рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Guerlain запрошує на відкриття унікального бутика в Москві

1 березня 2018 року, в рік 190-річчя Будинку Guerlain, унікальний бутик Guerlain Parfumeur в Москві відкриє свої двері для всіх поціновувачів високої Парфуми. 1 березня 2018 року, в рік 190-річчя Будинку Guerlain, унікальний бутик Guerlain Parfumeur в Москві відкриє свої двері для всіх поціновувачів високої Парфуми

«Ось уже 190 років Будинок Guerlain створює парфуми. Аромат, як літературний або музичний твір, яке вимагає багато часу. Я сподіваюся, що кожен відвідувач унікального бутика GUERLAIN PARFUMEUR в ЦУМі гідно оцінить праці парфумерів Guerlain ", - Лоран Буало (Laurent Boillot), Президент, Генеральний Директор Guerlain.

У 1828 році створення Будинку Guerlain ознаменувався відкриттям першого бутика на вулиці Рю де ла Пе (Rue de la Paix) в серці Парижа. У 2016 році Guerlain представив концепцію бутиків Guerlain Parfumeur - на славу професії Парфумера, що склав реноме Будинки. Бутіки Guerlain Parfumeur відображають не тільки спадщина, особливості та майстерність, а й пропонують відвідувачам абсолютно новий досвід: в парфумерних скарбницях є від 90 до 110 ароматів. Ексклюзивні творіння - це справжня творча лабораторія, що розсовує межі сміливості і майстерності. Париж, Брюссель, Шанхай. А тепер Москва, ЦУМ - відкривається нова глава Guerlain Parfumeur.

Перший в Росії парфумерний бутік Guerlain Parfumeur відкривається на першому поверсі ЦУМу - одного з найбільших універмагів Європи, відсвяткувати в минулому році свій 110-річний ювілей.

Унікальна бібліотека ароматів.
У бутіку Guerlain Parfumeur в ЦУМі зібрано неповторний спадок, багатство і достаток світу Великого Будинку: з 1100 ароматів, створених з 1828 року, доступні 90. Бібліотека не має аналогів і складається з ароматів Guerlain, класифікованих відповідно до 4 гармоніями: свіжа, квіткова, східна, шипрова.

Парфумерний холодильник (Cave du Parfumeur), в якому підтримуються ідеальне освітлення і температура (17 градусів Цельсія) призначений для зберігання - немов вин Grands crus - ароматів Guerlain в легендарних флаконах "Бджоли".

Парфумерна iPad консультація.
Ексклюзивний бутік Guerlain Parfumeur запрошує всіх бажаючих в подорож у світ ароматів за допомогою унікальної парфумерної iPad консультації, дозволяючи скласти індивідуальний парфумерний профіль і підібрати свій аромат серед 90 творінь Будинки Guerlain.

Ательє персоналізації ароматів - справжнє мистецтво з оформлення флаконів. У бутіку Guerlain Parfumeur представлений вишуканий сервіс персоналізації флаконів «Бджоли». Ви можете вибрати колір флакона і прикрасити його кольоровою стрічкою, вибравши з трьох варіантів: le torsadé - гвинтовий шнурок, le papillon - краватка, la cravate - метелик. Додайте персональну гравіювання з вашим унікальним посланням.

У 1853 році П'єр-Франсуа-Паскаль Герлен (Pierre-François-Pascal Guerlain), зачарований красою молодої імператриці Євгенії, присвячує їй створений ним одеколон Eau de Cologne Imperiale. Щоб флакон відповідав високому рівню його аристократичним одержувачки, він створює флакон «Бджоли». На флаконі у формі Вандомской колони вручну з використанням чистого золота були промальовані 69 бджіл, символів Імперії, і рельєфні фестони.

В знак визнання Герлен отримав найвищу імператорську привілей - звання «Офіційного Парфумера Її Величності», що дозволило його славі поширитися в усіх великих дворах Європи. З тих пір Бджола і Будинок Guerlain тісно пов'язані. Бджола надихає творців, що створюють розкішні флакони і парфюмерно-косметичні шедеври.

7 кольорових флаконів «Бджоли», наповнені знаковими ароматами об'ємом 125 мл, будуть представлені в бутіку Guerlain Parfumeur в ЦУМі ексклюзивно в Росії. Перший в Росії парфумерний бутік Guerlain Parfumeur є абсолютною досконалістю в спадщині Guerlain - дійсно першим у всіх сенсах.

Перший в Росії парфумерний бутік Guerlain Parfumeur є абсолютною досконалістю в спадщині Guerlain - дійсно першим у всіх сенсах

До зустрічі в ЦУМі 1 березня в 18:00 на урочистій церемонії відкриття бутіка за участю Лорана Буало (Laurent Boiilot) і Метра Парфумера Тьєррі Вассера (Thierry Wasser).


28 лютого 2018
Guerlain відкриття

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com