рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новорічні гадання: як дізнатися точні відповіді

  1. Прикмети і подготовка к новому году
  2. Як гадати в новорічну ніч
  3. Ворожіння на майбутнє
  4. Ворожіння на виконання бажань
  5. Ворожіння на кубиках або кістках циганки на новий рік

В цій статті:

Новий рік є найулюбленішим і очікуваним святом в нашій країні серед дітей і дорослих. 1-е січня - це не просто чергова дата в календарі, це нова сторінка в житті кожної людини, і всі сподіваються, що новий рік стане більш щасливим і успішним, ніж попередній.

Новий рік - це час надій, але ми хочемо не просто сподіватися, але і знати, що очікує нас в майбутньому, і в цьому нам можуть допомогти численні і правдиві новорічні ворожіння.

магія тіней

Магія тіней заснована на передачі даних від ...

Вареники в Різдво - розвага чи спосіб ворожіння?

Багато людей, проводячи таке ворожіння, ...

Прикмети і подготовка к новому году

Перед святкуванням Нового року досвідчені езотерики радять звернути увагу на старовинні прикмети, адже з їх допомогою можна убезпечити себе від невдач, і гарантувати позитивні зміни в житті.

Прикметами зазвичай називають різні маленькі хитрощі, за допомогою яких можна залучити до себе удачу в новому році. Найпопулярніша і відома з них говорить: «як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Вважається, що якщо зустріти свято весело, в колі близьких і дорогих людей, то так пройде і весь наступний рік.

Але крім найпоширенішою, існують і інші, не менш актуальні.

    • Новий рік потрібно зустрічати в обновці. Насправді, спочатку в цю прикмету говорилося про всі свята, але з часом вона перейшла в розряд новорічних, адже не у кожної людини достатньо коштів для того, щоб поповнювати свій гардероб на кожне свято, яких у нашій країні безліч. Вважається, що новий одяг здатна залучати достаток в сім'ю.
    • На Новий рік потрібно покласти в кишеню кілька великих грошових купюр, які привернуть до вас багатство і достаток грошей в наступному році. Під час бою курантів обов'язково доторкніться до грошей і побажайте собі успіхів в роботі і достатку.
  • Ще однією важливою прикметою вважається необхідність поцілувати кохану людину під час удару годинника. Поцілунок повинен зміцнювати союз, а також привносити в нього іскру пристрасті.
  • Важливим є і те, що під час свята стіл повинен ломитися від страв. Чим багатше буде ваш стіл, тим більше процвітання принесе вам новий рік.
  • Перед боєм курантів не забудьте проводити Старий рік. Згадайте про всі хороших і важливі події, які відбулися в році, що минає, постарайтеся відчути всі ті відчуття і подякуйте вищі сили за все хороше.
  • Після настання нового року гарненько порадійте і пошумимо. Підривайте петарди (але тільки на вулиці), кричіть, радійте, обіймайте своїх близьких. Цими діями ви виженете весь накопичений негатив і віджахнете злих духів.

Як гадати в новорічну ніч

Новорічні гадання дуже різноманітні, але всі вони працюють на найпотужнішому енергетичному сплеску, що виникає в момент, коли один рік змінюється іншим. Ця енергетика ідеально підходить для того, щоб скористатися простим ворожінням, дізнатися про своє майбутнє, отримати пораду або застереження.
Зазвичай новорічні ворожіння проводять безпосередньо напередодні свята або 1-го січня. Найчастіше, це прості ритуали, які не вимагають від виконавця особливих знань і досвіду, з ними можуть впоратися навіть новачки.

Найчастіше, це прості ритуали, які не вимагають від виконавця особливих знань і досвіду, з ними можуть впоратися навіть новачки

Цей спосіб і зараз популярний у багатьох регіонах

Ворожіння на майбутнє

Це ворожіння проводиться тільки в тому випадку, якщо в новий рік на вулиці температура опускається нижче нуля. Налийте в невелику тарілку води і виставте її на балкон, встановивши на червону тканину або червоний аркуш паперу. Рано вранці вийдіть на балкон і подивіться, як замерзла вода. Якщо все рівномірно покрилося льодом, значить і весь майбутній рік пройде спокійно і невимушено, якщо лід утворив гірку, то в новому році вас чекає фінансове благополуччя і підйом по кар'єрних сходах, хвилі на льоду - на радість і печалі, яких буде достатньо в майбутньому, глибока западина - знак застереження, який говорить про те, що вам потрібно буде ретельно планувати всі свої дії.

Ворожіння на виконання бажань

Заздалегідь підготуйте кілька невеликих листочків паперу. На кожному напишіть одне зі своїх бажань, це може бути все що завгодно, наприклад? «Я вийду заміж», «я знайду високооплачувану роботу», «я зустріну свого судженого» і т.д.
Складіть все листочки собі під подушку і залиште там до ранку 1-го січня. Коли прокинетеся, засуньте руку під подушку і витягніть першу-ліпшу папірець, саме це бажання і має збутися в новому році.

Схожий варіант ворожіння можна виконувати і в новорічну ніч, під час бою курантів. В цьому випадку всі папірці потрібно скласти в сумочку або мішок, коли почуєте перший удар годин, витягніть один листочок, прочитайте це бажання, потім підпаліть його і попіл киньте в склянку з шампанським, який потрібно випити до 12-го удару годинника.

Ворожіння на кубиках або кістках циганки на новий рік

Для цього гадання вам знадобиться два кубика з позначеннями цифр (точок) на всіх сторонах. Простіше кажучи, дві прості гральні кістки.

Простіше кажучи, дві прості гральні кістки

Такий кубик може стати відмінним талісманом

Незадовго до настання нового року, відчуйте їх в тихому приміщенні, зосередьтеся на себе і бажанні дізнатися, що трапиться з вами в майбутньому році. Покладіть кубики в дерев'яний або глиняний стакан, гарненько його струсіть і киньте кубики на рівну поверхню.

Кожна цифра на кубику інтерпретується по-своєму.

  • 1 - стабільність. Дві одиниці на кубиках можуть означати виражене внутрішнє «Я», що означає явні успіхи, які принесе вам майбутній рік. Найчастіше, така комбінація випадає людям, які вже знаходяться на вірному шляху і для досягнення потрібних результатів їм залишається лише працювати в тому ж напрямку.
  • 2 - мінливість. Одна або дві двійки вказують на нестабільність ситуації, в якій ви перебуваєте в даний час. Для досягнення своєї мети вам потрібно частіше проявляти ініціативу, втручатися в хід будь-яких подій, але не йти на відкриті конфлікти з оточуючими, намагайтеся вирішувати проблеми дипломатичним шляхом. Присвятіть себе духовній праці і саморозвитку, це обов'язково принесе позитивні результати в майбутньому.
  • 3 - контракт, союз. Це ідеальне число для тих, хто працює в сфері торгівлі або має власну справу, адже ці цифри говорять про те, що справа обов'язково буде виграшним і принесе хороший дохід. У той же час, трійки можуть позначати, що запитувач нерідко переоцінює власні сили і не вміє відпочивати, відходити від своєї роботи і розслаблятися. У довгостроковій перспективі це може призвести до негативних результатів, втоми і незадоволеності. Намагайтеся відпочивати, проводити більше часу зі своїми близькими і рідними, не бійтеся іноді ризикувати.
  • 4 - робота, праця. Це ідеальна цифра для творчих особистостей, вона може означати вдалий виступ, знаходження виходу зі складної ситуації. Художники і музиканти з такою цифрою обов'язково просунуться в майбутньому році. Для бізнесменів і службовців цифра може означати зміни в особистому житті - зустріч з коханим, весілля або поповнення в сімействі.
  • 5 - цифра ризику. Якщо ця цифра випала вам, значить, ви схильні ризикувати і брати участь в різних авантюрах, причому, навіть на шкоду собі, своїй роботі і своїй справі. Занадто багато ризику - це небезпечно і погано, постарайтеся спокійніше ставитися до себе і до свого життя, вам потрібна стабільність, причому, як у справах, так і в стосунках. Пора удачі може дуже скоро закінчитися, і ви можете втратити дуже багато, якщо не перестанете ризикувати без видимих ​​на те причин.
  • 6 цифра гармонії. Ця цифра або комбінація говорить про те, що ви перебуваєте в спокійному стані, в гармонії з самим собою і з навколишнім світом. У вас все добре, але не будьте занадто самовпевненим, інакше можете втратити контроль і нинішня ідеальна ситуація скоро зміниться на гірше.

Це просте, але точне ворожіння, яке може бути використано і на старий новий рік. В цілому, всі новорічні ворожіння досить універсальні і їх можна використовувати в будь-який день, наповнений енергетичним підйомом - в будь-яке свято.

Вареники в Різдво - розвага чи спосіб ворожіння?
На кожному напишіть одне зі своїх бажань, це може бути все що завгодно, наприклад?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com