рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розміри пральної машини з вертикальним завантаженням

  1. Чи впливає тип завантаження машинки на її розмір?
  2. Розміри, вага і завантаження машинок - огляд
  3. Розміщення машинки в інтер'єрі з урахуванням її габаритів

У країнах СНД населення в більшості своїй вважає за краще купувати пральні машинки з горизонтальним завантаженням У країнах СНД населення в більшості своїй вважає за краще купувати пральні машинки з горизонтальним завантаженням. Більшість людей помилково вважають, що така техніка є найбільш просунутою, сучасної, компактної та функціональної, а пральні машинки з вертикальним завантаженням - це минуле століття. Насправді це не так, в сучасних машинках з вертикальним завантаженням реалізовані всі технологічні можливості, а їх габарити можуть бути куди менше, ніж у аналогічних машин з горизонтальним завантаженням.

Чи впливає тип завантаження машинки на її розмір?

Якщо виходити з базових конструкційних принципів двох типів пральних машин, то можна зробити цілком певні висновки. У пральних машинах автомат з горизонтальним завантаженням і бак розташований горизонтально (як би лежачи). Це призводить до того, що конструктори змушені збільшувати глибину машинки автомат, для того, щоб забезпечити правильне розміщення її бака і барабана. Крім того збільшення глибини обумовлено необхідністю зробити барабан досить містким, а це не завжди можливо.

Зверніть увагу! Машинки з горизонтальним завантаженням зазвичай нижче по висоті, але глибше і ширше, ніж «пральки» з вертикальним завантаженням, які відрізняються досить великою висотою.

Завдяки передовим технічним рішенням вдалося зменшити глибину сучасних машинок автомат з горизонтальним завантаженням за рахунок збільшення діаметра барабана. Але навіть незважаючи на це максимальне завантаження більшості таких машин не перевищує 12-14 кг. Інша справа машинки автомат з вертикальним завантаженням. Їх баки і барабани розташовуються вертикально, що дозволяє істотно скоротити їх габаритну глибину і ширину, при цьому місткість барабана можна забезпечити за рахунок його висоти. Завдяки передовим технічним рішенням вдалося зменшити глибину сучасних машинок автомат з горизонтальним завантаженням за рахунок збільшення діаметра барабана

Пральні машинки автомат з вертикальним завантаженням можуть мати максимальне завантаження барабана до 36 і більше кг. Габарити настільки місткі машини теж мають чималі. У них можна прати навіть килими, проте серед побутових моделей знайти машинку з подібною завантаженням вам не вдасться. Оскільки особливою популярністю у споживачів користуються компактні або відносно компактні моделі з максимальним завантаженням до 7 кг.

В якості головних достоїнств пральних машинок з вертикальним завантаженням можна виділити.

  1. Компактність. Подібні машинки автомат зазвичай набагато вже і менше по глибині, ніж їх побратими з горизонтальним завантаженням. Крім того не потрібно передбачати місце для відкриття люка. Тому вони з виду більш компактні. Існують і зовсім малогабаритні моделі.
  2. Легкість розміщення. Машинку автомат з вертикальним завантаженням можна поставити в кут або в будь-яке інше місце і підключити, аби був доступ до люка, який розташовується зверху.
  3. Зручність при завантаженні білизни. Машинка автомат подібної конструкції має досить пристойну висоту і люк у неї розташовується зручно, тому білизна в таку машинку можна закинути не нахиляючись.
  4. Тиша. Машинки автомат з вертикальним завантаженням не тільки більш компактні, але і виробляють куди менше шуму під час роботи, що підкуповує багатьох споживачів.

Є у подібних пральних машин і суттєві недоліки. Головним, з яких вважається мінус, пов'язаний з неможливістю вбудовування машинки. Пральну машинку автомат з вертикальним завантаженням не поставиш під мийку в ванну або на кухню. Її було помістиш в аккуратненький шафку з дверцями, хоча деякі варіанти вбудовування все ж є. Можна, наприклад, поставити подібну машинку на кухню під стільницю з відкидною кришкою, правда, модель машини потрібно вибирати не надто високу.

Розміри, вага і завантаження машинок - огляд

Про габаритах пральних машин з вертикальним завантаженням краще говорити, використовуючи конкретні приклади. Крім того, бажано цей компонент розглядати у взаємозв'язку з деякими іншими характеристиками, тому ми вирішили зробити огляд і навели приклади конкретних моделей машинок.

AEG L57126TL. Машинка автомат з вертикальним завантаженням кнопковим управлінням і текстовим дисплеєм. Має в арсеналі 12 програм прання, контроль утворення піни, контроль дисбалансу і захист від протікання. Максимальне завантаження речей - 7 кг. При вазі в 65 кг пральна машина має наступні розміри: висота - 850 мм, глибина - 600 мм, ширина - 400 мм.

Hotpoint-Ariston ARTXF 1297. Машинка автомат з вертикальним завантаженням відрізняється електронним управлінням і цифровим дисплеєм. Є 10 програм прання, включаючи програму запобігання зминання. Присутній контроль балансу, контроль за рівнем піни і захист від протікання. Максимальне завантаження білизни - 6 кг. Машинка важить 73 кг і має наступні розміри: висота - 850 мм, глибина - 600 мм, ширина - 400 мм.

Bosch WOT 24255OE. Вертикальна пральна машинка автомат має електронне управління і цифровий дисплей. Є 10 програм прання, в тому числі експрес-прання, програма запобігання зминання і делікатні тканини. Є контроль балансу, контроль рівня піни і захист від протікання. Завантаження - 6,5 кг. Машина важить 60 кг і має наступні розміри: висота - 900 мм, глибина - 650 мм, ширина - 400 мм.

Whirlpool WTLS 60912 ZEN. Вертикальна пральна машина автомат з цифровим дисплеєм і електронним управлінням. Є всього 5 вбудованих програм прання, але при цьому є інтелектуальний режим дозволяє створювати і зберігати свої програми. Є система захисту від протікання. Завантаження 6 кг. Машинка має вагу 56 кг. Розміри: висота - 850 мм, глибина - 600 мм, ширина - 400 мм.

існує також рейтинг кращих пральних машин з вертикальним завантаженням, де розгорнуто, представлені характеристики такої техніки. Ознайомитися з цим рейтингом, ви можете на сторінках нашого сайту. Якщо провести аналіз габаритів більшості пральних машин автомат з вертикальним завантаженням, можна зробити певні висновки. Найбільш часто зустрічаються вертикальні пральні машини, які мають такі розміри: висота - 850 мм, глибина - 600 мм, ширина - 400 мм.

Розміщення машинки в інтер'єрі з урахуванням її габаритів

Формуючи інтер'єрну композицію ванної кімнати або кухні, обов'язково потрібно враховувати розміри побутової техніки, в тому числі і розміри пральної машини. Машина автомат з верхньою кришкою, як ми вже переконалися, не займає багато місця, проте, потрібно заздалегідь передбачити, де її розташувати. Дизайнери пропонують такі рішення по розміщенню пральних машин такої конструкції: Формуючи інтер'єрну композицію ванної кімнати або кухні, обов'язково потрібно враховувати розміри побутової техніки, в тому числі і розміри пральної машини

  1. У кутах кімнат. Кут приміщення - це найменш функціональна частина кімнати. Існує не так багато дизайнерських рішень, що дозволяють його заповнити. Вертикальна пральна машина встане в кут ідеально і ніщо не завадить нею користуватися. Її габарити ідеальні для кута кімнати.
  2. У порожньому просторі між великими предметами меблів. Вертикальну пральну машину з корпусом певного кольору можна обіграти таким чином, що вона зіграє роль інтер'єрного переходу від одного великого предмета меблів до іншого. У ряді випадків виходить дуже красиво.
  3. У ванній біля раковини. Якщо ви є власником досить широкою ванної кімнати, можна помістити вертикальну пральну машину як праворуч від раковини, так і зліва. Машина досить вузька, тому вона добре буде виглядати поряд з мийкою.
  4. У туалеті, поруч з унітазом. Якщо проблема вільного простору стоїть дуже гостро, можна втиснути малогабаритні вертикальні пральні машини в туалет праворуч або ліворуч від унітазу, або якщо місце дозволяє, навпроти нього.

Важливо! Деякі люди примудряються дуже красиво вбудувати вертикальну пральну машину, виготовляючи для неї спеціальну тумбу. Така тумба закриває машинку красивими стінками з чотирьох сторін, а верхня кришка у неї відкидається - відкрив кришку, включив машину і стирай.

Підводячи підсумок, відзначимо, сучасна автоматична вертикальна пральна машина за своєю функціональністю нічим не відрізняється від популярної машинки з горизонтальним завантаженням, при цьому габарити у неї, як правило, менше. Малогабаритні ж моделі таких машин і зовсім практично не займають місця, так як окремі екземпляри розмірами схожі з дорожніми валізами. Іноді буває складно вмістити вертикальну пральну машину в інтер'єрну композицію кімнати, але якщо скористатися порадами фахівців - це вдасться!

Чи впливає тип завантаження машинки на її розмір?
Чи впливає тип завантаження машинки на її розмір?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com