Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Спагеті з кальмарами і томатним соусом - рецепт з часником, білим вином, петрушкою і пармезаном
Спагеті з морепродуктами
Фото: dashu83 / Freepik
Кальмар - це молюск, який люблять всі цінителі морепродуктів . Сьогодні ми розповімо, як приготувати італійську пасту з кальмарами, томатами черрі, часником і білим вином.
Паста з кальмарами, помідорами і часником
Інгредієнти на 4 порції:
400 г пасти
500 г очищених кальмарів
300 г помідорів чері
1 зубчик часнику
подрібнена петрушка
біле вино
оливкова олія
гострий перець
сіль, мелений перець
тертий пармезан
Рецепт приготування:
Обсмажити часник в оливковій олії разом з нарізаною гострим перцем.
Додати кальмари, нарізані кільцями, і смажити кілька хвилин. Скропити вином і випарити його на сильному вогні.
Додати помідори черрі, розрізані навпіл. Обсмажити кілька хвилин, посолити, поперчити, накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин.
Тим часом зварити пасту і додати її в сковороду з томатним соусом і кальмарами.
Добре перемішати, вимкнути вогонь і посипати подрібненою петрушкою. Подавати разом з тертим пармезаном.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати соус болоньєзе від Джеймі Олівера . Ми також ділилися рецептами соусу бешамель .
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:
Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше