рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

різдвяні ворожіння

  1. Ворожіння на воску
  2. Ворожіння на судженого по кільцю
  3. Ворожіння по яйцю
  4. Ворожіння на заміжжя по черевику
  5. Сільська різдвяне ворожіння по півню
  6. Різдвяне ворожіння по горіховій шкаралупі
  7. Ворожіння по книзі
  8. Ворожіння «Хочу дізнатися ім'я судженого»
  9. Ворожіння на судженого з дзеркалом
  10. Ворожіння по полум'я свічки
  11. Ворожіння на ножі
  12. Ворожіння на голках

Різдво - час щирої радості і духовного просвітлення. Вважається, що в святвечір завіса багатьох таємниць відкривається, і ми можемо побачити набагато більше, ніж в прості дні. І хоча релігія офіційно забороняє вірити в ворожіння, якщо це дійство буде мати жартівливий характер, то нічого поганого не трапиться. Головне - не концентруватися на негативному і вірити в світле майбутнє, тоді ви не прогадаєте долю.

Ворожіння на воску

Ворожіння на воску

Для цього гадання вам буде потрібно роздобути недогарки воскових свічок білого кольору (важливо щоб свічки були саме білі, а не кольорові). Недогарки свічок складаємо в металеву миску і розплавляється на вогні. Поки віск плавиться, беремо глибоку білу тарілку і наповнюємо її холодною водою. Потім гарячий розплавлений віск виливаємо в тарілку і розглядаємо вийшла фігуру. Тлумачення фігур може бути абсолютно різним, але все ж є деякі стандартні значення: одна велика буква - з неї буде починатися ім'я судженого ворожбитів особи; будинок, свічка або кільце - заміжжя, якщо віск відразу ж осів на дно - довгий самотність; яма - хвороба або смерть; дерева - тягнуться вгору - радість, пониклі - печаль.

Ворожіння на судженого по кільцю

Ворожіння на судженого по кільцю

Що потрібно для цього гадання? Простий прозорий стакан без граней, одне обручку, вода. Стакан на три чверті наповнюємо холодною водою, і кладемо в центр склянки кільце (якщо кільце ношене, його попередньо потрібно потримати під проточною холодною водою). Якщо довго вдивлятися в кільце, за переказами можна побачити судженого.

Ворожіння по яйцю

У простій стакан наливаємо холодну воду, а потім влити сирої курячий білок. Стакан з білком ставимо в розігріту духовку на пару хвилин, щоб білок згорнувся. Дістаємо стакан, і уважно розглядаємо вийшла фігуру. Коло - заміжжя, квадрат - хвороба, кораблик - подорож. Якщо білок опустився на дно - неприємності.

Ворожіння на заміжжя по черевику

Це ворожіння актуально для невеликих містечок і сіл. Вийти на околицю міста, повернутися спиною, і знявши туфлю з лівої ноги кинути її через плече носком вперед. Куди носок повернеться - звідти і наречений прийде, а якщо туфля дивиться в бік будинку дівчини - значить заміжжя їй в цьому році не світить

Сільська різдвяне ворожіння по півню

Сільська різдвяне ворожіння по півню

Це ворожіння колективне і дуже точне. Кілька дівчат має зібратися в одній кімнаті і перерахувати так, щоб кожній дівчині було присвоєно свій номер. Замін господиня будинку повинна розсипати на підлозі великі зерна і внести в кімнату півня. Якщо півень склював все зерна - заміж вийде та, яка розсипала зерна, якщо частина частування залишилася - зерна перераховуються і заміж вийде та дівчина - номер якої відповідає кількості залишилися на підлозі зерен, а якщо півень не в настрої і їсти не хоче - ні одна з присутніх в кімнаті дівчат заміж цього року не вийде.

Різдвяне ворожіння по горіховій шкаралупі

Різдвяне ворожіння по горіховій шкаралупі

Для цього гадання вам буде потрібно: таз, горіхова шкаралупа, біла свічка, папір. У таз наливаємо холодну воду, а по верху тазу приклеюємо листочки паперу з написаними на них подіями: весілля, знайомство, розлука, заручини, переїзд, навчання і т. Д. Робимо човник з половинки волоського горіха і ставимо на неї церковну свічку невелику. Підштовхуємо кораблик до середини тазу і чекаємо, коли шкаралупа підпливе до однієї з папірців. Якщо папір спалахнув, значить події не минути.

Ворожіння по книзі

Ворожіння по книзі

Дуже просте і веселе ворожіння. Беремо будь-яку книгу, можна що-небудь з класики, подумки формулюємо питання, загадуємо сторінку і рядок і відкриваємо. Відповіддю на питання буде те, що буде написано в книзі.

Ворожіння «Хочу дізнатися ім'я судженого»

Ворожіння дуже старе і знамените. Для того, щоб дізнатися ім'я своєї другої половинки, потрібно опівночі вийти на вулицю і у першого зустрічного чоловіка запитати його ім'я. Вашу половинку буде кликати так само.

Ворожіння на судженого з дзеркалом

Ворожіння на судженого з дзеркалом

Древнє і досить моторошне ворожіння. Вразливим особам краще з ним справи не мати, адже в старовину під час цього ритуалу багато дівчат непритомніли. Ритуал цей відбувається опівночі, в повній самоті. На стіл ставиться дзеркало, два столових прибори і одна свічка. Рівно опівночі дівчина сідає напроти дзеркала і каже: «Суджений, ряджений, приходь до мене вечеряти», після чого вона повинна побачити молодого (або не дуже молодого) людини, заглядає їй через плече. Після цього вона повинна вимовити «Чур цього місця». Інший варіант, вибудувати «коридор з дзеркал» опівночі, поставивши два дзеркала рівно один навпроти одного, в кінці тунелю дівчина повинна побачити судженого.

Ворожіння по полум'я свічки

Ворожіння по полум'я свічки

У святвечір рівно опівночі слід запалити білу воскову свічку, і почати вголос ставити запитання, якщо полум'я витягнулося - це так, якщо захиталося з боку в бік - немає.

Ворожіння на ножі

Ворожіння на ножі

цього гадання вам буде потрібно спорудити щось на зразок рулетки. Взяти круглу дошку або аркуш паперу, і по краю листа написати відповіді: Так, Ні, Терпіння, тільки терпіння, Лист, Заручини, Поїздка, Щаслива зустріч, Любов, Удача, Невдача. Ніж кладеться в центр кола і крутиться, при цьому не забувайте подумки ставити питання.

Ворожіння на голках

Ворожіння на голках

Для цього гадання необхідно купити 21 нову голку (голки, що були у вжитку, для ворожіння не підходять, як і карти), голки слід висипати в глибоке блюдо і залити їх холодною водою (при цьому подумки сформулювавши питання), По тому, яка картина виявиться в страві, можна судити про майбутнє дівчини. Чим більше хрестів у страві - тим гірше.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com