рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Які таблетки для басейну краще?

Щоб вода в басейні завжди радувала своєю чистотою, рекомендуємо використовувати спеціальні таблетки для басейну , - найбільш вигідний, надійний і зручний спосіб хімічної обробки води з метою дезінфекції. Для вирішення конкретної проблеми необхідно підібрати відповідний препарат для швидкого і якісного знезараження води. У списку найбільш затребуваних і високоефективних препаратів числяться таблетки, що містять хлор, бром і активний кисень.

таблетки для басейну

Що використовувати для підтримки якості води?

Найбільш популярний бренд в Україні - Аквадоктор. Хімія для басейнів Аквадоктор використовується для корекції кислотності і жорсткості води. Для цих цілей необхідно застосовувати препарати Авкадоктор серії рН + і рН, які призводять баланс лужності і кислотності до необхідних показників. Порушення балансу рН в ту чи іншу сторону зробить воду непридатною для купання.

Важливу роль в експлуатації басейну грає своєчасна і якісна дезінфекція водного середовища. Таблетки серії С-60 і С-90 бренду Аквадоктор забезпечать повну і швидку дезінфекцію. Дезінфікантами на основі активного кисню Water Shock О2, який не має запаху, застосовується в надувних басейнах, для дітей.

Дезінфікантами на основі активного кисню Water Shock О2, який не має запаху, застосовується в надувних басейнах, для дітей

Альгіциди Аквадоктор серії АС добре зарекомендували себе проти водоростей, так як блокують розвиток мікроскопічних рослин. Каогулянти серії FL SF роблять воду прозорою і кристально чистою. Все зважені у воді частинки осідають, і за допомогою пилососів легко прибираються.

Застосовувати таблетки необхідно після детального ознайомлення з інструкцією, що додається. Наднормативне дозування - шкодить здоров'ю людини, недостатнє - не дає очікуваного ефекту.

Інтернет магазин greenhol.com пропонує широкий вибір препаратів Аквадоктор! Ви зможете підібрати засіб для тих завдань, які необхідно вирішити, і вода в вашому басейні завжди буде чистою!

Що використовувати для підтримки якості води?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com