
Спагеті з морепродуктами
Фото: dashu83 / FreepikКальмар - це молюск, який люблять всі цінителі морепродуктів . Сьогодні ми розповімо, як приготувати італійську пасту з кальмарами, томатами черрі, часником і білим вином.
Інгредієнти на 4 порції:
- 400 г пасти
- 500 г очищених кальмарів
- 300 г помідорів чері
- 1 зубчик часнику
- подрібнена петрушка
- біле вино
- оливкова олія
- гострий перець
- сіль, мелений перець
- тертий пармезан
Рецепт приготування:
- Обсмажити часник в оливковій олії разом з нарізаною гострим перцем.
- Додати кальмари, нарізані кільцями, і смажити кілька хвилин. Скропити вином і випарити його на сильному вогні.
- Додати помідори черрі, розрізані навпіл. Обсмажити кілька хвилин, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
- Тим часом зварити пасту і додати її в сковороду з томатним соусом і кальмарами.
- Добре перемішати, вимкнути вогонь і посипати подрібненою петрушкою. Подавати разом з тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати соус болоньєзе від Джеймі Олівера . Ми також ділилися рецептами соусу бешамель .
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:
Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram
джерело: сьогодні