рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прості домашні млинці - 100 золотих рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Млинці на кислому молоці
  2. Млинці з сьомгою і сирним сиром
  3. Млинці без яєць
  4. Млинці з фруктами
  5. Млинці з сьомгою і ікрою
  6. Млинці на швидку руку
  7. фаршировані млинчики
  8. Млинці з вареним згущеним молоком
  9. російські млинці
  10. Млинці з яйцем і цибулею
  11. яєчні млинчики
  12. Млинці на дріжджах
  13. Начинка для млинців
  14. Млинці з картопляного пюре
  15. Млинці з різними начинками
  16. млинці шпинатові
  17. Млинці з капустою і грибами
  18. Млинці з манки
  19. Млинці з яблуками
  20. крохмальні млинці
  21. тайські млинці
  22. Ситні млинці з начинкою
  23. вівсяні млинці
  24. Млинці з корицею
  25. Млинці з сиром
  26. Млинці з вишнею
  27. Млинці на сухому молоці
  28. Млинці з червоною рибою

Відмінний варіант для святкового столу або для романтичної вечері. Смачна і ніжна закуска.

Млинці на кислому молоці

Відмінний варіант для святкового столу або для романтичної вечері

Якщо у вас скисло молоко - не впадайте у відчай і не викидайте його. Краще приготуйте млинці на кислому молоці, простий рецепт яких буде по плечу навіть початківцям кулінарам. Просто, швидко і смачно.

Млинці з сьомгою і сирним сиром

Розповім, як приготувати млинці з сьомгою і сирним сиром в домашніх умовах. Це дуже простий рецепт, і вам точно сподобається смак цього блюда і його святковий вигляд. Спробуйте, рекомендую!

Млинці без яєць

Якщо ви думаєте, що коли немає яєць - немає і млинців, тоді познайомтеся з цим простим рецептом, адже з ним ви швидко і легко приготуєте приголомшливі тонкі млинці і вам не знадобляться для цього яйця.

Млинці з фруктами

Млинці з фруктами - відмінний десерт, який може зробити будь-яка господиня. Млинці з фруктами можна приготувати на недільний сніданок або на дитячий день народження.

Млинці з сьомгою і ікрою

Вирішили на свято здивувати іменинницю і приготувати роли. Але тут я згадала про млинці. І навіщо витрачати шалені гроші? Краще взяти хороші продукти. Ось, як приготувати млинці з сьомгою і ікрою.

Млинці на швидку руку

Такі млинці на швидку руку в домашніх умовах готуються дуже просто! Єдине, що може постраждати від вашої поспіху - це тонкість млинчиків. Але я вірю, що ви будете намагатися і зможете!

фаршировані млинчики

Млинці печуть, напевно, все. Їх їдять зі сметаною, готують з різною начинкою. Млинці з м'ясом - дуже ситне, смачне блюдо. Їх можна подати як самостійне блюдо на сімейну вечерю.

Млинці з вареним згущеним молоком

Такі млинці з вареним згущеним молоком в домашніх умовах готувала мені мама в дитинстві. Як же, скажіть, можу я їх не любити ?! І вам ось пропоную ознайомитися, дуже смачно, ароматно і апетитно!

російські млинці

Російські млинці - мабуть, найпопулярніше російське блюдо за межами нашої країни. Дійсно, млинці - традиційне російське блюдо, однак піч їх вміють не всі. Виправляємо це непорозуміння.

Млинці з яйцем і цибулею

Хочете урізноманітнити звичайну закуску? Тоді дивимося рецепт млинчиків з яйцем і цибулею і експериментуємо разом на кухні!

яєчні млинчики

Прості і швидкі в приготуванні яєчні млинці - це смачний і поживний сніданок. Щоб приготувати яєчні млинці, вам не треба буде ні молоко, ні борошно. Ділюся простим рецептом.

Млинці на дріжджах

Для любителів смачної і ситної випічки пропоную простий рецепт млинців на дріжджах. Дуже апетитні, ніжні і неймовірно повітряні. Подавати їх можна з улюбленими добавками і топінгами.

Начинка для млинців

Любіть млинці? А з якою начинкою? Можна зробити їх на десерт із солодкими наповнювачами або ж до вечері, наприклад, з м'ясом, овочами. Розповім про свій спосіб, як приготувати начинку для млинчиків.

Млинці з картопляного пюре

Мені здається, такі млинці повинні сподобатися всім, вони дуже м'які, ніжні і повітряні, їх можна подавати зі свіжими овочами, але млинці будуть ще смачніше, якщо ви будете їсти їх зі сметаною.

Млинці з різними начинками

Російські млинці - такі різноманітні. Стільки відмінностей в рецептурі тесту, в начинках. Можна фантазувати і фантазувати. Начинка може бути будь-хто. Я покажу цікавий варіант закуски з млинців!

млинці шпинатові

Шпинат - не тільки корисний продукт, але і красиве доповнення до звичних страв. Так, якщо шпинат додати в тісто для галушок або млинчиків, то кінцевий продукт набуває зеленуватий відтінок.

Млинці з капустою і грибами

Хочу з вами поділитися одним з найулюбленіших моїх рецептів - простим рецептом млинців з капустою і грибами! Виходить приголомшливо ароматне і ситне блюдо, яке всім завжди подобається! Спробуйте!

Млинці з манки

Млинці з манки можна приготувати в пожежному порядку як кажуть в народі "з того, що було". Крім того, манка дуже корисна для росту дітей, так що печемо дитячі млинці.

Млинці з яблуками

У нас в родині є традиція - в неділю вранці ми печемо млинці. У стрічці-осінній сезон особливо популярні борошняні млинці з яблуками. Я випікаю цілу купу млинців, яка за хвилини зникає.

крохмальні млинці

Крохмальні млинці виходять дуже тонкими, тому їх дуже зручно фарширувати улюбленої начинкою. Смак забутого дитинства. Рецепт для тих, хто не знає, як приготувати крохмальні млинці.

тайські млинці

Тайські блинопік готують такі млинці прямо на вулиці. Справжні майстри так професійно жонглюють найтоншими листами тесту і тут же фарширують, що спробувати це блюдо хочеться кожному.

Ситні млинці з начинкою

Ситні млинці з начинкою - це досить просте блюдо. Дотримуючись цього рецепта, млинці завжди тонкі, смачні, рівні, красиві і добре підходять для того, щоб наповнювати їх різною начинкою.

вівсяні млинці

Вирішили до літа підготуватися і скинути кілька зайвих кілограмів? Починати варто з правильного харчування, тому на сніданок або на полуденок рекомендую рецепт страви, як приготувати вівсяні млинчики.

Млинці з корицею

Аромат і смак цих млинчиків створять вам прекрасний настрій на цілий день. А готуються вони дуже просто.

Млинці з сиром

Мабуть, найпопулярніша варіація начинених млинчиків - це багатьма улюблені млинчики з сиром. Як на мене, млинці з сиром - це просто відмінний сніданок, смачний і корисний одночасно.

Млинці з вишнею

Млинці з вишнею - дуже смачні десертні млинці з начинкою з ягід і вершкового крему. Неймовірно смачний десерт, приготувати який здатний кожен. Простий рецепт млинчиків з вишнею - для вас!

Млинці на сухому молоці

Бувають ситуації, коли звичайного молока немає, зате є сухе. Не варто переживати - спечіть млинчики з сухого молока, вони теж смачні.

Млинці з червоною рибою

Млинці з червоною рибою - розкішне блюдо, яке не соромно і на святковий стіл подати. А якщо їх ще й нарізати красиво - вийдуть справжнісінькі російські роли.

Краща подяка - процитувати запис;)

І навіщо витрачати шалені гроші?
Як же, скажіть, можу я їх не любити ?
А з якою начинкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com