рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Планування і проектування кухні: варіанти 5, 6, 8, 9, 10 і 12 кв.

  1. Види, типи і приклади планування кухонних меблів для кухні з фото
  2. Функціональні зони - правило робочий трикутник на кухні
  3. Фото приклади і варіанти планування кухні 5, 5.5, 6, 8, 9, 10 і 12 кв. метрів:
  4. Оптимальні розміри кухонних шаф для кухні
  5. Оптимальна і зручна висота робочої поверхні кухонних меблів для кухні
  6. Лінійна або однорядна кухня
  7. Дворядна - паралельна кухня
  8. L - образна - кутова кухня
  9. П - образна кухня
  10. півострівна кухня
  11. острівна кухня
  • Головна >
  • Планування і проектування кухні
  • Види, типи і приклади планування кухонних меблів для кухні з фото

    Зручність і ергономіка кухонних меблів багато в чому залежить від її планування, адже при правильному розміщенні кухонних предметів, розміри кухні втрачають свою значущість. Багато, при самостійній спробі розробити дизайн - проект меблевого гарнітура, допускають цілий ряд істотних помилок в такому важливому процесі, як проектування і планування своєї кухні. На меблевій фабриці Народні кухні від Лорето наші досвідчені професійні дизайнери, зі стажем роботи понад 29 років, допоможуть вам у вирішенні цього питання і розробити сучасний, індивідуальний дизайн - проект кухонного гарнітура, який буде відповідати всім сучасним вимогам до кухонних меблів.

    Функціональні зони - правило робочий трикутник на кухні

    Проектування і планування кухні - це необхідність враховувати золоте правило робочого трикутника. Цей термін пов'язаний безпосередньо з приготуванням їжі та укладає в собі певну послідовність: зберігання, оброблення та приготування їжі. Таким чином, перш за все, необхідно грамотно розташувати плиту, раковину і холодильник. Подальша робота зводиться до раціональному розташуванню елементів кухонних меблів: шаф, тумб, полиць, вбудованої техніки, виборі аксесуарів і фурнітури. Грамотно спроектований дизайн - проект кухонного гарнітура, завжди буде радувати всіх домочадців і, перш за все, саму господиню. Варіанти і приклади планування і проектування кухні можна подивитися в нашому каталозі кухонних меблів з безліччю реальних фото.

    Меблеве устаткування повинне мати такі функціональні зони:

    • зберігання посуду, продуктів, столового білизни, кухонних приладів і приладдя;
    • мийка, сушка посуду, оброблення продуктів;
    • теплова обробка їжі, що готується;
    • обідня зона для прийняття їжі.

    Фото приклади і варіанти планування кухні 5, 5.5, 6, 8, 9, 10 і 12 кв. метрів:

    • маленькі малогабаритні кухні в хрущовці;
    • кухонні гарнітури в: 4.5, 5. 5, 5 і 6 кв. метрів;
    • кухонні меблі на: 8, 9, 10, 11, 12, 13 кв. м;
    • кухні з еркером в будинках П44Т;
    • кухні в типових будинках серії: П-3М, П-44Т, П-46М, П-55, П-11М, І-111м, І-1 724, КОПЕ, КОПЕ-М-ПАРУС і т.д .;
    • кутові кухні;
    • вбудовані кухні;
    • кухонні гарнітури з вентиляційним коробом;
    • кухонні меблі з газовою колонкою;
    • кухня студія;
    • кухня вітальня;
    • кухонні гарнітури в приватних будинках і в котеджах;
    • меблі для офісу і т.д.

    Оптимальні розміри кухонних шаф для кухні

    • Відстань від підлоги до робочої поверхні шафи-столу - 850 -875мм
    • Відстань від підлоги до додаткової поверхні шафи-столу - не менше 620 мм
    • Відстань від робочої поверхні шафи-столу до нижньої поверхні навісної шафи - не менше 450 мм (оптимально 600 мм)
    • Висота підстави (цоколь) - не менше 75 мм
    • Глибина стільниці - 600 мм
    • Внутрішній розмір шафи-столу і шафи господарського - не менше 450 мм
    • Глибина настінної шафи - не менше 290 мм
    • Заглиблення підстави виробу (цоколя) від фасадної поверхні корпусу - не менше 20 мм

    Межі зручного захоплення руками у вертикальній площині

    Інститут естетики (ВНДІТЕ) на основі вивчення вітчизняної і зарубіжної практики і власних ергономічних досліджень виявив послідовний ряд операцій приготування їжі, функціональні рівні кожного з робочих місць і їх розміри по фронту.

    ВНДІТЕ запропонував усереднену висоту всіх робочих місць, що дорівнює 850 мм відповідно до середнім ростом жінки і умовами роботи стоячи.

    Оптимальна і зручна висота робочої поверхні кухонних меблів для кухні

    1. оброблення тесту з застосуванням додаткових зусиль
    2. приготування їжі на вручений поверхні плити
    3. первинна обробка продуктів
    4. місце для розміщення посуду, що остигає, сервіровки блюд
    5. зручна мийка та чистка посуду
    6. сприятлива середня висота робочої поверхні кухонних меблів

    Основні види і типи планування кухні:

    1. Однорядна - лінійна
    2. Дворядна - паралельна
    3. L-образна, кутова
    4. П-образна
    5. півострівна
    6. острівна

    У кожному з цих видів планування кухні лінії, що з'єднують, три центри активності - холодильник, мийку і плиту, складають так званий робочий трикутник. В правильно підібраному трикутнику відстані між його вершинами зведені до мінімуму, що дає можливість господині підійти до всіх потрібних кухонним предметів, не обмежуючи її рухів в кухонному просторі.

    Лінійна або однорядна кухня

    Розміщення меблів в один ряд найчастіше пов'язане або з маленькими розмірами кухні, або з використанням просторого приміщення, коли в одній частині великої кімнати розташовуються меблі, а інша призначена для приготування і прийому їжі. В цьому випадку, для дотримання "трикутника", раковину краще розташувати в центрі, а плиту і холодильник навколо неї. Причому між плитою і раковиною бажано встановити робочий стіл.

    Дворядна - паралельна кухня

    Такий вид розміщення меблів використовується, коли кухня є наскрізною. Плиту і мийку краще розташувати по одній стіні, а холодильник по іншій. Робочий трикутник, в цьому випадку збережеться, і робоча поверхня буде досить велика.

    L - образна - кутова кухня

    Розміщення меблів кутом найбільше підходить для невеликого квадратного приміщення. Якщо ж Ваша кухня має великі розміри, то відстань між робочими центрами стає занадто великим. Тому мийку і плиту потрібно розташувати максимально близько, залишивши між ними робочу поверхню.

    П - образна кухня

    Меблі

    розставляються уздовж трьох стін. При такому плануванні кухні можна зробити дуже зручний робочий трикутник. Задня стінка при цьому повинна бути не менше 2500 мм, а вільний простір між сторонами від 1200 до 2800 мм. При більш стислих розмірах створюється незручність і тіснота, а при більш вільної розстановці - непотрібний рух.

    півострівна кухня

    Півострівна кухня - це будь-який з варіантів планування кухні з додатковим випуском або робочої поверхні, або шафи з миттям або плитою. Як правило, це виступ, що відокремлює кухню від їдальні, він може використовуватися так само як стійка для сніданку або стіл сервіровки

    острівна кухня

    Острівна кухня - це U-образна кухня або L-образна кухня з доповненням в центрі. Це планування підходить тільки для великого приміщення. Найбільш зручні розміри "острова" 1200х1200 мм. У традиційному виконанні на середину кухні виноситься стіл з раковиною або плитою, але "островом" так само може бути звичайний обідній стіл або візок на колесах. Так само можна використовувати цей простір як робочу поверхню, а шафи використовувати для зберігання різного начиння. У такому варіанті планування кухні дуже багато варіантів для створення оптимального "робочого трикутника".
    пластик + кромка пвх Острівна кухня - це U-образна кухня або L-образна кухня з доповненням в центрі малогабаритні кухні ідеї дизайну в хрущовці кухні з еркером рамка алюміній рамка венге меблеві жалюзі барні стійки меблі для офісу міні - комплекси

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com