рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати коханій дівчині на день народження. Топ 12 ідей

  1. Що подарувати коханій дівчині на день народження (17 років)
  2. Зарядний пристрій для телефону з дзеркалом
  3. Унікальна канцелярія і еко-сувеніри
  4. Еко-куб "Жасмин»
  5. оригінальний текстиль
  6. Плед з рукавами
  7. Що подарувати коханій дівчині на день народження 30 років
  8. Музичний заварювальний набір «Співоча пташка»
  9. романтичні подарунки
  10. Шкатулка з секретом Gearbox
  11. Стильні штучки на кожен день
  12. парасолька Magic

27 червня 2017 р

Коли йде мова про ефектних презенти для коханої дівчини, чомусь з усіх боків радять дарувати стрибок з парашутом або кільце з діамантом. Ідеї, звичайно, непогані, але не всі дівчата люблять екстрим, як і не всі хлопці можуть собі дозволити побалувати кохану дорогим прикрасою.

А ось замовити улюбленої до дня народження оригінальний подарунок на LovePresent .ru, який її захопить, здивує і порадує - може кожен. Тому ми з радістю вибрали найбільш цікаві варіанти з наших віртуальних вітрин і помістили їх в цей захоплюючий огляд.

Отже, представляємо вашій увазі ТОП-12 незвичайних подарунків коханій до дня народження і будь-якого іншого свята.

Вражає і балуйте! А наші подарунки вам в цьому допоможуть!

Що подарувати коханій дівчині на день народження (17 років)

незвичайні гаджети

Ювелірна флешка

Ювелірна флешка

У наш час, щоб здивувати студентку, спортсменку і просто красуню оригінальним подарунком досить вибрати незвичайну флешку з хорошим об'ємом пам'яті. І перше місце серед «дівочих» накопичувачів впевнено займають ювелірні флешки, дизайн яких дійсно вражає!

Корпус кожної флешки зовсім не схожий на щось з розряду «електроніки». Це може бути вишукана брошка, ніжний кулон, стильний браслет і мерехтливий стразами брелок. Тварини, квіти, сумочки і навіть фігурки знаків зодіаку - все, що любить ваша половинка, втілено в ювелірних гаджетах. Просто вибирайте і даруєте їй на день народження розкіш і функціонал в одному презент!

Зарядний пристрій для телефону з дзеркалом

Зарядний пристрій для телефону з дзеркалом

Мобільна батарея, що дозволяє заряджати сів смартфон буквально «на бігу», дуже корисний подарунок дівчині. Але, повірте, улюблена оцінить його набагато вище, якщо дизайн гаджета буде їй приємний і знаком.

Наша пропозиція - портативний зарядний пристрій з корпусом у формі складного дзеркальця. З таким девайсом і телефон, і макіяж завжди в повному порядку!

Унікальна канцелярія і еко-сувеніри

Недатований щоденник Butterfly Pond

Недатований щоденник Butterfly Pond

Блокноти і записні книжечки - вірні супутниці сучасних студенток. І не тільки тому, що в них зручно швиденько фіксувати важливу інформацію. Красиві щоденники просто подобаються дівчатам по тій невідомої причини, що і хлопцям всілякі ліхтарики. А, що в них записувати: лекції, рецепти або свої враження - це вже справа другорядна. Книжечка має бути і крапка. Так що даруйте - не прогадаєте.

Головне, замовляйте не нудний блокнот в сірій обкладинці, а красиву дизайнерську річ. Таку, як недатований щоденник Butterfly Pond в розписного обкладинці. Його навіть в руках тримати приємно, не кажучи вже про те, щоб користуватися.

Якщо ваших коштів вистачає на більш розкішний презент, то не проходьте повз незрівнянно-рожевої книжечки Pink в шкіряній обкладинці, доповненої справжнім замочком. Дівчина буде в захваті від такого презенту, тому як це не просто блокнотик, а ефектний аксесуар, що підкреслює її стиль.

Еко-куб "Жасмин»

Еко-куб Жасмин»

Недорого не означає банально. Так вирішили винахідливі виробники еко-сувенірів і випустили унікальний набір для вирощування рослин і квітів. Причому деякі з них настільки екзотичні, що в наших широтах їх просто так не зустрінеш. Продається набір ось в такому кубику з натурального дерева. Упаковка-кубик за сумісництвом є ще і незвичайним горщиком для майбутнього рослини. У нашому випадку - ніжного жасмину.

Еко-куб - відмінне доповнення до основного презенту і цікавий самостійний подарунок для дівчинки, дівчата і жінки до будь-якого свята.

оригінальний текстиль

Подушка «Панда»

Подушка «Панда»

Що дарувати сімнадцятирічної дівчини? Звичайно ж, м'якого ведмедика! Але не стандартного Тедді з неї ростом, а м'яку панду, яка в кілька простих рухів перетворюється в зручну подушку!

Подушка-іграшка прикрасить кімнату дівчини і стане в нагоді їй для комфортного відпочинку під час подорожей.

Плед з рукавами

Плед з рукавами

Крутий подарунок коханій - м'який флісовий плед з рукавами. Загорнувшись в просторий плед, дівчині не потрібно буде висувати руки під час роботи за комп'ютером, читання книги, перегляду серіалу, тисканий кота і поїдання смачненького. Плед повністю захистить кохану від холоду, і в той же час не буде утрудняти рухів.

Плед повністю захистить кохану від холоду, і в той же час не буде утрудняти рухів

Якщо у коханої день народження взимку, то ще одним хорошим подарунком стане ось така тигрова подушка з підігрівом.

Що подарувати коханій дівчині на день народження 30 років

Цікаві кухонні аксесуари

Набір для масла і оцту «Вогнегасник»

Набір для масла і оцту «Вогнегасник»

А при масла в вогонь ваших почуттів! Подаруйте дівчині на день народження незвичайний набір для масла і оцту, де ємності виконані у вигляді крихітних вогнегасників. Нехай улюблена бачить, як «гаряче» ви до неї ставитеся.

Музичний заварювальний набір «Співоча пташка»

Музичний заварювальний набір «Співоча пташка»

Коли не знаєш, що краще вибрати для дівчини - інтер'єрне прикраса, незвичайну посуд або щось для душі, то потрібно замовити оригінальний чайник набір «Співоча пташка». Елегантний дизайн набору, зробленого у вигляді срібної клітини з пташкою усередині, будь-яку призведе в невимовний захват. А то, що пташка ще й співає, поки в ній заварюють чай, вразить навіть саму досвідчену леді.

романтичні подарунки

Роза з золотим бутоном

Роза з золотим бутоном

Навіть мільйони червоних троянд рано чи пізно зів'януть. А ось одна-єдина зі срібла і золота все життя буде нагадувати улюбленої про ваших ніжних, щирих почуттях, що не в'януть з роками, а тільки міцніють і мерехтять новими гранями.

Срібна троянда з золотим бутоном - прекрасний подарунок дівчині на день народження і просто так, як знак вашого захоплення її красою та вишуканістю.

Шкатулка з секретом Gearbox

Шкатулка з секретом Gearbox

У кожної дівчини повинна бути особлива коробочка, де вона буде зберігати прикраси, б'юті-аксесуари, інші важливі дрібниці. Тому до дня народження улюбленої сміливо замовляйте ексклюзивну скриньку Gearbox.

Особливість авторської штучки в її маленькому секреті. Щоб скриньку відкрити, потрібно знайти на корпусі не тільки ключик, але і замкову щілину, майстерно заховану майстром.

Подарунок буде втричі приємніше, якщо ви заздалегідь заховаєте в шкатулку брелок у формі сердечка або інший вишуканий сувенір.

Стильні штучки на кожен день

Термокружка Contigo West Loop

Термокружка Contigo West Loop

Коли не знаєте, що дарувати дівчині - замовляйте стильну термокружку. Вона завжди стане в нагоді студентці, домогосподарці, бізнес леді, спортсменці і автомобілістки. Кружка надовго зберігає температуру напою і дозволяє насолоджуватися ним прямо на ходу, не втрачаючи часу на затяжні перерва на каву.

А якщо вже ми говоримо про незвичайні подарунки, то пропонуємо замовити коханої до дня народження термокружку Contigo West Loop з яскраво-червоним корпусом. Незвично крута річ.

парасолька Magic

парасолька Magic

Серед звичних аксесуарів, без яких не обходиться жодна дівчина, також можна знайти масу оригінальних штучок. Наприклад, таких, як парасольку Magic. Великий червоний купол парасольки розквітає дивовижними візерунками, як тільки на нього впаде перша крапля дощу.

Магія парасольки закінчується разом з негодою, але її цілком достатньо, щоб настрій коханої навіть в самий похмурий день залишалося райдужним!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com