рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У КМДА опублікували нову тарифну сітку і пільги на проїзд в транспорті після підвищення

  1. Відео У столиці підвищать плату за проїзд в громадському транспорті

Киянам також анонсували розвиток дорожньої інфраструктури.

Зростання тарифів на користування громадським транспортом у столиці допоможе бюджету Києва вкласти кошти в модернізацію інфраструктури. Це випливає з пояснень радника першого заступника голови КМДА з питань цінової політики Василя Яструбинського.

"Зміна тарифів дозволить міській владі зменшити розмір коштів, які йдуть на покриття збитків підприємств транспорту, і направити їх на розвиток дорожньо-транспортної інфраструктури", - запевнив він. За його словами, разом з введенням нових тарифів пасажирам буде запропонована широка гама проїзних квитків, зокрема в метро з'являться квитки на 10 поїздок на 5 календарних днів (75 грн), 14 поїздок на 7 днів (104 грн) і 30 поїздок 15 календарних днів (210 грн). Це нововведення в основному стосується туристів і гостей міста.

Відео У столиці підвищать плату за проїзд в громадському транспорті

Від 14 липня замість чотирьох гривень за проїзд доведеться викласти аж вісім. Заощадити можна буде тільки, якщо у вас є проїзний. Тоді одна поїздка коштуватиме 6 гривень 30 копійок. Чим в мерії пояснюють такий непопулярний крок і як реагують пасажири, дивіться в сюжеті.

Чим в мерії пояснюють такий непопулярний крок і як реагують пасажири, дивіться в сюжеті

Попередня ж система проїзних квитків, які використовуються протягом календарного місяця, повністю збережеться, як і знижки при поповненні безконтактних карт. Зокрема, при поповненні карти одноразово на 50 поїздок вартість однієї поїздки складе 6,5 грн. Що стосується проїзного квитка, то його вартість в метро на 46 поїздок буде 290 грн, на 62 поїздки - 390 грн, без обмежень кількості поїздок - 610 грн. Термін дії такого проїзного складає календарний місяць.

"Безлімітний" місячний квиток на наземному транспорті коштуватиме 390 грн, наземний плюс метро на 46 поїздок - 570 грн, такий же на 62 поїздки - 670 грн. Вартість разового квитка на перевезення у міській електричці становитиме 8 грн. "Така цінова політика передбачає, що кияни, які постійно користуються міським пасажирським транспортом, мають вигоду від покупки багаторазових проїзних квитків. Міська влада зараз впроваджує таку систему знижок, яка вигідна постійним пасажирам", - резюмував Яструбинський.

Як повідомлялося, 14 липня в київському міському транспорті почне діяти новий тариф на проїзд . Вартість зросте вдвічі з сьогоднішніх 4 грн до 8 грн. Пасажири, які користуються проїзними квитками на місяць і безконтактними картами, в разі їх поповнення будуть платити за одну поїздку від 6,3 гривні.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com