожінь ви можете знайти на нашому сайті, а ми поки розповімо вам ще про декілька старовинних ворожіннях.

Ворожіння на монетах

Чим старіше монети, які використовуються в ритуалі, тим точніші відповіді ви отримаєте на свої відповіді. Але якщо у вас немає таких монет спробуйте навпаки знайти якомога більше нові монети, вони ще теж не вміють брехати.

Ворожильні монети треба зберігати подалі від сторонніх очей, в полотняному мішечку в темному місці. Перед кожним гаданням монети заряджаються енергією ворожбитів, для чого вони поміщаються між долонь на кілька хвилин.

Якщо ви часто ворожите на монетах, не забувайте регулярно їх очищати, поміщаючи в проточну воду, після - протираючи м'якою ганчіркою.

Якщо ви часто ворожите на монетах, не забувайте регулярно їх очищати, поміщаючи в проточну воду, після - протираючи м'якою ганчіркою

Для очищення монети можна потримати в солі

Ні в якому разі не гадайте в церковні свята і в повний місяць. Ще не можна гадати в моменти поганого самопочуття або слабкості, адже ви виливає негативну енергетику, а монети її вбирають, що погано позначається на результаті ворожіння і самих монетах.

Ворожіння на каменях

Літомантія - це ворожіння на дорогоцінному камінні. Самоцвіти є хорошим інформатором, легко розповідають про майбутнє. При цьому самі камінці мають велику силу, що також впливає на чистоту і дієвість ворожіння.

Перед початком ритуалу вимийте камені в проточній воді, таким чином, змиваючи з них накопичилася інформацію і енергетику. Також завчасно зніміть годинник, вимкніть мобільник і інші електромагнітні і механічні прилади, що збивають камені з вірного шляху.

Зробити прогноз ще більш точним допомагає амулет з солідата, танзанита, гірського кришталю, аметисту, топазу, кальциту, обсідіна. Все вище згадані камені впливають на просвітлення людини, наділяючи його здібностями до ясновидіння.

Ворожіння проводиться на голодний шлунок і тим більше - на тверезий розум. Ніякої їжі і тим паче - алкоголю!

Ворожіння по нитці

Гадати можна і на нитки. Це дуже прості гадання, які не потребують практики і моторності, тільки виконання чітких вказівок. Наприклад, разом з подругами треба відрізати нитки однакової довжини і одночасно підпалити. Чия нитка швидше згорить, та перша вийде заміж. Недогоревшей нитка або вимерлих - позначає відсутність шлюбу.

Віщий сон

Віщий сон - це теж один з методів ворожіння. Його можна викликати на Святки. Так, в ніч з четверга на п'ятницю, перед сном скажіть такі слова:

«Четверга із середовищем,
Понеділок з вівторком,
Субота з неділею.
Одна П'ятниця, як і я молода,
Возлегает на горах Сіонських,
А в головах у мене три ангела:
Один бачить,
Другий скаже, Третій на долю вкаже. амінь »

Перш, ніж лягти спати, треба змішати наперсток солі з наперстком води і випити, кажучи:

«Суджений-ряджений, прийди мене напій».

Не забудьте поставити біля ліжка стакан з водою!

Ворожіння на картах

Візьміть колоду з 36 карт, добре її перетасуйте, зосередившись на хвилюючому питанні.

Візьміть колоду з 36 карт, добре її перетасуйте, зосередившись на хвилюючому питанні

Ворожіння на картах відноситься до найпопулярніших способів

У довільному порядку розділіть колоду на три частини, вийнявши з кожної по три карти - по одній зверху, знизу, з середини. Разом на столі повинно виявитися дев'ять карт, які викладаються так: три нижні, три з середини, три верхні карти.

Тепер проаналізуйте відкрилися картинки.

  • Випали всі чотири тузи або комбінація з двох тузів і двох людей (валетів, дам, королів) - бажання збудеться
  • Один туз з однією картою людей - натягнуті відносини в родині
  • Три туза з однією людиною - до сильних ворогів
  • Чотири дами - проблеми в особистому житті або сварки з другою половинкою
  • Чотири королі випадають до успіху
  • Чотири валета - це важка робота, порожні турботи
  • По одному: туз, король, діва, валет і дрібниця - звичайне життя без печалей і радостей
  • Дрібні карти - невдачі, невиконання бажання або загаданого

квіткові ворожіння

Ще одне старовинне ворожіння - квіткове. Перший спосіб - це ворожіння на квітках бузку про те, чи збудеться бажання чи ні. Треба загадати бажання, знайти на гілці бузку квітка з п'ятьма пелюстками. Якщо знайшли - бажання збудеться. Якщо на обраній гілці такого квітки немає - бажання не збудеться. Пам'ятайте, що зазвичай у бузку квітки з чотирма пелюстками і перш, ніж приступати до ворожіння вирішите, чи варто воно того, щоб в результаті розчаруватися і почати турбуватися.

Ще один спосіб квіткового ворожіння проводиться на шипшині. Треба зірвати квітку шипшини, загадати бажання і підкинути квітку вгору, а після подивитися, яким чином він впав на землю. Якщо квітка впав квітколожем вгору - бажання збудеться, якщо вниз плодоніжкою - бажання не збудеться.

Якщо вас не задовольнив ні перший, ні другий варіант, спробуйте - третій. Влітку, ступайте на поле з квітучими соняшниками, попередньо загадавши бажання. Дістаньте з соняшнику десять насіння. Якщо серед насіння буде хоч одна порожня, то для виконання бажання вам доведеться добре попрацювати. Якщо ж порожніх насіння більше, то бажання не збудеться.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com