рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт приготування млинців зі згущеним молоком з фото

  1. Млинці на згущеному молоці
  2. складові
  3. покрокове приготування
  4. Млинці з вареним згущеним молоком і шоколадом
  5. складові
  6. покрокове приготування
  7. Млинці з сиром та бананом
  8. складові
  9. покрокове приготування
  10. Як можна прикрасити блюдо
  11. Як правильно подавати страву
  12. Інші можливі варіанти приготування і наповнення

Млинці - це, мабуть, універсальне блюдо, що підходить для чайних посиденьок в колі сім'ї або з друзями. Існує неймовірна кількість варіантів наповнення солодкого десерту. Я розповім вам, як робити смачні млинці з вареним згущеним молоком, і поділюся кількома хорошими рецептами з фото.

Млинці на згущеному молоці

Кухонний інвентар: миска, віночок (міксер або вилка), сковорода, лопатка.

складові

Згущене молоко 1 банка Вода питна 740 мл Яйця курячі середні 2 шт. Масло рослинне (соняшникове) 2-3 ст. л. Сіль за смаком Борошно пшеничне 2 скл. (250 мл)

покрокове приготування

  1. Нагрійте 500 мл води, а тим часом в миску розбийте 2 курячих яйця і вилийте всю банку згущеного молока. Гарненько все перемішайте.
    Млинці - це, мабуть, універсальне блюдо, що підходить для чайних посиденьок в колі сім'ї або з друзями
  2. Два рази поспіль влийте гарячу воду в ємність, де була згущене молоко, і додайте до інгредієнтів для млинців. Не потрібно використовувати окріп, тільки добре гарячу рідину. Не забувайте перемішувати млинцеве тісто між вливаннями води.
  3. Додайте 2 склянки борошна без гірки. Я використовувала звичайну склянку ємністю 250 мл. Висипайте відразу всю муку і тільки потім швидко перемішуйте. Це потрібно для того, щоб не утворилося грудочок. Прийшла черга рослинного масла. Додайте до тесту 3 ст. л. масла, перемішайте і дайте йому відпочити і настоятися хвилин 15.
  4. Розігрійте сковороду, змастивши її олією. Черпаком влийте продукт на сковороду і розподіліть по поверхні.
  5. Коли з'являться дрібні бульбашки і маса перестане бути мокрою із зовнішнього боку, можете сміливо перевертати млинець. Змащувати сковороду маслом бажано кожні 3-4 рази, проте це ще залежить і від ваших уподобань, і якості посуду для смаження.
  6. Готово!

Відео приготування страви

З цього відео ви дізнаєтеся рецепт солодких і смачних млинців на згущеному молоці. Мені подобається подавати це блюдо з пломбіром. Морозиво прекрасно доповнює таке незвичайне тісто.

Млинці з вареним згущеним молоком і шоколадом

Час приготований ия: 45 хвилин.
Кількість порцій: 4.
Калорійність на 100 г: 242 ккал.
Кухонний інвентар: миска, віночок (вилка, міксер), кілька ложечок, сковорода, пензлик силіконова (за бажанням), лопатка.

складові

Борошно 1 стакан Молоко 3,2% 350 мл Яйця 2 шт. Олія соняшникова 30 мл Цукор 2 ст. л. Масло вершкове 50 мл Сіль за смаком Банан 1 шт. Варене згущене молоко 1 банка Шоколадний топінг за смаком Цукрова пудра за смаком

покрокове приготування

  1. В першу чергу збийте в мисці 2 яйця і 2 ст. л. цукру. Коли інгредієнти перемішалися між собою, влийте молоко і знову добре збийте.
  2. По частинах додайте 1 склянка борошна. Швидко перемішайте віночком, щоб не утворювалися грудки.
  3. Залиште тісто на 10 хвилин, щоб воно відпочило, а мука розбухла. Через час додайте 25 мл рослинного масла і знову добре перемішайте.
  4. Розігрійте пательню і змастіть її соняшниковою олією. Для зручності можна використовувати пензлик. Візьміть черпак і заповніть його на 2/3 масою. Вилийте на сковороду і рівномірно розподіліть млинцеве тісто. Обсмажуйте приблизно 3 хвилини з одного боку, переверніть млинець і готуйте ще 1 хвилину. Ці цифри досить умовні, спостерігайте за своїми млинцями: вони не повинні бути підгоріло.
  5. Викладіть млинець на тарілку і розмажте ножем шматочок вершкового масла.
  6. Підготуйте начинку. Почистіть і наріжте кружальцями банан. Відкрийте банку вареного згущеного молока. Я використовувала і шоколадний топінг. Ви можете замінити його, наприклад, розтопленої на водяній бані шоколадкою, а то і зовсім виключити з рецепта.
  7. У центрі млинця добре розподіліть кілька ложок згущеного молока, зверху викладіть кілька кружалець банана і полийте зверху шоколадним топінгом.
  8. Поверніть млинці в квадрат.
  9. Готові млинці подайте на тарілці, полийте шоколадом і прикрасьте цукровою пудрою.

Відео приготування страви

Подивившись це відео, ви дізнаєтеся, як посмажити млинчики з вареним згущеним молоком. Її можна купити в магазині, а якщо хочете, спробуйте зварити самостійно. Так вийде ще цікавіше і смачніше.

Млинці з сиром та бананом

Час приготування: 40-45 хвилин.
Кількість порцій: 8.
Калорійність на 100 г: 157 ккал.
Кухонний інвентар: миска, каструлька, ніж, вилка, черпак, ложка, сковорода, лопатка.

складові

Борошно пшеничне 2 склянки Цукор 3 ст. л. Яйця 4 шт. Молоко 3,2% 3 склянки Масло рослинне за смаком Сіль ½ ч. Л. Банан 1 шт. Сир кисломолочний (творог) 1 пачка Згущене молоко ½ банки

покрокове приготування

  1. Для початку розбийте в каструльку 4 яйця. Ви можете взяти будь-яку зручну посудину. Додайте 3 ст. л. цукру і ½ ч. л. солі і гарненько збийте.
  2. Влийте 2 склянки коров'ячого молока, розподіліть його рівномірно в ємності і всипте борошно. Всього 3 склянки. Не забувайте добре помішувати, щоб не утворювалося грудочок. Млинцеве тісто має бути дуже густим.
  3. Тепер додайте 1 ст. л. соняшникової олії і влийте стакан молока. Після цього маса повинна вийти потрібної консистенції.
  4. Поки тісто настоюється, давайте приготуємо начинку. Для цього візьміть 1 банан і потовчіть його в глибокій тарілці. В отриману кашку додайте пачку сиру і змішайте. Слідом Відведіть туди ½ банки згущеного молока.
  5. Тепер повернемося до нашого млинці тесту. Розігрійте пательню, маслом кожен раз її змащувати не обов'язково, досить лише одного разу - на початку. Черпаком влийте масу на сковороду і смажте до рум'яних країв. Лопаткою підхопите млинець і переверніть. Викладіть готову страву на тарілку.
  6. Покладіть ложкою начинку, розподіліть по поверхні млинчика, не заходячи на краю, і скрутіть в трубочку.

Відео приготування страви

З цього відео ви дізнаєтеся, як зробити млинці з бананом, з сиром і смачною згущеним молоком. Блюдо вийде дуже солодким і корисним, так як в сирі міститься велика кількість кальцію, а банан забезпечить вас небувалою енергією.

Як можна прикрасити блюдо

  • Викладіть млинці на тарілку і покладіть зверху кульку морозива.
  • Можете полити топленим шоколадом, згущеним молоком або сиропом.
  • Не зайвим буде варення. Викладіть його зверху млинчика і подайте до столу.

Поради та рекомендації по приготуванню

  • Тонкі млинці краще виходять на молоці або воді, а ось ажурні і більш пишні - на кефірі.
  • Якщо ви вирішили робити млинці на кефірі , Додайте харчову соду, і тісто вийде більш пористим. На один літр кефіру потрібно 1-2 ч. Л. харчової соди. Крім того, дуже смачними виходять млинці на сметані .
  • Коли ви вже приготували масу, а вона виявилася занадто рідкою - отлейте половину в іншу посудину, додайте борошна, добре перемішайте і тільки потім змішайте з половиною. Саме так у вас вийде зробити тісто без грудочок.
  • Давайте тісту настоятися, щоб борошно трохи набухла, в іншому випадку млинці можуть рватися під час готування. Додайте яйце, але врахуйте: чим більше яєць, тим тісто жорсткіше.
  • Якщо ви використовуєте розпушувач замість соди, кладіть його в два рази більше.
  • Буває так, що тісто липне до сковороди. Чавунний посуд прокалите з сіллю і протріть ганчірочкою, а тефлоновий посуд можна врятувати, додавши в тісто на сковорідці киплячу рідину.

Чавунний посуд прокалите з сіллю і протріть ганчірочкою, а тефлоновий посуд можна врятувати, додавши в тісто на сковорідці киплячу рідину

Як правильно подавати страву

Приготувати млинці - це половина справи, тепер їх потрібно красиво подати, щоб ваша сім'я і гості залишилися задоволені. Існує безліч способів подачі цієї страви, давайте розберемо кілька.

  • Традиційно млинці з начинкою загортають так: на середину кладеться обрана вами начинка, прикрийте її краєм, що ближче до вас, потім бічними. Залишилося тільки закрутити решту млинця і викласти його на блюдо. Цей спосіб підходить і для порожніх балонів, вони будуть акуратніше виглядати на тарілці.
  • Ще один цікавий спосіб - згорнути млинці в трубочку, попередньо поклавши в нього потрібну вам начинку.
  • Мій улюблений спосіб - покласти сир або будь-яку одному начинку блюда на серединку і просто загорнути краї.
  • А ось якщо ви любите суші, можна спробувати млинці-роли. Для цього складіть його навпіл, покладіть начинку і загорніть в трубочку.
  • І для самих ледачих. Складіть млинець хаотичними хвилями, полийте сиропом, топінгом або чимось іншим. Найголовніше, щоб страва не злиплося.
  • А такий варіант мені подобається найбільше: викладіть млинці, скорочення в трубочку на велике блюдо, а в серединку покладіть піалу зі сметаною, варенням, медом.

Інші можливі варіанти приготування і наповнення

  • Щоб з десерту зробити повноцінний обід, приготуйте млинці з куркою .
  • Дуже смачними виходять сирні млинці . Зробіть тісто менш солодким, додайте солі, щоб підкреслити смак сиру.
  • Спробуйте приготувати незвичайне тісто, щоб вийшли шоколадні млинці .

Напишіть в коментарях, чи любите ви готувати млинці зі згущеним молоком?

Напишіть в коментарях, чи любите ви готувати млинці зі згущеним молоком?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com