рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розмір білої силікатної цегли: основні параметри і характеристики

  1. Що являє собою білий цегла
  2. Вимоги державного стандарту
  3. Розміри і види білих цегли
  4. Вага силікатної цегли

Розмір білої силікатної цегли визначається нормами державних стандартів. Сувора регламентація складу, величини і інших показників основного будівельного матеріалу необхідна для забезпечення комфорту і безпеки будівель. Розмір білої силікатної цегли визначається нормами державних стандартів

Силікатна цегла має гарні ізолюючими властивостями.

Що являє собою білий цегла

Всі цеглини, вироблені в промисловому масштабі, діляться на дві категорії - білі і червоні. Не можна сказати, що цей головний будівельний елемент відрізняється різноманітністю. Тільки два види (не рахуючи, звичайно, саман) - це небагато. Можна говорити ще і про те, що існує жовта варіація, але це дійсно колірної нюанс будівельного вироби з глини. Просто він робиться не з червоної глини, а з жовтої.

Просто він робиться не з червоної глини, а з жовтої

Види силікатної цегли.

Силікатна, він же білий, проводиться з очищеного кварцового піску (90%). Цим і визначається його назва. Червоний виробляються з глини, в якій багато заліза або сірки. З цієї причини червоний може бути дійсно яскраво-червоним. Іноді в нього додають барвники, які створюють різноманітність відтінків, але впливають на його вартість.

Силікатна білий є одним з найбільш затребуваних будівельних матеріалів. Зазвичай будівельники вибирають для зведення будівель тільки червоний або тільки білий варіанти. Їх присутність в одному будові носить найчастіше декоративний характер.

Такий вибір пов'язаний із забезпеченням безпеки будівель, оскільки будівельні елементи, створені з різних матеріалів, можуть знизити стійкість конструкцій.

Вимоги державного стандарту

Будівельна галузь вся знаходиться під дією державних вимог до значних показниками всіх елементів споруд.

У Росії виробництво основного будівельного матеріалу регулюється міждержавного стандарту, що має назву «Цегла і камінь керамічні».

Типові розміри силікатної цегли.

Міждержавний рівень визначається тим, що за ним працюють сім країн. З 2013 року даний міждержавний стандарт, крім Росії, діє ще в:

  • Азербайджані;
  • Вірменії;
  • Казахстані;
  • Киргизії;
  • Молдові;
  • Таджикистані.

Цей стандарт сформовано на основі загальноєвропейських правил та вимог і регламентує величину, форму, обсяг, вага і склад цих будівельних елементів, призначених для зведення стін, фундаментів і склепінь.

Розміри і види білих цегли

Таблиця характеристики цегли для кладки і пропорцій розчинів.

Розміри силікатної цегли, звичайно, стандартні, але вони залежать від того, до якого виду належить цей будівельний матеріал. Існує наступний біла силікатна цегла: одинарний, полуторний, подвійний. Ця класифікація безпосередньо пов'язана з величиною цегли білого, яка виражається в співвідношенні довжини, ширини і товщини.

  1. Відповідно до Держстандарту, розмір цегли, що відноситься до одинарної категорії, вимірюється довжиною в 25 см, шириною - в 12, товщиною - в 6,5 см. Таким чином, формула одинарного варіанту в стандарті виражається співвідношенням: 250х120х65.
  2. Розмір полуторного білого знаходиться в наступному діапазоні параметрів: довжина - 25, ширина - 12, товщина - 8,8 см. Це означає, що формула полуторного розміру відображає пропорції 250х120х88 мм.
  3. Нарешті, подвійний варіант: його параметри виявляються по довжині в 25 см, по ширині - в 120, а по товщині - в 138. Відповідно, його формула в міліметрах буде виражена пропорціями: 250х120х138.

Таким чином, принципова відмінність різних розмірних стандартів полягає тільки в параметрах товщини.

Таким чином, принципова відмінність різних розмірних стандартів полягає тільки в параметрах товщини

Основні форми і розміри силікатної цегли.

Полуторний варіант відрізняється від одинарного на 23 мм, подвійний товщі полуторного на 50 мм, а одинарного - на 73 мм. Для будівництва будівель краще використовувати однотипні вироби. Поєднання можливо тільки в незначних кількостях. Наприклад, вся будівля будується з одинарних варіантів, а деякі елементи, що виконують переважно декоративні функції, можна зробити з полуторних або подвійних.

Відхилення від стандарту допускаються тільки для декоративних будівельних матеріалів. Найсуворіші вимоги пред'являються до облицювальних виробів (лицьові або фасадні). Граничні відхилення від вимог щодо звітності допускаються в межах 4 мм по довжині, 3 мм по ширині і не більше 2 мм по висоті. Так що біла цегла, розміри та інші його параметри знаходяться в досить тісних рамках вимог державного стандарту.

Вага силікатної цегли

Скільки важить один білий цегла? Здавалося б, відповідь на це питання проста і очевидна. Чим більше розміри цегли, тим більше і його вага. Однак в цеглі, як білих, так червоних, не так все просто.

Однак в цеглі, як білих, так червоних, не так все просто

Результати промислових випробувань різного за складом силікатної цегли.

При відповіді на питання, скільки важить силікатна цегла, слід врахувати, що ці вироби мають різну щільність.

Найважче виріб і найбільше - це не збігаються параметри. Справа в тому, що є суцільні вироби з великою щільністю матеріалу, а є пустотілі. Один повнотіла цегла не повинен містити від 5 до 13% порожнеч різних розмірів. З таких щільних виробів виробляють несучі стіни.

Пустотілі вироби виробляються для другорядних полегшених конструкцій. На порожнечі в них припадає від 24 до 30% від усього обсягу. В окремих випадках Пустотілості може досягати 45%.

Справа в теплі і звукоізоляції. Чим щільніше тіло, тим краще воно проводить те й інше. Однак пустотіла матеріал не має потрібної міцністю, тому його використовують для будівництва перегородок.

Вага білих цегли коливається в наступних діапазонах:

  1. Повнотіла. Для одинарного вага знаходиться на позначці 3,7 кг. Для полуторного - від 4,2 до 5 кг.
  2. Робочий пустотіла. Одинарний - 3,2, полуторний - 3,7, подвійний - 5,7 кг.
  3. Облицювальна пустотіла. Вагові показники коливаються в межах: для полуторного - 3,7-4,2 кг, для подвійного - 5-5,8 кг.

Таким чином, найважчим варіантом є, як не дивно, порожнисте виріб, але з подвійними розмірами, а найлегшим - порожнисте робоче одинарне. Так що величина вироби істотно впливає на його вагу.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com