рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Рагу з овочів, запечених на деку. Покроковий рецепт з фото - Ботанічка.ru

  1. Рагу з овочів, запечених на деку Овочевий салат на зиму, або рагу з запечених овочів ви можете приготувати...
  2. Рагу з овочів, запечених на деку
  3. Інгредієнти для рагу з овочів, запечених на деку
  4. Рагу з овочів, запечених на деку
  5. Інгредієнти для рагу з овочів, запечених на деку

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочевий салат на зиму, або рагу з запечених овочів ви можете приготувати в духовці на деку. Це найбільш простий спосіб заготівлі продуктів. Погодьтеся, зручно нарізати овочі, поставити їх в духову шафу і зайнятися своїми справами. Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках.

Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочі, приготовані за цим рецептом можна подати як самостійне блюдо або на гарнір до м'яса. Овочева закуска буде популярна завжди, а особливо довгою зимою, коли приємно відкрити банку з ароматним рагу, яке нагадує літо.

  • Час приготування: 1 година 40 хвилин
  • Кількість: 2 л

Інгредієнти для рагу з овочів, запечених на деку

  • 1 кг кабачків;
  • 1 кг моркви;
  • 700 г баклажанів;
  • 500 г цибулі;
  • 500 г болгарського перцю;
  • 300 г помідорів;
  • 1 головка часнику;
  • 3 перцю чилі;
  • 200 г стеблового селери;
  • оливкова олія (для запікання овочів і покриття шаром після заповнення банок);
  • 20 г солі;
  • 40 г цукру;
  • 10 г меленої паприки.

Спосіб приготування рагу з овочів, запечених на деку

Замочуємо в холодній воді морква, щоб легше відмити забруднення. Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою.

Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою

Чистимо і натираємо моркву

Кабачки очищаємо від шкірки і насіння. Щільну частину м'якоті нарізаємо шматочками товщиною 1.5-2 сантиметра.

нарізаємо кабачки

Баклажани ріжемо так само, як і кабачки. Для заготівлі придатні стиглі баклажани з гладкою, синьою і пружною шкіркою.

нарізаємо баклажани

Дрібно рубаємо цибулю, салат вийде смачніше, якщо використовувати напівсолодкий або солодкий сорт ріпчастої цибулі.

Рубаємо цибулю

Відрізаємо хвостики у солодкого перцю, видаляємо насіння, промиваємо під краном. Нарізаємо перці тонкою соломкою.

Нарізаємо солодкий перець

Перець чилі ріжемо кільцями. Я додала зелений перчик, він не такий гострий. Червоний, пекучий чилі додавайте обережно, спочатку спробуйте на смак, іноді досить одного стручка на таку кількість продуктів.

Чистимо часник і нарізаємо гострий перець чилі

Головку часнику очищаємо від лушпиння, зубчики часнику додамо цілком, різати їх не потрібно.

Очищаємо помідори від плодоніжки і нарізаємо

Червоні помідори нарізаємо довільно, важливо вирізати плодоніжки, ця частина томатів в рагу потрапити не повинна!

Стебла селери ріжемо кубиками.

Нагріваємо духовку до температури 180 градусів за Цельсієм. Беремо великий лист, викладаємо на нього все подрібнені продукти, посипаємо цукром і сіллю, поливаємо оливковою олією, додаємо мелену солодку паприку для посилення аромату. Перемішуємо інгредієнти руками і відправляємо деко в розігріту духову шафу.

Викладаємо овочі на деко, додаємо спеції, перемішуємо і ставимо гаситися

Запікаємо приблизно 1 годину. Так як жар в духовці розподіляється неоднаково, то через кожні 20 хвилин я раджу акуратно перемішувати вміст дека.

Тушкуємо рагу з овочів приблизно 1 годину помішуючи кожні 20 хвилин

У слабкому розчині харчової соди моєму кришки і баночки, сушимо в духовці, перевернувши шийкою вниз (температура 110 градусів).

Викладаємо рагу з овочів, запечених на деку, в банки і стерилізуємо

Заповнюємо нагріті банки гарячими овочами, зверху наливаємо тонку смужку оливкового масла.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр

Рагу з овочів, запечених на деку

Готові консерви закручуємо щільно, охолоджуємо при кімнатній температурі.
Зберігаємо в холодному погребі.

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочевий салат на зиму, або рагу з запечених овочів ви можете приготувати в духовці на деку. Це найбільш простий спосіб заготівлі продуктів. Погодьтеся, зручно нарізати овочі, поставити їх в духову шафу і зайнятися своїми справами. Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках.

Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочі, приготовані за цим рецептом можна подати як самостійне блюдо або на гарнір до м'яса. Овочева закуска буде популярна завжди, а особливо довгою зимою, коли приємно відкрити банку з ароматним рагу, яке нагадує літо.

  • Час приготування: 1 година 40 хвилин
  • Кількість: 2 л

Інгредієнти для рагу з овочів, запечених на деку

  • 1 кг кабачків;
  • 1 кг моркви;
  • 700 г баклажанів;
  • 500 г цибулі;
  • 500 г болгарського перцю;
  • 300 г помідорів;
  • 1 головка часнику;
  • 3 перцю чилі;
  • 200 г стеблового селери;
  • оливкова олія (для запікання овочів і покриття шаром після заповнення банок);
  • 20 г солі;
  • 40 г цукру;
  • 10 г меленої паприки.

Спосіб приготування рагу з овочів, запечених на деку

Замочуємо в холодній воді морква, щоб легше відмити забруднення. Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою.

Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою

Чистимо і натираємо моркву

Кабачки очищаємо від шкірки і насіння. Щільну частину м'якоті нарізаємо шматочками товщиною 1.5-2 сантиметра.

нарізаємо кабачки

Баклажани ріжемо так само, як і кабачки. Для заготівлі придатні стиглі баклажани з гладкою, синьою і пружною шкіркою.

нарізаємо баклажани

Дрібно рубаємо цибулю, салат вийде смачніше, якщо використовувати напівсолодкий або солодкий сорт ріпчастої цибулі.

Рубаємо цибулю

Відрізаємо хвостики у солодкого перцю, видаляємо насіння, промиваємо під краном. Нарізаємо перці тонкою соломкою.

Нарізаємо солодкий перець

Перець чилі ріжемо кільцями. Я додала зелений перчик, він не такий гострий. Червоний, пекучий чилі додавайте обережно, спочатку спробуйте на смак, іноді досить одного стручка на таку кількість продуктів.

Чистимо часник і нарізаємо гострий перець чилі

Головку часнику очищаємо від лушпиння, зубчики часнику додамо цілком, різати їх не потрібно.

Очищаємо помідори від плодоніжки і нарізаємо

Червоні помідори нарізаємо довільно, важливо вирізати плодоніжки, ця частина томатів в рагу потрапити не повинна!

Стебла селери ріжемо кубиками.

Нагріваємо духовку до температури 180 градусів за Цельсієм. Беремо великий лист, викладаємо на нього все подрібнені продукти, посипаємо цукром і сіллю, поливаємо оливковою олією, додаємо мелену солодку паприку для посилення аромату. Перемішуємо інгредієнти руками і відправляємо деко в розігріту духову шафу.

Викладаємо овочі на деко, додаємо спеції, перемішуємо і ставимо гаситися

Запікаємо приблизно 1 годину. Так як жар в духовці розподіляється неоднаково, то через кожні 20 хвилин я раджу акуратно перемішувати вміст дека.

Тушкуємо рагу з овочів приблизно 1 годину помішуючи кожні 20 хвилин

У слабкому розчині харчової соди моєму кришки і баночки, сушимо в духовці, перевернувши шийкою вниз (температура 110 градусів).

Викладаємо рагу з овочів, запечених на деку, в банки і стерилізуємо

Заповнюємо нагріті банки гарячими овочами, зверху наливаємо тонку смужку оливкового масла.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр

Рагу з овочів, запечених на деку

Готові консерви закручуємо щільно, охолоджуємо при кімнатній температурі.
Зберігаємо в холодному погребі.

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочевий салат на зиму, або рагу з запечених овочів ви можете приготувати в духовці на деку. Це найбільш простий спосіб заготівлі продуктів. Погодьтеся, зручно нарізати овочі, поставити їх в духову шафу і зайнятися своїми справами. Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках.

Приблизно через годину все готове, залишиться тільки розфасувати готовий салат по банках

Рагу з овочів, запечених на деку

Овочі, приготовані за цим рецептом можна подати як самостійне блюдо або на гарнір до м'яса. Овочева закуска буде популярна завжди, а особливо довгою зимою, коли приємно відкрити банку з ароматним рагу, яке нагадує літо.

  • Час приготування: 1 година 40 хвилин
  • Кількість: 2 л

Інгредієнти для рагу з овочів, запечених на деку

  • 1 кг кабачків;
  • 1 кг моркви;
  • 700 г баклажанів;
  • 500 г цибулі;
  • 500 г болгарського перцю;
  • 300 г помідорів;
  • 1 головка часнику;
  • 3 перцю чилі;
  • 200 г стеблового селери;
  • оливкова олія (для запікання овочів і покриття шаром після заповнення банок);
  • 20 г солі;
  • 40 г цукру;
  • 10 г меленої паприки.

Спосіб приготування рагу з овочів, запечених на деку

Замочуємо в холодній воді морква, щоб легше відмити забруднення. Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою.

Потім чистимо і тремо на крупній тертці, замість неї можете взяти тертку для корейської моркви або нарізати моркву тонкою соломкою

Чистимо і натираємо моркву

Кабачки очищаємо від шкірки і насіння. Щільну частину м'якоті нарізаємо шматочками товщиною 1.5-2 сантиметра.

нарізаємо кабачки

Баклажани ріжемо так само, як і кабачки. Для заготівлі придатні стиглі баклажани з гладкою, синьою і пружною шкіркою.

нарізаємо баклажани

Дрібно рубаємо цибулю, салат вийде смачніше, якщо використовувати напівсолодкий або солодкий сорт ріпчастої цибулі.

Рубаємо цибулю

Відрізаємо хвостики у солодкого перцю, видаляємо насіння, промиваємо під краном. Нарізаємо перці тонкою соломкою.

Нарізаємо солодкий перець

Перець чилі ріжемо кільцями. Я додала зелений перчик, він не такий гострий. Червоний, пекучий чилі додавайте обережно, спочатку спробуйте на смак, іноді досить одного стручка на таку кількість продуктів.

Чистимо часник і нарізаємо гострий перець чилі

Головку часнику очищаємо від лушпиння, зубчики часнику додамо цілком, різати їх не потрібно.

Очищаємо помідори від плодоніжки і нарізаємо

Червоні помідори нарізаємо довільно, важливо вирізати плодоніжки, ця частина томатів в рагу потрапити не повинна!

Стебла селери ріжемо кубиками.

Нагріваємо духовку до температури 180 градусів за Цельсієм. Беремо великий лист, викладаємо на нього все подрібнені продукти, посипаємо цукром і сіллю, поливаємо оливковою олією, додаємо мелену солодку паприку для посилення аромату. Перемішуємо інгредієнти руками і відправляємо деко в розігріту духову шафу.

Викладаємо овочі на деко, додаємо спеції, перемішуємо і ставимо гаситися

Запікаємо приблизно 1 годину. Так як жар в духовці розподіляється неоднаково, то через кожні 20 хвилин я раджу акуратно перемішувати вміст дека.

Тушкуємо рагу з овочів приблизно 1 годину помішуючи кожні 20 хвилин

У слабкому розчині харчової соди моєму кришки і баночки, сушимо в духовці, перевернувши шийкою вниз (температура 110 градусів).

Викладаємо рагу з овочів, запечених на деку, в банки і стерилізуємо

Заповнюємо нагріті банки гарячими овочами, зверху наливаємо тонку смужку оливкового масла.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр.

Ставимо банки в каструлю з гарячою водою, доводимо до кипіння, стерилізуємо 15 хвилин банки місткістю 500 г і 25 хвилин місткістю 1 літр

Рагу з овочів, запечених на деку

Готові консерви закручуємо щільно, охолоджуємо при кімнатній температурі.
Зберігаємо в холодному погребі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com