рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кольорові млинці: 4 рецепта для дітей і дорослих, які точно варто спробувати

  1. Зелені млинці зі шпинатом
  2. Оладки з гарбузом в духовці
  3. шоколадні панкейкі
  4. Млинці з хурмою

Напевно для Масляного тижня ви приберегли кілька рецептів млинців з різними начинками, не варто обмежуватися! Додайте в свою скарбничку ще 4 варіанти, якими ви точно здивуєте дитини! Красиві, а головне - дуже смачні кольорові млинці за оригінальними рецептами для вас! Напевно для Масляного тижня ви приберегли кілька рецептів млинців з різними начинками, не варто обмежуватися

Джерело: instagram @social_pantry

Пропонуємо 4 незвичайних рецепта млинців , Які обов'язково сподобаються всій родині!

Зелені млинці зі шпинатом

Складові:

  • 80 г листя шпинату
  • 1 стакан води
  • 3 курячих яйця
  • 1/4 ч. Л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 стакан молока
  • 2 ст. л. рослинної олії.

приготування:

  1. Шпинат промити, обсушити, викладіть в глибоку ємність, додайте склянку води і подрібніть за допомогою блендера в однорідне пюре.
  2. В отриману масу додайте яйця, сіль і цукор. Збийте вінчиком і додайте борошно. Перемішайте.
  3. Влийте молоко, перемішайте і дайте тесту для млинців відпочити 15 хвилин.
  4. Додайте в тісто рослинне масло.
  5. На добре розігріту сковороду, змащену маслом, вилийте трохи тесту, рівномірно розподіліть його.
  6. Обсмажте зелений млинець зі шпинатом з одного боку до легкого зарум'янювання і переверніть на іншу сторону.

Діти не дуже люблять шпинат, а він такий корисний (раз на тиждень)! Спробуйте приготувати млинці з соком цієї рослини. Яскравий зелений колір неодмінно приверне увагу. Подавайте з сиром, куркою або відвареної рибою.

Оладки з гарбузом в духовці

Складові:

  • 500 г натертого гарбуза або 1,5 склянки гарбузового пюре
  • 1/2 склянки молока
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1 ч. Л. ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1 стакан вівсяної муки
  • 1/2 ч. Л. соди
  • по 1/2 ч. л. солі
  • меленої кориці
  • мускатного горіха

приготування:

  1. Змішайте гарбуз, молоко, розтоплене вершкове масло, лимонний сік. Додайте збиті яйця.
  2. Змішайте сухі інгредієнти: борошно, соду, сіль і спеції. Поступово вливайте рідкі інгредієнти, постійно перемішуючи все віночком. Доведіть тісто до однорідного стану. Відставте на 10 хвилин.
  3. Готувати гарбузове млинці можна і на сковорідці, але корисніше в духовці. Якщо у вас немає формочок, вистелити дно дека пергаментом і викладіть на нього ложкою оладки. Поставте в прогріту до 180 ° С духовку на 3-5 хвилин.
  4. Після того як нижня сторона підрум'яниться, переверніть оладки і готуйте до золотистого кольору з обох сторін.

шоколадні панкейкі

Складові:

  • 2 яйця
  • 5 ст. л. цукру
  • щіпку солі
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 2,5 склянки молока
  • 3 склянки борошна
  • 3 ст. л. натурального какао
  • 2 ч. Л. розпушувача
  • 2 ст. л. розтопленого шоколаду

приготування:

  1. Яйця збийте з цукром і сіллю. Розтопити масло, змішайте з шоколадом і влийте молоко. Перемішайте.
  2. Змішайте шоколадну масу з яєчною масою і додайте всі сухі інгредієнти. Перемішайте до отримання однорідної маси.
  3. Нагрійте сковороду з невеликою кількістю масла, смажте капкейкі на середньому вогні по одному або використовуйте спеціальну форму.
  4. Коли поверхня починає пузиритися, перевертайте капкейк і обсмажуйте стільки ж часу на іншій стороні.
  5. Дозвольте дитині прикрасити, як йому подобається.

Млинці з хурмою

Складові:

  • 2 ч. Л. сухих дріжджів
  • 4 ст. л. рафінованої соняшникової олії
  • 500 мл молока
  • 9 ст. л. пшеничного борошна
  • 3 ст. л. цукру
  • 1 хурму
  • 1 апельсин
  • 2 курячих яйця

приготування:

  1. У злегка тепле молоко вбийте яйця, всипте цукор і сухі дріжджі. Перемішайте віночком до отримання однорідної суміші. Додайте половину всієї муки. Перемішайте, щоб тісто було без грудок, і дайте йому постояти хвилин 10.
  2. Хурму вимийте, очистіть від шкірки і пюріруйте за допомогою блендера. Додайте в тісто пюре і борошно, що залишилося. Знову перемішайте і влийте олію.
  3. Смажте млинці звичним чином з двох сторін, наливаючи тісто тонким шаром.
  4. Подавайте з часточками апельсина.

Джерело: instagram @limoncinomoscow

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com