рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Млинці з житнього борошна без яєць

Катрін

19 січня 2012, 15:37

Рецепти випічки для алергіків (без яєць, молока, глютену)

У рецептах борошно пшеничне, зрозуміло що ми її замінюємо на готову безглютенову суміш для випічки або іншу борошно (Експериментуємо, з чого вийде краще). Один рецепт з вівсяних (інших) пластівців. На фото рецепт №1, дуже рекомендую. Пекла на кукурудзяної суміші Макмастер навпіл з рисовим борошном. Для поліпшення структури кукурудзяної муки рекомендую замінити холодну мінералку на гарячу воду (тільки так кукурудзяну муку можна розпушити, содою і дріжджами марно) Читати далі →

Атопічний дерматит - наші муки

І ось ми вже майже 7 місяців мучимося алергією. Дівчата це жах! Алергія у нас майже з народження, ну з місяця напевно. Дальше більше. На що я звичайно не знала, та й дієту сувору тримати у мене не виходило. Потім у нас почалася сильна алергія, в складках мокнутия, тріщини до крові, сильний свербіж, вся шкіра суха мало не кірки сухі, постійно червоний пупок, крему не допомагали, гармонії махати боялася. В 4 місяці поїхали в місто у напрямку, до ... Читати далі →

клуб стройнеющіх

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Marink @@@ Marink @@@

3 грудня 2011, 12:19

ХАРЧУВАННЯ від РОКУ до ЧОТИРЬОХ

Діти у віці від 1 року до 4 років швидко зростають і розвиваються, вони повинні отримувати всі основні харчові речовини в необхідних для цього кількостях. Велике значення для засвоєння їжі має режим харчування дитини, тобто правильний розподіл її прийомів протягом дня. Діти у віці від 1 року до півтора років зазвичай їдять 4-5 разів на день, пізніше - 4 рази на день. Зазвичай в цей час встановлюється наступний режим харчування дитини: Сніданок 8.00-9.00 Каші Страви з яєць Страви ... Читати далі →

Nadina Nadina

17 березня 2012, 19:02

Кулик-сорока 22 березня.

всі ми чули про це свято, але мало що знаємо, Сороки 22 березня 22 березня відзначають Сороки (Саракі) - це навіть не свято, а просто набір обрядів і ритуалів, так званий «присвятак». Пов'язано це з тим, що на весну і так випало багато свят, які, природно, суттєво торкнулися недоторканні продовольчі запаси селян. Це і гукание весни, і Масляна, і Діди, і в кінці зими - громницею. Так, що ні розженешся далеко, але відсвяткувати треба, і хай не шикарним застіллям, але ... Читати далі →

АВС

Вчора намагалася сісти на АВС-жорстко, але надо.Надо скинути 30 кіло.Ето мінімум.НО: вечір, свято у сина-підсумок: шматочок смаженої кури зі смаженою картоплею (((((((Радует.что до цього за день було з'їдено всього 400ккал. Ну що ж, перший день, як грится, комом.но хоч низькокалорійний получілся.Сегодня-я собі обіцяю не зірватися (в категорії не впевнена-но ця дієта на підрахунку заснована. для себе і для вас: дієта АВС зібрала для себя.может кому і допоможе) Читати далі →

Misss Tanja Misss Tanja

1 жовтня 2011, 20:46

Харчування дітей у віці від 1 року до 4 років (для себе, багато корисного прочитала!)

Діти у віці від 1 року до 4 років швидко зростають і розвиваються, вони повинні отримувати всі основні харчові речовини в необхідних для цього кількостях. Велике значення для засвоєння їжі має режим харчування дитини, тобто правильний розподіл її прийомів протягом дня. Діти у віці від 1 року до півтора років зазвичай їдять 4-5 разів на день, пізніше - 4 рази на день. Зазвичай в цей час встановлюється наступний режим харчування дитини: Читати далі →

Дитина-малоешка: ну, як його нагодувати! І чи треба?

Колись життя у людей набагато більше підпорядковувалася ритуалам. Всі вставали приблизно в один час, снідали всією сім'єю, а ввечері - вечеряли разом. У сучасному світі дітям важче звикнути до режиму, тому що вони мало прикладів бачать перед очима. Дуже складно привчити дитину до правильної їжі, якщо він не бачить, як його кумири - мама і тато - чинно їдять разом. Причому, зауважте, з тарілок. Ускладнити завдання: їдять з тарілок за столом. Чи не стоячи, не ховаючись по кутках, немов роблять щось ... Читати далі →

Марія Марія

24 грудня 2015 року, 23:43

оладки

Класичні оладки Оладки з дріжджового тіста Інгредієнти 200 мл молока, 2 яйця, 150 г пшеничного борошна, 5 г цукру, 2 г сухих дріжджів, 40 мл рослинного масла, 50 г сметани, сіль за смаком. Спосіб приготування Дріжджі змішати з невеликою кількістю молока, залишити на 20 хвилин в теплому місці, додати збиті яйця, сіль, цукор, молоко, що залишилося і борошно. Тісто перемішати і залишити ще на 15 хвилин в теплому місці. Випікати оладки на змащеній олією розпеченій сковороді, полити сметаною. Ванільні оладки ... Читати далі →

Лариса Лариса

11 грудня 2015 року, 4:14

Солоне тісто

Особливості роботи з солоним тістом Витоки цього виду творчості сягають корінням глибоко в історію нашої культури. Той же Колобок - відмінний художній приклад вироби з солоного тіста. Працювати з тестом під силу кожному. Напевно у Вас вдома знайдеться купка борошна! Крім того, тісто набагато пластичнее гіпсу і витривалішими пластиліну ... Читати далі →

Світлана Світлана

23 грудня 2008, 22:19

Дитина-малоешка: ну, як його нагодувати! І чи треба?

Дитина-малоешка: ну, як його нагодувати! І чи треба? Колись життя у людей набагато більше підпорядковувалася ритуалам. Всі вставали приблизно в один час, снідали всією сім'єю, а ввечері - вечеряли разом. У сучасному світі дітям важче звикнути до режиму, тому що вони мало прикладів бачать перед очима. Дуже складно привчити дитину до правильної їжі, якщо він не бачить, як його кумири - мама і тато - чинно їдять разом. Причому, зауважте, з тарілок. Ускладнити завдання: їдять з тарілок за столом. Чи не ... Читати далі →

Олена Олена

30 січня 2015 року, 20:50

1-3 роки (вироби), Падалка з дітьми

Картинки з вовни і не тільки Таку картинку можуть вже зробити 2-річні малюки. Сонечко і море - шерсть, рибка - з дерева. Xenna 2 коментарі Пісочний картинки Аплікації з піску. Жила була жаба. Xenna 1 коментар Падалка з дітьми 23 липня 2011 Чудо-птах Одноразова тарілочка, кольоровий папір, фарби. Xenna 2 коментарі Падалка з дітьми 1 липня 2011 Перетворення горішка майже сонечко :) Xenna 3 коментарі Падалка з дітьми 29 червня 2011 Ліпимо з дітками Найпростіше для малюка - катання ... Читати далі →

Наталя Наталя

18 лютого 2015 року, 14:52

Печемо!

Ось і став день довший, сонечко все довше радує нас, в повітрі злегка запахло весною, а це значить, що Масляна на порозі! Розгульна Масляна - наш слов'янський карнавал! Давайте на цьому тижні спробуємо найрізноманітніші рецепти млинців - і звичні тонкі, і традиційні товсті, і з колесо до воза, і з різними начинками. Не забудемо про пишні оладки. Приділимо увагу іноземним панкейк. Спробуємо млинці звичайні, рисові, житні. Зробимо чудовий млинцевий торт і грандіозну курку, фаршировану млинцями. У нас знайдуться рецепти, щоб порадувати ... Читати далі →

Аня Ozzy Аня Ozzy

11 січня 2013, 15:42

Околоновогодніе рецепти

Печиво-ялинки Печиво найпростіше, для вирізання з дітьми, розсипчасте. Дитина мій дуже радів ялинка, ще б коли так чекаєш саме свято, будь-які ознаки його наближення змушують радіти) Потрібно: 300 г мукі100 г цукру1 пакетик ванільного сахарацедра 1го лімона1 яйцо200 масла175 г варення / конфитюра (я брала журавлинний) Змішайте цукор з борошном, холодну масло порежте кубиками і покидайте зверху. Додайте 1яйцо, цедру лимона і порубати все ножем (або в комбайні). Швидко замісіть тісто, приберіть в холодильник на 10 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів. Розкачайте ... Читати далі →

Надія Надія

7 січня 2011, 00:47

Як нагодувати малоешку. І чи треба?

Дуже сподобалася стаття. А то в запалі суперечки деякі, тут на ББ, називають дитину, яка їсть тричі на день-дитиною з порушеннями і радять терміново звернутися до лікаря (педіатругастроентерологу і т.д.), тому що дитина такого віку повинен (!) Їсти 4 -5 раз в день по 200-250 грам (!) і не луснути, і ні в якому разі не відмовитися .... повинен же. Читати далі →

Анастасія Анастасія

7 лютого 2012, 20:57

про харчування

Харчування дітей у віці від 1 року до 4 років (для себе, багато корисного прочитала!) Діти у віці від 1 року до 4 років швидко зростають і розвиваються, вони повинні отримувати всі основні харчові речовини в необхідних для цього кількостях. Велике значення для засвоєння їжі має режим харчування дитини, тобто правильний розподіл її прийомів протягом дня. Діти у віці від 1 року до півтора років зазвичай їдять 4-5 разів на день, пізніше - 4 рази на день. Зазвичай ... Читати далі →

Віка (м Вихіно) Віка (м Вихіно)

1 грудня 2014 року, 17:38

Рецепти на кожен день)))

Млинці мереживні: три склянки борошна, три яйця, 800 грамів молока, 40 грамів цукру, 30 грамів дріжджів. Молоко підігріти. Половину розмішати з дріжджами, коли дріжджі розійдуться, додати сіль, цукор і яйця. Перемішати. У миску насипати борошно, помішуючи, влити дріжджову масу. Поставити в тепле місце на 20 хвилин. коли тісто підніметься - повільно влити кипляче молоко, інтенсивно помішуючи. Млинці треба випікати одразу ж, на гарячій сковороді. Кожен млинець змастити маслом. Читати далі →

Марина Марина

18 лютого 2013, 18:50

Дитина-малоешка: ну, як його нагодувати! І чи треба?

Колись життя у людей набагато більше підпорядковувалася ритуалам. Всі вставали приблизно в один час, снідали всією сім'єю, а ввечері - вечеряли разом. У сучасному світі дітям важче звикнути до режиму, тому що вони мало прикладів бачать перед очима. Дуже складно привчити дитину до правильної їжі, якщо він не бачить, як його кумири - мама і тато - чинно їдять разом. Причому, зауважте, з тарілок. Ускладнити завдання: їдять з тарілок за столом. Чи не стоячи, не ховаючись по кутках, немов роблять щось ... Читати далі →

Solaris Solaris

11 вересня 2013, 15:21

Харчування і прикорм при харчової алергії

Проаналізувавши відгуки на мій попередній пост про атопічний дерматит, я вирішила, що є необхідність розповісти детальніше про те, чим же харчуватися мамі при ГВ, що вводити в прикорм, що не можна, а головне - що можна, якщо дитина страждає харчовою алергією. Під катом скан рекомендацій по харчуванню з інституту дерматології ... Читати далі →

Rikki_-Tikki_-Tavia Rikki_-Tikki_-Tavia

3 грудня 2010, 16:17

ДИТЯЧІ РЕЦЕПТИ

джерело http://www.liveinternet.ru/users/3226371/rubric/1136669/ тут ще багато чого є !!!! Дитячі рецепти! Дуже смачні, різноманітні та корисні рецепти для дітей! Що може бути кращим подарунком для будь-якої мами? Звичайно прекрасний апетит її дитини і його відмінне здоров'я! Ось за цим принципом і організований цей сайт! Всі страви тут дуже апетитні і красиво оформленння! Ось рубрики цього сайту. Загляньте, і Ви знайдете для себе щось нове і цікаве! Млинці, млинчики, оладки для дітей Читати далі →

І чи треба?
І чи треба?
І чи треба?
І чи треба?
І чи треба?
Що може бути кращим подарунком для будь-якої мами?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com