рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Житомир.info | Десять правил при виборі болгарки від компанії MOYO

Онлайн-магазин техніки та електроніки MOYO повідомив своїм покупцям десять правил при виборі болгарки.

Кілька рекомендацій, які допоможуть вибрати інструмент, що оптимально підходить для конкретних умов експлуатації і здатний впоратися з усім спектром покладених на нього робіт.

Новітнє обладнання від різних виробників можна підібрати тут http://www.moyo.ua/instrument/electroinstrument/bolgarky/ .

1. Плануючи використовувати УШМ нерегулярно або не більше 30-40 хвилин в день, можна сміливо купувати побутову модель. Якщо ж мова йде про інтенсивну тривалій роботі (по кілька годин на добу), то ваш обов'язковий вибір - інструмент професійного класу.

2. При виборі машини для тривалої складної різання варто враховувати не тільки потужність, але і об'єм двигуна - саме діаметр двигуна визначає максимальний крутний момент моделі, а, отже, і її продуктивність.

3. Для робіт, що вимагають особливої ​​мобільності, найбільш доречною буде одноручна модель з однієї додаткової рукояткою. Такі болгарки традиційно мають невеликі розміри і меншу вагу, ніж дворучні аналоги.

4. Моделі під диск діаметром 230 мм доцільно купувати тим, кому належить різати, шліфувати або зачищати великі заготовки, товсті труби і куточки, робити штроби. Для обробки невеликих деталей і точних відрізних робіт має сенс віддати перевагу менш габаритні, важкі і дорогі моделі під коло 115 і 125 мм.

5. Для роботи з бетоном варто вибрати максимально потужну УШМ з низькими оборотами, а для металевих поверхонь швидше знадобиться більш спритний машина.

6. Наявність плавного пуску дозволяє уникнути різкого ривка при увімкненні, запобігаючи передчасному зносу механічних і електричних вузлів інструменту. Позбавлені цієї опції найбільш потужні інструменти здатні просто вибити пробки, давши надмірне навантаження на мережу.

7. В роботі з крихкими або неоднорідними матеріалами корисними будуть функції регулювання швидкісних показників і підтримки обраної частоти.

8. Не варто економити на системі автоматичного балансування круга і захисту від високих короткочасних перевантажень. Це продовжить термін служби дротяних щіток і допоможе уникнути нерівномірного зносу диска.

9. Ефективний захист від вібрації - запорука комфортності роботи.

10. Слід оцінити, як УШМ лежить в долоні, а також наскільки зручно включення кнопок.

Саме від цього залежить стомлюваність фахівця в процесі роботи, а, отже, і якість результату. Вузькі рукоятки, гумові накладки і спеціальні виїмки для пальців покликані полегшити виконання навіть найскладніших завдань. Підібрати оптимальну болгарку як початкового, так і професійного рівня можна на сайті інтернет-магазину MOYO http://www.moyo.ua/ .

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com