рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Одяг секонд хенд: правда чи міфи

Одяг секонд хенд в сучасному світі сприймається неоднозначно. Напевно Ви чули від знайомих про супер класних брендових речах «з бірочка», які можна купити на секондах за смішну ціну. В умовах нинішньої кризи, саме час піти і на власні очі переконатися в тому, про що так захоплено розповідають, а заодно розвіяти або підтвердити всі міфи і легенди, що стосуються «товарів з Європи».

Після відвідин кількох найбільших і популярних в Києві магазинів одягу секонд-хенд я можу поділитися своїми враженнями.

1. Особливу увагу необхідно звертати на день, в який ви збираєтеся відвідати секонд. Це дуже важливо, тому що найчастіше нове надходження товару відбувається кожного тижня в певний день. У день привозу вибір найбільший і найвищі ціни. Відповідно шанси придбати гарний одяг секонд хенд великі і покупців-конкурентів так само багато. З кожним наступним днем ​​асортимент і вартість товару значно зменшується. Магазини не роблять з цього таємниці і широко рекламують свої знижки, тому перед походом в магазин варто ознайомитися з даною особливістю, щоб зробити вигідні покупки.

2. Якщо раніше ніколи не були в магазинах товарів секонд-хенд, то перша перешкода, з яким ви зіштовхнетеся - це психологічний бар'єр. Знаючи, що ці речі колись прикрашали тіла інших людей, буде складно спочатку навіть торкатися до одягу секонд-хенд. Підсилює це відчуття ще й запах. О так! Запах - це незмінний атрибут всіх подібних магазинів. Але це необхідна умова. Кожна партія товару секонд хенд проходить дезінфекцію з використанням хімічних реактивів, які залишають запах. Тому одяг секонд хенд часто чистіше і безпечніше для здоров'я, ніж товар привезений нелегально без відповідних документів. Позбутися від запаху легко, досить просто випрати річ або вивітрити.

3. 3 У магазинах одягу секонд-хенд немає звичного для нас розподілу товарів то стилю, сезоном, кольором і розміром. Кофтинки окремо, джинси окремо - ось і все поділ. Тому для пошуку потрібної речі доведеться переглянути і помацати буквально кожну річ і витратити дуже багато часу (врахуйте це перед тим як планувати подібний шопінг).

4. Якщо ви володарка осикою талії і носіть одяг розміру S і ХS, то тут вам не пощастило. З незрозумілих для мене причин, кількість одягу маленьких розмірів мізерно мало! Навпаки, для власниць більш пишних форм вибір одягу секонд-хенд огромезен. І взагалі склалося враження, що подібні магазини створені для людей нестандартими габаритів: одяг занадто велика, а на полицях нагромаджується жіноче взуття або 35, або 41 розміру. Есочкам з 37 розміром ноги буде складніше оновити собі гардероб.

5. Асортимент товарів приємно здивував! Тут представлена ​​не тільки одяг секонд хенд, взуття та сумки, а й штори, тюль, іграшки і навіть ... шафа)) І що мене по-справжньому здивувало, так це норкові шуби! Так, так, в магазинах повно одягу їх натурального хутра і натуральної шкіри. 5

6. Дитячий одяг секонд хенд - це те, заради чого варто зайти в магазин «одягу з Європи». Зазначу верхній одяг для самих маленьких - найчастіше в ідеальному стані, сучасна і якісна. Якщо у вас немає ніяких забобонів з приводу дитячого одягу б / у, то вам сюди.

7. Ціна. Практично всі люди йдуть в магазин одягу секонд-хенд насамперед в надії заощадити. Але так чи там дешево? Про це складно сказати однозначно. Якщо порівнювати з речами з нових колекцій брендових магазинів, то звичайно ціни на секондах в рази менше. Сильно зношені, неякісні товари теж недорогі (в останній день перед новим завезенням ціна може досягати 17 грн за кілограм). Але річ дійсно хорошої якості коштує в секондах, як на мене, далеко не копійки (особливо якщо врахувати, що це до тебе вже носили). Наприклад, норкова шуба в ідеальному стані коштувала 15 000 грн. Дорого чи дешево - вирішуйте самі.

Блоггер Джилліан Оуенс перетворює одяг секонд-хенд в дизайнерські речі

8. Що стосується якості товару, то хочеться сказати - треба шукати! Дійсно серед купи неприємно пахне одягу секонд-хенд можна знайти хороші натуральні тканини, цікаві забарвлення, відмінний крій. Але одна велика проблема секондів - старомодність. Найчастіше буває так: якісно, ​​але вже дуже старомодно. Як варіант: накупити одягу з якісних матеріалів і перешити її відповідно до вимог сучасної моди.

Одяг секонд хенд: Баул vs БільшовикОдяг секонд хенд: Баул vs Більшовик

9. Якщо ж порівняти Баул на Академмістечку і секонд на Шулявці (так і не знаю, чи є у нього назва), можна виділити такі особливості:

  • Баул - це мережа з магазинами на Академмістечку і Позняках;
  • секонд на Шулявці - це приміщення, в якому є сусідами різні магазини з різною ціновою політикою. Візуального поділу немає, але у кожного магазину свої правила, консультанти і каси;
  • Баул - велике окремо розташована одноповерхова приміщення;
  • секонд на Шулявці - 3 поверхи покинутого цеху заводу «Більшовик». Перший поверх - напівпідвальне і сире приміщення без вікон, другий поверх - вже з величезними вікнами і стелями, третій поверх - невеликий «балкон», який утворився за рахунок високих стель 2-го поверху. У холодну пору там холодно і сиро, незважаючи на старанно працюють обігрівачі та теплові завіси.
  • секонд на Шулявці сповнений консультантів, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину і навіть самі пропонують свої послуги, в Баулі такого сервісу не помітила.
  • що стосується кількості товару, то в секонді на Шулявці вибір набагато більше, а асортимент ширше.

Особисто мені якогось супер ексклюзиву роздобути на секонді не вдалося Особисто мені якогось супер ексклюзиву роздобути на секонді не вдалося. Але думаю, що це справа випадку, удачі і звичайно ж досвіду. Піти один раз на секонд і відразу ж повністю вдало оновити свій гардероб і знайти те, що так давно шукав (і все це практично задарма) не розраховуйте. Думаю, що перш, ніж потрапити в торговельний зал одяг секонд хенд вже проходить ретельний відбір персоналом і «особливо наближеними модницями», а нам доводиться сподіватися лише на те, що вислизнуло від їхньої уваги.

шопіться в магазинах секонд хенд треба вміти. Серед сірої купи одягу не так просто розгледіти гарну річ (але вона там є!). Для цього необхідний досвід, смак і терпіння. Грань між ультрамодного сучасним одягом і мотлохом з бабусиної шафи дуже тонка, і якщо вам легко вдається розділяти ці два поняття - то ви створені для секондів (ну або секонди створені для вас).

Але так чи там дешево?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com