рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вибрати розмір басейну: поради експертів Інтекс

  1. Знайомимо малюка з водою: басейни для малюків
  2. Дитячий басейн від 3-х років
  3. Басейн з надувним верхнім кільцем має такі особливості:
  4. Каркасний басейн має наступні характеристики:

Що може бути краще, ніж в жарку погоду зануритися в приємну освіжаючу воду, відчути на собі прохолоду її бризок, спокійно поплавати або, навпаки, подуріти всією сім'єю? Тим більше, що водні процедури - неоціненна користь для здоров'я і запорука гарного настрою. У статті ви знайде відповідь, як підібрати розмір басейну з урахуванням інтересів усіх членів сім'ї і гостей, а також особливостей місця установки.

Знайомимо малюка з водою: басейни для малюків

Якщо ваша дитина навчився сидіти, можете сміливо купувати йому перший імпровізований водоймище. Дитячий надувний басейн має зовсім невелику глибину, тому життя немовляти нічого не загрожує. М'які бортики і дно, наповнені повітрям, служать опорою для спинки і дозволяють дитині зайняти зручну позу для ігор.

В асортименті нашого магазину безліч яскравих моделей: від забавного міксу квітів до фігур тварин - жирафа, акули, восьминога і т.п. Засновувати свій вибір потрібно, перш за все, з урахуванням місця, де буде розташовуватися басейн. Якщо у вас у дворі є тінь, то можна купити відкритий басейн. У разі, коли сховатися від прямих сонячних променів проблематично, краще зупиниться на варіантах з навісом .

Ще одна незаперечна перевага моделей для малюків - компактність. Вони не займуть багато місця в складеному вигляді. Їх легко взяти з собою на пікнік, чи не тривалий відпочинок біля водойми або у відпустку на морському узбережжі. Процедура наповнення повітрям і водою займе лічені хвилини. При цьому батьки зможуть організувати своє дозвілля - малюк завжди буде під наглядом.

Дитячий басейн від 3-х років

У такому віці непосиду вже важче зайняти спокійними іграми, відповідно місця в басейні має бути більше. Фахівці Інтекс пропонують розглянути два варіанти:

  • надувні . М'яке дно і високі бортики, наповнені повітрям, запобігають ризик отримання травм при активних іграх. В каталозі є моделі з навісами, в формі звірів і водоплавних, з яскравим принтом і улюбленими мультяшними героями.
  • Каркасні - оптимальне рішення для дачі. Жорстка основа дозволяє спиратися на бортики, при цьому вода не вихлюпується з ємності.

Жорстка основа дозволяє спиратися на бортики, при цьому вода не вихлюпується з ємності

Особливу увагу варто приділити розміру. Для одного або двох дітей підійдуть моделі діаметром від 122 см і більше. Для невеликої компанії або дитини старшого віку доцільніше придбати для малечі від 183 см .

Неймовірне задоволення дітям доставить надувний ігровий центр . Це дитячий басейн з гіркою, фонтанами та іншими вбудованими аксесуарами. Різнорівневий водойму гарантовано призведе малюків в захват, адже тут можна не тільки плескатися, але і перекидатися, і скочуватися з гірок. В каталозі є моделі абсолютно різних форм: замки, фігури тварин і багато іншого. У будь-який момент батьки можуть доповнити набір розваг, встановивши розприскувач або наповнивши ємність кульками .

У будь-який момент батьки можуть доповнити набір розваг, встановивши   розприскувач   або наповнивши ємність   кульками

Відмінний варіант для підлітків та дорослих - гірка для великого басейну . У будиночку на плаву можна стрибати і гратися, а стрибати вийде відразу на глибину.

Головне питання, яке виникає при пошуку імпровізованого водойми для дачі, - яку конструкцію вибрати? Всі басейни діляться на два типи: каркасні і надувні . Вони відрізняються швидкістю збірки і нюансами експлуатації. Розглянемо докладніше кожен вид.

Басейн з надувним верхнім кільцем має такі особливості:

  • Встановлюється виключно на горизонтальну поверхню. Навіть маленький нахил здатний створити тиск з однієї зі сторін, а значить, вода там буде виливатися.
  • На стінки не можна спиратися через відсутність жорсткої основи.
  • На поверхні ПВХ існують спеціальні отвори для підключення шлангів 32 або 38 мм. За допомогою них функціонує обладнання для підігріву та фільтрації води. Якщо ви вибрали маленький басейн, то цілком можна обійтися без таких пристосувань.
  • З елементарної складанням впорається навіть дитина - потрібно тільки розправити дно, і надути кільце насосом.
  • Для занурення рекомендовано використовувати сходи.

Надувна модель коштує недорого, буває круглої і овальної форми. В асортименті є різноманітні кольори: від фірмового блакитного до яскравих забарвлень з малюнками.

Каркасний басейн має наступні характеристики:

  • Встановлюється за рахунок жорстких сталевих елементів, які утримують чашу. Основна відмінність таких конструкцій - можливість зберігати форму без наповнення водою.
  • Дозволено невеликий нахил поверхні.
  • Також має штатні отвори 32 або 38 мм для шлангів очисних і нагрівальних приладів.
  • Збірка не займає багато часу, а при демонтажі його зручно вимити і просушити перед зимовим зберіганням.
  • Спиратися на каркас зовні і вилазити без сходів не рекомендується.

Каркасні коштують дорожче, але, за відгуками користувачів, служать довше. Вибір форми залежить виключно від ваших уподобань. У каталозі ви знайдете круглі і прямокутні моделі класичних кольорів.

Розмір - то, що дійсно має значення. Наші експерти рекомендують здійснювати вибір, керуючись такою класифікацією:

  • 2-3 м : 1 людина плаває / 2-3 сидять або грають в м'яч. Це оптимальний варіант для невеликої сім'ї.
  • 3-4 м : 1-2 людини плавають / 3-6 грають або сидять. Чудово підійдуть для компаній з дітьми.
  • 4-5 м : 1-3 людини плавають / 2 загоряють на матрацах / 4-6 грають у волейбол / 4-8 сидять. Якщо гості для вас часте явище - кращого рішення годі й шукати.
  • Від 5 м : Розраховані на 8-10 чоловік. Їх глибина починається від 1,22 м.
  • Від 6 м : Вміщають одночасно 10-16 дорослих і дітей.

Як би ви не проводили літо, басейн Интекс стане кращим придбанням для активного дозвілля, релаксу і, звичайно ж, здоров'я! Звертайтеся до наших консультантів, якщо хочете дізнатися більше про асортимент.

Радимо вам також почитати:

Каркасний або надувний: як правильно вибрати басейн для дачі

Хімія для басейну: що вибрати

Готуємося до літнього сезону: підготовка майданчика під басейн

Головне питання, яке виникає при пошуку імпровізованого водойми для дачі, - яку конструкцію вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com