рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скільки буде дітей. ворожіння

  1. Ворожіння «скільки буде дітей» по руці
  2. Ворожіння «скільки буде дітей» на кавовій гущі
  3. Скільки у мене буде дітей: за датою народження
  4. Ворожіння за допомогою нитки та голки «скільки буде дітей»
  5. Ворожіння «скільки буде дітей» по камінню
  6. Ворожіння «скільки буде дітей» на маминому обручці - або ворожіння на кільці без каменю
  7. Ворожіння «скільки буде дітей» на картах

Ще до появи УЗД і гінекологічних кабінетів, жінки мали свої кошти для того, щоб дізнатися, скільки буде дітей, і навіть, якої статі вони будуть. Просто спосіб, вірний і перевірений нашими бабусями і прабабусями, мамами - різноманітні способи гадань «Скільки буде дітей». У них можна не вірити, просто побавитися, або ж упевнитися в правдивості чи омані жінок, які дізнаються кількість майбутніх дітей методом гідний.

Ворожіння «скільки буде дітей» по руці

Поворожити на дітей можна по лініях на руці Поворожити на дітей можна по лініях на руці. У світі існують різні школи хіромантії, і у кожної з них своя трактування ліній і рисок на долоні. Розібратися в них часом дуже непросто, тому новачкам краще скористатися найдоступнішими варіантами такого ворожіння.

Перший спосіб визначити по руці, скільки буде дітей - це знайти під мізинцем горизонтальну лінію шлюбу і любовних відносин. Вона знаходиться між мізинцем і лінією серця, що йде через всю долоню від вказівного пальця. Над горизонтальною лінією відносин (або лініями, так як їх може бути кілька) можна розглянути вертикальні рисочки - це і є лінії дітей. Потрібно порахувати їх і ви дізнаєтеся, скільки у вас може бути дітей. Причому довгі лінії позначають хлопчиків, короткі - визначають можливість народження дівчаток, а лінія у вигляді галочки означає народження двійні.

Інший спосіб визначити, скільки у вас буде дітей - це знайти «дитячі» рисочки на пагорбі Венери. Для цього вам потрібно знайти вертикальні лінії, розташовані відразу під основою великого пальця. Зазвичай ці рисочки досить чітко видно і їх не так складно знайти.

Зверніть також увагу на Лінію серця. Вона бере свій початок між вказівним і середнім пальцями і горизонтально проходить через всю долоню. Закінчується ця лінія характерною «ялинкою». Для того щоб дізнатися, скільки у вас буде дітей, потрібно порахувати «гілочки» цієї «ялинки».

Якщо ви уважно розглянете свою праву і ліву долоню, то кількість ліній дітей на них може бути різним. Хіроманти кажуть, що на лівій руці відбивається потенціал, а на правій - доля. Тобто ви можете мати чотирьох дітей, а народите тільки двох. Деяких жінок засмучує також, що число «дитячих» ліній на долонях їх обранця інше, ніж у них самих. Фахівці з ворожіння на руці говорять, що це може свідчити про те, що у чоловіка вже є діти або будуть діти і від інших жінок, або про те, що потенціал у чоловіка більше, ніж бажання або можливості його дружини в плані дітонародження.

Ворожіння «скільки буде дітей» на кавовій гущі

Для ворожіння про дітей на кавовій гущі потрібно мати достатньо розвинену уяву Для ворожіння про дітей на кавовій гущі потрібно мати достатньо розвинену уяву. Ворожіння починається з чіткого формулювання питання, відповідь на який ви хочете отримати. Наприклад: «Я хочу знати, скільки дітей мені судилося народити». Потім слід зварити каву. Для ворожіння вам буде потрібно кави середнього або дрібного помелу, турка і чашка з блюдцем. Причому чашка потрібна з гладкими білими стінами і круглим денцем. Додавати чи ні при приготуванні кави цукор - можете вибрати самі.

Свіжозаварений кави наливається в чашку і п'ється невеликими ковтками. Під час кавування необхідно думати про те, що ви хочете дізнатися «скільки у мене буде дітей». Для ворожіння слід не допити два-три ковтки ароматного напою. Тепер можна приступати до самої процедури ворожіння. Вимовляємо питання, відповідь на який хочеться отримати «скільки у мене буде дітей», і збовтуємо вміст чашки кілька разів за годинниковою стрілкою. Потім перевертаємо чашку на блюдце догори дном і 2-3 хвилини чекаємо, поки гуща стече по стінках і трохи підсохне. Перевертаємо чашку і уважно вивчаємо розлучення кави на її стінках і дні.

Для того щоб отримати відповідь на питання: «Скільки у мене буде дітей?», Вам треба розглядати в чашці плями, за формою схожі на яйця, або кола з вкрапленнями посередині. Скільки яєць або кіл вам вдасться розглянути - стільки дітей вам належить народити. Якщо ви розглянете коло правильної форми - народиться хлопчик, неправильної - дівчинка. Також про вагітність говорить знак, схожий на рибку. Якщо рибка пливе вгору - дитина народиться. Якщо вниз - переривання вагітності. Ну і звичайно, явне обрис немовляти, також обіцяє швидке народження дитини. Причому, чим ближче до ручки чашки розташований малюнок - тим швидше трапиться подія. А ось малюнки, розташовані на денці, пророкують далеке майбутнє, ймовірність здійснення якого нижче, ніж передбачення, які вам вдасться побачити на стінках.

Скільки у мене буде дітей: за датою народження

Дізнатися, скільки у неї буде дітей, дівчина може, звернувшись до нумерології Дізнатися, скільки у неї буде дітей, дівчина може, звернувшись до нумерології. Метод визначення кількості майбутніх дітей нескладний - потрібно всього лише скласти всі числа, з яких складається дата вашого народження, і додати до неї кількість дітей, які є у ваших батьків. Утворені двозначне число потрібно скласти між собою. В результаті підрахунків повинно вийти число від 1 до 9. Наприклад: дата вашого народження 2 серпня 1991 року, у вас є сестра, а у вашого батька від першого шлюбу є ще син. Таким чином, у ваших батьків всього троє дітей разом з вами. Вважаємо суму чисел: 2 + 8 + 1 + 9 + 9 + 1 + 3 = 33; 3 + 3 = 6. Ваше магічне число - шістка.

Тлумачення магічних чисел:

1 - У вас є всі шанси стати багатодітною матір'ю. Більш того, якщо ви віддасте перевагу сім'ю і дітей кар'єрі, то обов'язково станете щасливою і відчуєте себе повністю самореалізуватися жінкою.

2 - Ви легко зможете зачати і народити первістка, а ось другого малюка можете так і не виносити, якщо не будете гранично уважні до свого здоров'я. Вам доведеться докласти чимало зусиль, щоб другий ваша дитина все ж з'явився на світло.

3 - Ви будете дуже довго вибирати того чоловіка, з яким зважитеся створити сім'ю і завести дитину. Шанс так і не зустріти ідеального обранця дуже великий. Трійка позначає пізні пологи і одну дитину. Можливий і ще один варіант - ваш обранець буде безплідний і вам чекає непростий вибір: бути з ним і залишитися бездітною, або шукати іншого супутника життя.

4 - У вас буде двоє дітей: хлопчик і дівчинка. Швидше за все, між дітьми буде різниця більш ніж в 5 років.

5 - Вам судилося мати двійню або близнюків, не виключена навіть трійня, так що готуйтеся стати багатодітною мамою.

6 - У вас буде троє дітей. Мамою перші два рази ви станете до 30 років, а ось третього малюка народите, швидше за все, після 40. Третя дитина може бути народжений і від другого шлюбу.

7 - Ви не палко бажаєте стати мамою, в результаті чого можете свідомо вибрати долю чайлдфрі (вільна від дітей). Або народите одну дитину, але його вихованням займатимуться бабуся з дідусем.

8 - Вам судилося стати матір'ю двох дітей. Ви будете думати і про третій малюка, але так і не зважитеся з матеріальних міркувань, або через побоювання за своє здоров'я.

9 - Якщо вам і вдасться народити дитину, то, швидше за все, через штучне запліднення. Однак цей невтішний прогноз зовсім не виключає можливості усиновити малюка.

Ворожіння за допомогою нитки та голки «скільки буде дітей»

Такий спосіб підходить для молодих дівчат, саме таким способом в старовину вони дізнавалися, скільки їм уготоване дітей Такий спосіб підходить для молодих дівчат, саме таким способом в старовину вони дізнавалися, скільки їм уготоване дітей. Необхідна проста голка і обов'язково біла нитка. Матеріал, з якої зроблена нитка не визначений, можна використовувати натуральну нитку або штучну. Просто потрібно протягнути нитку у вушко голки, помістити на відстані від долоні, тримаючись за кінчик нитки (відстань в кілька пальців). Голка не повинна стосуватися долоні, інакше ворожіння не вийти.

Отже, дівчина, якій ворожать, повинна рівно тримати руку, а «ворожка» тримати над її рукою голку на нитці. При цьому голка сама поступово почне розгойдуватися, таким чином можна дізнатися, скільки дітей і якого вони статі будуть. Кількість розгойдування - кількість дітей. Якщо голка «ходить» по колу - дівчинка, якщо вперед і назад - хлопчик.

Ворожіння «скільки буде дітей» по камінню

Такий метод, як ворожіння по камінню, можна випробувати як в святочний тиждень (з Різдва до Водохреща), так і просто, влаштовуючи посиденьки з подругами. Потрібні невеликі, круглі і плоскі камені, резервуар з водою, маркер і чорнило. Ці інгредієнти знадобляться для двох видів ворожінь «скільки буде дітей». Потрібно взяти кілька каменів, написати маркером на них числа. Від одного і до п'яти, все залежить від того, скільки ви взагалі плануєте діток. Чим більше хочете сім'ю, тим більше число нехай буде максимальним. На кожному камені напишіть по одному числу, занурюйте в воду. Чекати можна, поки не змиється маркер в воді, яке число залишиться, таке і кількість діток у вас буде.

Метод другий -гаданіе щоб дізнатися скільки і якої статі будуть діти. Візьміть близько 10 каменів, напишіть чорнилом на них імена, можна порівну - п'ять дівчаток і хлопчиків. Тепер кладіть в резервуар з водою, вазу, таз або відро, що є підходящого розміру, щоб каміння не лежали один на одному. Чекайте, коли чорнило почне розчинятися у воді. Імена і кількість каменів скажуть, скільки буде дітей і якої статі.

Ворожіння «скільки буде дітей» на маминому обручці - або ворожіння на кільці без каменю

Візьміть відповідний перстень, краще використовувати мамине обручку, в якому немає каменів Візьміть відповідний перстень, краще використовувати мамине обручку, в якому немає каменів. Візьміть так само і нитку, стакан, наповніть його водою, трохи більше половини. Можна взяти і банку, це не важливо, головне - зосереджено тримати кільце на нитці над водою, не занурюючи його. Задайте, подумки, питання кільцю. Вважайте, скільки разів кільце, розгойдуючись, вдаритися об борти ємності. Таке і кількість дітей буде.

Ворожіння «скільки буде дітей» на картах

Цей метод гадання - найпоширеніший, так дізнаються, скільки дітей буде, скільки шлюбів, про долю і так далі.

Нам знадобитися колода, звичайно ж, нових, які не гральних карт. Потрібно їх ретельно перетасувати, цим повинна зайнятися дівчина, яка хоче дізнатися кількість своїх майбутніх діток. Тепер посуньте колоду лівою рукою, картами до себе, потім ще раз перетасуйте і виберіть з колоди дев'ять карт, сорочкою вгору, щоб попередньо їх не бачити.

Що означає? Серед карт попалася 7 бубей - ви народите стільки діток, скільки хочете, у них буде міцне здоров'я і благополуччя. Якщо випадають чотири 7, то слід побоюватися за своє здоров'я, стежити за ним і піклуватися, щоб народити здорових і щасливих вічко. Випадає пікова 6 - потрібно бути акуратними, це погана ознака. Але не потрібно ставитися серйозно до такого роду новин. Ворожіння - річ не точна, і не наукова. Якщо новини хороші - додатковий стимул, якщо погана - не беріть в голову, просто акуратно ставитеся до себе і своїх близьких.

Найпопулярніші статті на цю тему:

Для того щоб отримати відповідь на питання: «Скільки у мене буде дітей?
Що означає?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com