рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ексклюзивні весільні сукні від українських дизайнерів

  1. Плаття з розшитим корсетом від Oksana Mukha
  2. Плаття з легким і ергономічним корсетом від Anne-Mariеe
  3. Елегантні сукні від Natalia Tausher
  4. Мереживні і шовкові сукні від Victoria Karandasheva
  5. Плаття ексклюзивного дизайну від Stelmashov

Жоден український дизайнер не входить в топ-5 або навіть 10 серед світових весільних дизайнерів, але, тим не менш, на вітчизняному ринку в цій сфері є чимало гідних професіоналів, які шиють ексклюзивні весільні сукні для наречених. Тому, якщо твоє весілля ще попереду, пропонуємо віддати перевагу вітчизняному виробнику. Чому? Дивись сама. Жоден український дизайнер не входить в топ-5 або навіть 10 серед світових весільних дизайнерів, але, тим не менш, на вітчизняному ринку в цій сфері є чимало гідних професіоналів, які шиють ексклюзивні весільні сукні для наречених oksana-mukha.com

Білосніжна сукня-русалка в підлогу від Оксани Мухи не поступається за своєю красою нарядам заморських кутюр'є. У ньому є кокетство, елегантність і вишуканість. Мереживний корсет з напівпрозорими вставками підкреслює лінію талії та грудей, а тонкий шкіряний пояс врівноважує тонкий перехід в спідницю зі шлейфом з стрейч-сатена.

Плаття з розшитим корсетом від Oksana Mukha

В кінці вісімдесятих українські наречені були обділені в виборі вінчального вбрання, адже магазини, які сьогодні практично на кожному розі ваблять майбутніх наречених в ті часи були не те що мрією, а чимось з області фантастики. Саме тоді і з'явилося на світ перше плаття за власним дизайном від Оксани Мухи. З того часу єдиний екземпляр поповнився тисячами своїх родичів, які виходять під брендом Oksana Mukha, який став сімейним бізнесом. А дочка головного ідейного натхненника стала обличчям компанії. Нам дуже сподобалися сукні з розшитим корсетом з останньої колекції, які в саму пору надіти на весняну та літню весілля.

oksana-mukha oksana-mukha.com oksana-mukha.com

Плаття з легким і ергономічним корсетом від Anne-Mariеe

Anne-Mariеe - студія весільної та вечірньої моди під керівництвом дизайнера Оксани Правник. Хочеш, щоб твоє найбільше значущі плаття в житті було з сегмента affordable luxury (доступна розкіш)? Ми знаємо де його шукати. Легкий і ергономічний корсет - родзинка всіх моделей весільних суконь Anne-Mariеe.

anne-mariee anne-mariee.com anne-mariee.com anne-mariee.com anne-mariee.com anne-mariee.com anne-mariee.com

Елегантні сукні від Natalia Tausher

Елегантність, чуттєвість і витонченість суконь ручної роботи, що створюються в українських реаліях за зразком зарубіжних законодавців весільної моди, допоможе нареченій але порозі в нове життя відчути себе королевою. Дивись, в яких сукнях дизайнер Наталія Таушер пропонує почати новий життєвий етап.

fb fb.me fb.me fb.me fb.me fb.me fb.me

Мереживні і шовкові сукні від Victoria Karandasheva

Всі найбільш затребувані сучасні моделі вінчальних нарядів нареченої можна знайти в колекціях від українського бренду Victoria Karandasheva. Мереживо і шовк - основний матеріал з якого створюються сукні.

fb fb.me fb.me fb.me fb.me fb.me fb.me

Плаття ексклюзивного дизайну від Stelmashov

Дизайнер Вікторія Стельмашова - член Союзу Дизайнерів України. Протягом багатьох років вона творить під брендом Stelmashov. Ексклюзивний дизайн і високі вимоги до матеріалів для пошиття на початковому етапі, неповторне дизайнерське плаття з акцентом на нареченій, як результат.

stelmashov stelmashov.com.ua stelmashov.com.ua stelmashov.com.ua

Після побаченого ти до сих пір не мрієш піти під вінець в платті від українського дизайнера?

Чому?
Хочеш, щоб твоє найбільше значущі плаття в житті було з сегмента affordable luxury (доступна розкіш)?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com