рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В Англії почалося нашестя гусені, від контакту з якими хочеться здерти шкіру

Нашестя гусені. Фото: Websad.ru

В Англії почалося нашестя гусені, від контакту з якими хочеться здерти шкіру https://cdn.segodnya.ua/img/article/10180/65_main_new.1493856758.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/10180/ 65_tn.1493856758.jpg 2017-05-04T06: 36: 16 + 03: 00 Світ Простого дотику цих комах двома мільйонами крихітних колючих волосків досить, щоб викликати миттєву шкірну реакцію

Мешканка Ессекса розповіла, що на кожному її дереві в саду живе понад 500 небезпечних гусениць під назвою златогузка.

71-річна Джилл Даутфайр виявила на своєму комірі отруйну гусінь під назвою златогузка, дотик якої може викликати висипання на руках, проблеми з диханням і залишити рубці на шкірі. За словами жінки, після того як вона струсила комаха з шиї, їй захотілося буквально здерти свою шкіру, повідомляє Лайф з посиланням на Daily Mail.

Джилл розповідає, що в її селі в Англії буквально навала небезпечних гусениць, які можуть вирости до 38 мм в довжину. Простого дотику цих комах двома мільйонами крихітних колючих волосків досить, щоб викликати миттєву шкірну реакцію.

"Через кілька годин у мене з'явилася величезна висип на шиї, схожа на сто укусів. Від болю мені хотілося розірвати свою шкіру. При цьому на кожному дереві в нашому саду живе близько 500 цих небезпечних комах", - розповідає Джилл Даутфайр.

Небезпека златогузок полягає і в тому, що просто порив вітру може здути їх отруйні волоски, які при попаданні в легені викликають запалення дихальних шляхів і шкіри. Златогузки зазвичай сіро-чорного кольору з біло-червоним малюнком, у них довгий волосяний покрив. Вони харчуються частіше листяними деревами, такими як дуб, вишня, слива, яблуня і груша.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com