рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рис з баклажаном

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Відмінний і ситний сніданок, який не займає багато часу на підготовку, рис з баклажаном, приготований за принципом італійського різотто.

Як пишуть багато джерел, рис - найважливіша культура Східних країн. Це справедливо, почасти. Рис - найважливіша культура практично в усьому світі. Безумовно, на сході рис їдять майже всюди і багато. Але в тій же Італії культура споживання рису зведена в ранг майже мистецтва.

Інгредієнти (2 порції)

  • Рис (арборіо) 1 стакан
  • Баклажан 2-3 шт
  • Лук 1 шт
  • Часник 2 зубчики
  • Пармезан (натертий) 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Зелений базилік 1 гілочка
  • Сіль, перець чорний за смаком
  1. Рис арборіо після шліфування містить деяку кількість рисової муки, яка під час готування забезпечує правильну консистенцію страви. Тому промивати рис не варто, і рис з баклажаном буде такою як треба. Відмінний і ситний сніданок, який не займає багато часу на підготовку, рис з баклажаном, приготований за принципом італійського різотто

    Італійський рис арборіо

  2. Баклажан спекти будь-яким доступним способом. Баклажани, спечені у відкритому полум'я або на вугіллі - ідеально. Але вдома на кухні, найзручніше, піч баклажани в мікрохвильовці. Тільки обов'язково треба проткнути баклажан ножем, інакше він, скоріш за все, лопне або вибухне. Три середніх баклажана запікаються орієнтовно до 10 хв. Запечені баклажан остудити і очистити від шкірки. М'якоть нарізати кубиками, втричі більші, ніж нарізаються овочі для салату олів'є .

    Баклажан спекти будь-яким доступним способом

  3. Цибулю і часник очистити. Зубчики часнику розчавити за допомогою ножа, а цибулю дрібно нарізати.
  4. У сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажити на ньому роздавлені зубчики часнику. Завдання часнику - ароматизувати масло, потім часник викинути.

    Обсмажити на оливковій олії часник

  5. На маслі обсмажити цибулю до м'якості і легкого золотистого відтінку. Посолити і поперчити за смаком.

    На маслі обсмажити цибулю до м'якості

  6. Потім додати до цибулі сухий рис арборіо, перемішати.

    Додати до цибулі сухий рис арборіо

  7. Зазвичай, перша рідина, яку повинен увібрати рис - сухе біле вино. Це за бажанням. Додати до рису півсклянки овочевого бульйону або звичайною гарячої води. Овочевий бульйон, до речі, приготувати вкрай просто і часу багато це не займе. треба просто відварити морквину, цибулину, картоплину, супові корінці (селера, пастернак, петрушку) в літрі води протягом 20 хв.

    Додати до рису півсклянки овочевого бульйону або звичайною гарячої води

  8. Зменшити вогонь і продовжувати варити рис, поки рідина повністю не поглине ім.
  9. Невеликими порціями підливати бульйон або воду, після того, як вбереться попередня порція.

    Невеликими порціями підливати бульйон або воду

  10. Коли рис вже готовий, але в самій серединці зерна відчувається ледь помітна твердість, додати в рис з овочами нарізаний спечений баклажан.

    Додати в рис з овочами нарізаний спечений баклажан

  11. Додати ще бульйон. Загалом 1 склянка рису арборіо здатний поглинути від 3 склянок рідини. І навіть більше - треба стежити. Підсумкова консистенція страви рис з баклажаном - каша-розмазня. Часто роблять різотто досить густим, ближче до плову, це на любителя. Різотто повинно бути текучим як хвиля.
  12. Перед самою готовність рису з баклажаном, посипати рис з баклажаном натетим пармезаном і перемішати.

    Посипати рис з баклажаном нартетим пармезаном

  13. Потримати під кришкою 2-3 хв і розкласти рис з баклажаном по тарілках.

    Обов'язково прикрасити гілочками зеленого базиліка

  14. Додатково посипати пармезаном і перемішувати вже за столом. Обов'язково прикрасити гілочками зеленого базиліка.

    Рис з баклажаном - баклажани різотто

  15. Рис з баклажаном - відмінний сніданок, наситить до обіду, це неодноразово перевірено.

Рис з баклажаном - баклажани різотто (Risotto al melanzane)

про рецепт

Італійська кухня

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 25 хв
  • Готується за: 45 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Рис з баклажаном

5 (100%) 94

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com