рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пральні машини вузькі ширина 30, 35, 40 см з вертикальним завантаженням

  1. Габарити
  2. Місткість, функціонал і економічність
  3. Надійність і ціна
  4. огляд кращих

Пральні машини з вертикальним завантаженням привернули увагу споживачів не стільки типом завантаження, скільки своїми незвичайними розмірами Пральні машини з вертикальним завантаженням привернули увагу споживачів не стільки типом завантаження, скільки своїми незвичайними розмірами.

В умовах мініатюрних кімнат такі пральні машини стали найкращим способом економії місця. При цьому такі пральні машини мають все найнеобхідніше для якісного прання. Розберемося докладніше в пральних машинах з вертикальним завантаженням до 40 см в ширину.

Габарити

Машини з вертикальним завантаженням в більшості своїй мають однакові розміри. І сказати, що серед них є повнорозмірні або вузькі, на наш погляд, не можна. Точніше буде, якщо їх все віднести до вузьких моделям, адже їх габарити складають:

  • ширина - 40 см;
  • глибина -56-65 см;
  • висота - 81-90 см.

Важливо! Найменша ширина вертикальних машинок - 40 см, тому не варто шукати машини шириною 35 і вже тим більше 30 см. Такі вузькі агрегати поки не з'являлися у продажу. Говорячи про 35 см, швидше за все, мають на увазі глибину фронтальних машин.

Місткість, функціонал і економічність

Поговоримо тепер про технічні особливості пральних машин з вертикальним завантаженням. Крім обмеженого розбігу в розмірах, вертикальні машини мають і обмежені варіанти завантаження барабана. Найбільше ринок пропонує агрегати місткістю 5 і 5,5 кг, Максимальне завантаження таких машинок 7 кг, зустрічаються агрегати з завантаженням 6 кг. І це зрозуміло адже звужений корпус просто не здатний вмістити великий бак і барабан і не важливо, яка у нього завантаження верхня або фронтальна.

Що стосується набору функцій, то вертикальні пральні машини в цьому плані не поступаються фронтальним. У них також є функції прання делікатних виробів, пухових ковдр. З додаткових зустрічаються функції: прання парою, легка прасування та інші.

До відома! Користувачі, у яких є пральна машина з вертикальним завантаженням, відзначають зручність в розташуванні люка для завантаження білизни, немає необхідності нахилятися.

Віджимання в машинках даного типу здійснюється на різних оборотах, все залежить від виробника і моделі конкретної машини Віджимання в машинках даного типу здійснюється на різних оборотах, все залежить від виробника і моделі конкретної машини. Швидкість віджиму в більшості випадків варіюється від 700 до 1000 оборотів. Але зустрічаються і надшвидкісні вузькі моделі з віджиманням 1200 і 1300 обертів на хвилину.

Клас енергоспоживання вертикальної машини не нижче А, є моделі з класом А ++ і А +++. Клас прання даної техніки тільки А. Тому стирають ці машини відмінно. Машинки цього типу можуть оснащуватися дисплеєм і мати сенсорне керування. Єдина відмінність від вузьких фронтальних машин відсутність сушки. Поки нам не зустрілися подібні моделі, в машинках з вертикальним завантаженням таку функцію не використовують.

Надійність і ціна

Ще одне важливе питання при виборі вертикальної пральної машини шириною 40 см - це надійність і ціна. Надійність пральної машини, перш за все, залежить від:

  • країни збірки;
  • комплектуючих.

Важливо! Бренд це не показник надійності. Так, наприклад, пральні машини Бош збирають не тільки в Німеччині, але і в Росії, Китаї, Польщі, а тому і працюють такі агрегати по-різному.

Одне тільки очевидно, що чим дорожче техніка, тим більше ймовірно, що вона буде надійніше. Але не у всіх випадках, адже ціну можуть завищувати, коли пральна машина має масу додаткових функцій, сенсорний дисплей і інші сучасні «фішки». Чим більше таких «фішок», тим менш надійною може виявитися агрегат і його ремонт буде утруднений.

Тому при виборі надійної техніки варто звертати увагу і на електроніку. В цілому ціна на вузькі моделі з вертикальним завантаженням не відрізняється на техніку з фронтальним завантаженням. Та й за надійністю вони приблизно однакові, ще раз повторимося - все залежить від країни збірки. Найкраще цінуються машинки, зібрані в Німеччині, Швеції, Польщі, Словаччини. Середня ціна пральних машин з вертикальним завантаженням близько 30 тисяч рублів.

огляд кращих

Перейдемо до огляду вертикальних машин, вибравши п'ять найпопулярніших моделей. Основними критеріями відбору для складання цього рейтингу були: ціна, функціональність і надійність техніки. Отже, в список п'яти кращих потрапили:

Electrolux EWT 1377 VOW - це вузька пральна машина європейської збірки має габарити (ШхГхВ) - 40 х 60 х 89 см. При цьому її завантаження становить 7 кг сухої білизни, вона оснащена найновішими технологіями. Крім стандартних режимів прання, є програма видалення плям. Режим запобігання зминання, а також подача пара при пранні. Машинка коштує близько 50 тис. Рублів. Саме тому, їй було віддано лише шосте місце.

Особливість моделі в плавному відкриванні стулок барабана, а також в наявності підсвічування барабана. Можна відкладати запуск прання не більше ніж на 20 годин. Білизна віджимається ідеально, адже швидкість обертання барабана становить 1300 обертів на хвилину. Захист від дітей є, а ось від протікання тільки часткова.

AEG L 56106 TL - машина німецької збірки з завантаженням до 6 кг. Її ширина, як і у всіх вертікалок 40 см, а ось висота 89 см. Машинка енергоекономічних, класу А +++. Має різноманітні режими прання, а ось віджимає білизну тільки при 1000 оборотах на хвилину. Плюс моделі в плавному відкриванні стулок барабана і наявності автопарковки. За цю машинку доведеться заплатити трохи більше 35 тис. Рублів, а тому і місце в рейтингу лише п'яте.

Candy EVOT 10071 D - вузька пральна машинка, габарити якої складають (ШхГхВ) - 40 х 60 х 85 см. Завантаження цієї пральки не поступається попередній - 7 кг. А ось швидкість віджиму тільки 1000 оборотів, але і цього цілком достатньо. В модуль управління запрограмовано 18 режимів прання, в тому числі і програма видалення плям. Дана модель має чимало позитивних відгуків. З недоліків відзначають слабкий приводний ремінь, який у деяких користувачів рвався вже в перший рік експлуатації. Ціна на дану модель близько 23 тис. Рублів.

IGNIS LTE 8027 - пральна машинка з вертикальним завантаженням відмінною збірки, саме тому машинка удостоїлася третього місця. Її розміри становлять (ШхГхВ) - 40 х 60 х 90 см. Машина має тільки 10 режим прання, завантаження 5 кг сухої білизни та віджимання в 800 оборотів в хвилину. Але повірте, для невеликої сім'ї з трьох осіб для повсякденного прання цього цілком достатньо. У цій машинці відсутня повноцінна система захисту, але зате і коштує вона близько 21 тис. Рублів.

Electrolux EWT 0862 TDW - ця вузька пральна машинка з вертикальним завантаженням удостоїлася другого місця в рейтингу. Обсяг барабана становить 6 кг сухої білизни, а розміри (ШхГхВ) - 40 х 60 х 85 см. Кількість програм - 14, серед них є програма прання джинсів, делікатне прання, прання сорочок та інші. Від дітей машинка захищена, але ось від протікання тільки частково. На цифровому дисплеї відображається вся необхідна інформація. Ціна на цю модель близько 22 тис. Рублів.

Candy EVOGT 13072 D - ця пральна машина заслужила в нашому рейтенге перше місце, так як має оптимальне співвідношення ціна-якість. Завантаження барабана становить 7 кг, віджим - 1300 оборотів в хвилину. Розміри практично не відрізняються від конкурентів (ШхГхВ) - 40 х 63 х 88 см. 18 режимів прання дозволять випрати навіть саме делікатне білизна. Режим швидкого прання (30 хвилин) також як і в перерахованих вище машинках є. Захист від дітей теж є. Відкладення запуску можна на 24 години. Незважаючи на китайську збірку, машинка користується попитом, її ціна близько 26 тис. Рублів.

Отже, пральні машини з вертикальним завантаженням мають стандартну ширину 40 см. Більш вузьких агрегатів шириною 35 або 30 см просто не існує. З технічного боку в них немає необхідності, їх виготовлення недоцільно. Навіть серед фронтальних машин немає таких, які мали б глибину 30 см, глибина супервузьких моделей - 33 см, в основному ж це машинки 35 см. Єдина малогабаритна машина, у якій глибина навіть менше 30 см, це настінна машинка Daewoo Electronics DWD-CV701 PC, про яку ми писали в одній з статтею на нашому сайті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com