рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунки до 8 березня: що подарувати коханій дівчині або дружині на восьме марта?

  1. Оригінальний подарунок на 8 березня!
  2. Як правильно вибрати подарунок на 8 березня?
  3. Які подарунки до 8 березня дарувати не бажано!
  4. Подарунок дівчині на 8 березня від ZBIRD!

З приходом весни оживає вся природа, повітря стає свіже і навіть сонце вражає багатством своїх відтінків. Початок цієї пори завжди ознаменовано найніжнішим, зворушливим і прекрасним святом - Національним жіночим днем! Напевно, сьогодні рідко хто згадає, яким шляхом Кларі Цеткін довелося домогтися його проголошення, однак 8 березня святкують всі. Хоч в цей день і не влаштовуються жіночі мітинги, як передбачалося ідейної натхненницею, але певні традиції в суспільстві існують. Представниці прекрасної статі приймають від чоловіків подарунки на восьме березня, як прояв любові, турботи, поваги і вдячності.

Хочете, щоб Ваша улюблена відчула себе королевою в міжнародний жіночий день? Тоді Вам варто серйозно задуматися над тим, що подарувати жінці на 8 березня? Духи, сковорідка з антипригарним покриттям, сертифікат у фітнес-центр ... А чи не здається Вам, що це банально і нудно? Якщо, звичайно, такий подарунок не входить в Ваш план помсти за дезодорант і шкарпетки на 14 жовтня. Трепетне ставлення і любов найкраще передасть вишукана прикраса з золота або платини. Такий подарунок на 8 березня надто дорогою? А коли, як не зараз балувати кохану дівчину або дружину?
Хочете, щоб Ваша улюблена відчула себе королевою в міжнародний жіночий день

Верхній одяг навесні стає легшою. Таке час відмінно підходить для носіння ювелірних виробів, підкреслюють ніжні пальці, весняне сяйво очей або граціозну шию Вашої обраниці. Ювелірна фабрика ZBIRD з радістю Вам у всьому допоможе!

Оригінальний подарунок на 8 березня!

Вибрати, що подарувати дівчині на 8 березня одночасно легко і складно. Легкість вибору ювелірної продукції полягає в тому, що навесні в такий жіночний свято, квіткові мотиви актуальні як ніколи. Складність полягає в безмежному асортименті прикрас флористичної тематики. В каталозі ZBIRD квіти покладені в основу створення сережок, перснів, брошок, підвісок - а завдяки розвиненій фантазії наших ювелірів вони придбали найцікавіші форми. Такий подарунок коханій на 8 березня обов'язково сподобатися. Наші дизайнери створили чудові прикраси з платини і золота у величезній різноманітності. Для цінителів вишуканості можемо запропонувати коштовності з інкрустаціями смарагдів, сапфірів або рубінів. Не обійшлося в нашому каталозі і без «кращих друзів дівчат» - діамантів. Так, що подарувати коханій дівчині Ви можете будь-яку прикрасу.

Золоті квіти - сережки гвоздики прекрасно доповнять образ Вашої тендітною і ніжною обраниці. Граціозні і величні троянди з розсипами діамантів в сережках, кільці або кулоні - вибір справжнього ювелірного знавця. Розкішна орхідея, часто спливає в останніх колекціях коштовностей, загадкове і цікаве втілення природи - найкращий подарунок на 8 березня для стильної красуні.

Ромашки, волошки, братки, тюльпани (символ свята) в ювелірному виконанні стають справжніми витворами мистецтва. Розбавити металеві відтінки допомагають інкрустації дорогоцінними каменями, передають красу природних тонів, наділяючи їх мальовничій глибиною і блиском. У ювелірній справі використовуються не тільки розпустилися квіти, а й найніжніші бутони, листя, паростки найрізноманітнішої форми. Виглядають вони ніжно і чарівно, щоб підкреслювати тонку натуру кожної дівчини. Якщо ж потрібно щось особливе, рекомендуємо купити ексклюзивні подарунки, ефектні брошки або підвіски в формі міні-букетів.


Квіткові мотиви в прикрасах як ідеї подарунків на 8 березня займають лідируючі позиції тому, що прикраса в порівнянні з живою рослиною ніколи не зів'яне, не втратить своїх пелюсток, а тому стане постійним нагадуванням про Вашу турботу і почуттях.

Як правильно вибрати подарунок на 8 березня?

Багато чоловіків досить легковажно ставляться до міжнародного жіночого дня, не надто обтяжуючи себе вибором подарунка коханій. У той час, як практично кожна жінка прагне уваги, особливого ставлення і хвилюючого презенту від представника сильної половини людства. Ні до чого не зобов'язує коробка цукерок і букет тюльпанів - це подарунок від колеги по роботі, а не від коханого.

Як вгадати з вибором, що подарувати дружині на 8 березня, як зробити так, щоб цей подарунок зігрівав їй душу? Для початку потрібно хоча б уважніше до неї ставиться. Зазвичай, відповідь лежить буквально перед Вами. Хіба, проходячи повз ювелірного салону, дівчина Вам не говорила: «Подивися, які милі сережки»? Або: «Бачила сьогодні таке класне кільце в журналі". Зізнайтеся, це було з кожним чоловіком. Чому б не скористатися цією інформацією і не зробити своїй дамі прекрасний подарунок.

Звичайно ж, всі жінки різні, і кожної з них прикраса потрібно підбирати з особливою ретельністю. Жінка прекрасна в будь-якому віці, але навряд чи Ваша мама прийде в захват від великих Пусети або помітних кілець з розсипом різнобарвних каменів. Це безперечно подарунок коханій дівчині з почуттям стилю. Можливо, мамі краще піднести гарні класичні сережки з діамантом або перлами? Юній донечці краще вибрати маленьку підвіску з золота з цікавим квіткою і камінчиком. У підлітковому віці важливо розвивати хороший смак у дитини. Обов'язково правильно визначте розмір прикраси у випадку з кільцями. Якщо Ви шукайте що подарувати дружині, зверніть увагу на те, що вона зазвичай носить і які метали воліє взагалі. Приділивши увагу деталям, Ви зможете зробити особливо приємний презент. Тільки ні в якому разі не забувайте, що будь-який подарунок повинен бути оформлений відповідним чином. Підкреслити вишуканість прикраси можна, вибравши для нього гарну оксамитову коробочку або футляр, кращі варіанти яких представлені в каталозі ZBIRD.

Які подарунки до 8 березня дарувати не бажано!

У прагненні полегшити ситуацію чоловіків напередодні 8 березня, були проведені багато досліджень. Сьогодні існують так звані рейтинги антиподарунків на жіноче свято, які безумовно сподобаються жінкам. Соціальні опитування проводилися в багатьох країнах, але думки жінок зійшлися на тому, що вони не хочуть отримувати такі подарунки:

  • дешеву біжутерію, дівчата сходяться на думці, що це ознака скупості і несмаку обранця;

  • готівкові гроші - еквівалент того, що жінка байдужа чоловікові, і він не бажає надавати їй увагу чи піклування;

  • сертифікати на екстремальні розваги - не всі дівчата розділяють участь в видах спорту, які становлять небезпеку для їх здоров'я. Хіба що, Ви точно впевнені, що обраниця із задоволенням стрибне з парашутом або поганяє на байку;

  • абонемент в спортзал - подарунок дівчині, який може образити її, як натяк на зайву вагу;

  • побутову техніку - сприймається як нагадування жінці про її роботі по дому або турботах на кухні.

Подарунок дівчині на 8 березня від ZBIRD!

Ювелірна фабрика ZBIRD з упевненістю стверджує, що кожна жінка має власною індивідуальністю і вишуканістю. Тому, вибираючи, що подарувати на 8 березня жінці, віддавайте перевагу тим коштовностей, які повною мірою відповідають її внутрішнього світу. Працюючи над своїм асортиментом, ювелірна фабрика ZBIRD дотримується однієї італійської мудрості, яка говорить, що приємні емоції живлять життя. Кожне наше виріб має не тільки матеріальну цінність, а й наповнене естетичним змістом. Ми впевнені, що радість, доставлена ​​коханій людині від прикрас, дивовижна тим, що вона не втрачає свого блиску з часом і повертається до «відправнику» подвійно. Ювелірна фабрика ZBIRD з радістю стане Вашим вірним помічником в підготовці подарунків коханій жінці!

Як правильно вибрати подарунок на 8 березня?
Хочете, щоб Ваша улюблена відчула себе королевою в міжнародний жіночий день?
Тоді Вам варто серйозно задуматися над тим, що подарувати жінці на 8 березня?
А чи не здається Вам, що це банально і нудно?
Такий подарунок на 8 березня надто дорогою?
А коли, як не зараз балувати кохану дівчину або дружину?
Як правильно вибрати подарунок на 8 березня?
Як вгадати з вибором, що подарувати дружині на 8 березня, як зробити так, щоб цей подарунок зігрівав їй душу?
Хіба, проходячи повз ювелірного салону, дівчина Вам не говорила: «Подивися, які милі сережки»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com