рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Побутові швейні машини

Читайте свіжу статтю про вибір побутової швейної машинки c новими порадами та рекомендаціями

Як не дивно, вимог, що пред'являються до швейних машинок, не так вже й багато. Гарна швейна машина повинна:

  • «Вміти» працювати з будь-якою тканиною:
  • виконувати всі відомі основні шви:
  • ніколи не ламатися.

Зрозуміло, в ідеалі, хотілося б, щоб швейна машинка практично не потребувала обслуговуванні, і при цьому була проста в освоєнні. Звичайно, хороший швейний комп'ютер може все, про що згадувалося вище, але він має єдиний недолік: комп'ютерна швейна машинка дуже дорога.

Багаторічний досвід продажів довів, що є ряд моделей недорогих швейних машинок від солідних виробників, які настільки функціональні, що здатні своїми можливостями задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів.

В першу чергу, це відноситься до лідерів продажів: швейним машинкам JANOME моделей 90A , 7518A і 7524A , А також до безперечного хіта швейних машин середнього класу - Pfaff Hobby тисячі сто сорок два .

Швейна машинка   JANOME 7518A   , Завдяки напрочуд простоті в обігу, ідеально підходить тим, хто тільки починає свій шлях майстра Швейна машинка JANOME 7518A , Завдяки напрочуд простоті в обігу, ідеально підходить тим, хто тільки починає свій шлях майстра. Це - класична швейна машина середнього класу, здатна працювати з будь-якими тканинами, забезпечуючи виконання 18 видів строчок, в тому числі оверлочних і трикотажних. Висока функціональність швейної машинки JANOME 7518A досягається легко замінними лапками, що дає можливість вшивати блискавки, робити подрубкі, атласну рядок і ін.

Розширений набір стандартних операцій, в поєднанні з петлею-автоматом і зручними регулюваннями, роблять можливості цієї швейної машинки практично необмеженими. Важливою особливістю швейної машинки JANOME-23U є те, що вона не потребує серйозного догляду і мастилі.

Швейна машинка   JANOME-90A   є старшою в лінії швейних машин JANOME середнього класу Швейна машинка JANOME-90A є старшою в лінії швейних машин JANOME середнього класу. Це дійсно багатофункціональна швейна машина, яка, крім бездоганного виконання 23 варіантів швів, має ще й надзвичайно продуману і зручну систему заправки ниток.

Висока надійність, міцність і ретельність виконання механізму швейної машинки JANOME-23L дозволяють їй однаково добре працювати як з джинсою і шкірою, так і з тонкими або тягнуться тканинами, забезпечуючи ідеальне якість строчки в усіх випадках.

Про швейну машинку   Pfaff Hobby тисячі сто сорок два   зазвичай говорять, що краще не говорити про неї, а хоча б раз спробувати шити Про швейну машинку Pfaff Hobby тисячі сто сорок два зазвичай говорять, що краще не говорити про неї, а хоча б раз спробувати шити. Ця витончена малятко, при свій скромною ціною, виконує 23 бездоганних рядки, включаючи оверлочні, потаємні і еластичні.

М'яка і плавна робота, а також практична безшумність швейної машинки Pfaff Hobby 1142 забезпечуються високотехнологічним горизонтальним ротаційним човником. У цій швейній машині передбачено все: від системи вимірювання розмірів гудзиків і петлі-автомата до кнопки реверсу, рукавної платформи і Нитковтягувач.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com